TALIT JÄI MASKIIN! TODELLISTA SYVÄPUHDISTUSTA!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

WOU! Sellainen fiilis on nimittäin täällä tällä hetkellä! Enpä ole koskaan testannut näin todenteolla syväpuhistavaa kasvonaamiota, jota nyt tuli kokeiltua. Tämä eroaa selkeästi kaikista muista naamioista, joita omistan ja joita on tullut kokeiltua kuitenkin aikamoinen määrä.

Kyseessä on siis suosittu The Incredible Face Mask, jota olen jo pitkään halunnut testata. Tämä on se mustaakin mustempi naamio, joka kuivuttuaan revitään kasvoilta pois ja joka imaisee kaiken epämääräisen moskan iholta pois. Oletteko törmänneet? Naamion tarkoituksena on poistaa kuollutta ihosolukkoa, talia, mahdollisia mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholta.

Meikäläinen lähti mielenkiinnolla testaamaan tätä syväpuhdistavat vaikutukset toiveissani. Halusin juuri sellaiset raikkaan ja puhtaan näköiset kasvot – sellaiset että iho on sileä kuin vauvanpylly ja mitään epäpuhtauksia ei ole jäljellä. Sanotaanko jo tässä vaiheessa, että lopputulos oli yllättävä!

Hoitoa ennen

Tuote tuli kätevissä valmiiksi annostelluissa pakkauksissa ja mukana tuli myös sivellin levittämistä varten. Nice! Koostumus todellakin oli mustaa ja paksuhkoa, ei mitään litkua. Kaadoin naamion kuppiin ja ryhdyin levityspuuhiin. Levitin tuotetta melkein koko nassuun, mutta vältin kuitenkin silmänympärysihoa, kulmakarvoja ja hiusrajaa. Naamio kun kuoritaan pois kasvoilta, se saattaa myös poistaa ihokarvoja, joten jos et halua eroon kulmakarvoistasi, älä sivele tätä niihin.

Tässä vaiheessa naamio tuntui mukavalta iholla ja sen tuoksu oli mieto, mutta raikas. Kun olin saanut tuotteen levitettyä haluamiini kohtiin, laitoin ajastimen hälyttämään puolen tunnin päähän. Ohjeissa sanotaan, että sen kannattaa antaa kuivua 30-45 minuuttia ja itse päädyinkin lopulta pitämään sitä 45 minuuttia. Tällä välin se kuivui ihan kokonaan ja niin, ettei paljon auttanut naureskella, kun naama ei liikkunut.

Sitten päästiinkin parhaaseen ja jännittävimpään vaiheeseen eli naamion kuorimiseen. Mikä siinä on, että se repiminen on vain jotenkin todella koukuttavaa! Ja itse tykkään siitä, kun voi vaikka sohvalla istuessa poistaa naamion kasvoilta.

Voi vitsit tämä kyllä todella imaisi kaiken ylimääräisen pois ja se kaikki jäi nyt tuohon maskiin! Naamio oli yllättävän tehokas ja se oli pureutunut oikein kunnolla ihoon. Kun poistin maskin, se oikein veti epäpuhtaudet ihohuokosista. Kohdissa, jossa oli ihokarvoja se kirpaisi, mutta rehellisyyden nimissä olin vain fiiliksissä siitä, että niistä pienistä haituvistakin päästiin samalla eroon hah! Mutta kannattaa kuitenkin siihen varautua, että poistaminen ei kaikissa kohdissa ole yhtä hellää.

Hoidon jälkeen

Vaikutukset oli nähtävissä ja käsin koskettaessa tunnettavissa saman tien. Siis niin pehmeä iho että! Tekisi mieli hiplailla nytkin, mutta yritän hillitä! Kasvoni myös hieman punoittivat heti naamion poiston jälkeen ja punastuivat vielä vähän lisää myöhemmin. Oli ihana nähdä kuinka harmaat kasvot saivat eloa sekä hohdetta ja veri alkoi kiertää – mietin, että tämä on just sitä mitä ihoni tarvitsi!

Punoitus laski siitä sitten pian itsestään ja jätti jälkeensä terveen näköisen ihon. Vielä about kuuden tunnin päästä, kun olin menossa nukkumaan kasvoni näyttivät supersileiltä ja paljon freeseimmiltä kuin normaalisti. Tähän puhtaaseen ihoon ei heti tee mieli iskeä päälle meikkiä, joten suosittelenkin tätä kaunistautumista juuri iltaan, kun voi kasvot putipuhtaina ja raikkaina hengailla kotona. Tämä on oikeastaan ihan täydellinen juuri sunnuntai-iltaan, kun voi imaista kuluneen viikon liat kasvoilta ja aloittaa uuden viikon superfreesillä nassulla.

Jos sinä haluat kokeilla tätä tehokasta naamiota, saat nyt -30% alennuksen koodilla idamask tai suoraan TÄSTÄ, johon koodi on aktivoitu sinulle valmiiksi. Alennus koskee kaikkia Maybeauty:n tuotteita 🙂

Ei kun oikein ihanaa kauneusviikonloppua!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: BOYFRIEND TAG – MIES PALJASTAA!

Kommentit (3)
  1. tottavaivalhetta?
    13.11.2017, 18:02

    Olisin ehdottomasti tilannut, mutta sivusto vaikuttaa sen verran huijaussivustolta että enpäs uskaltanutkaan.

    1. No worries! Oon itse tilannut ainakin neljä kertaa ja kaikki on aina mennyt hyvin 🙂

  2. Yay! Nyt lähtee tilaukseen. Oon näitä jo kauan miettinyt, joten eiköhän oo aika testata. Kiitos koodista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *