Tähtäimessä terhakka fitness-peppu? Katso video liikesarjastani ja tee perässä!

Auts! Täällä istutaan pakaralihakset hellinä eilisen jumpan jälkeen. Jos haluat saman tunteen omaan fitness-peppuusi, katso video ja tee perässä! 

fitness Peppu
Alkulämmittelyksi kyykkyjä

Tähän treeniin ei tarvita painoja, saleja eikä välineitä. Itse tein sen ihan vain huvikseni ja ekstemporee ollessani Urhon kanssa nurtseilla hengailemassa. Nilkkakin kesti suht hyvin, kun iisisti otti, vaikka hieman hataraa meno vielä olikin paikoin. Aamulla herätessäni olin, että wouuuu! Mites paikat ovatkin näin kipeät, kunnes muistin tehneeni tämän liikesarjan. Mikä parasta, treenin ei tarvitse kestää iäisyyttä. Tehokas ja nopea treeni pakoroille ja jaloille – ja seuravaana päivänä palkinnoksi kipeät paikat!

Koko liikesarjan ajan kuljetaan eteenpäin tehden seuraavat liikkeet:

Kyykkyhyppy jalat leveällä – kyykkyhyppy jalat lähekkäin – kyykkyhyppy jalat leveällä – kyykkyhyppy jalat lähekkäin – askelkyykky – askelkyykky

Tee liikesarja kaksi kertaa putkeen, pidä pieni tauko ja toista sama uudelleen.

Näitä kierroksia voit tehdä oman kuntotasosi mukaan haluamasi määrän. Loppuun tein vielä askelkyykkyjä sivulle keskittyen erityisesti pakaran työskentelyyn sekä normaaleja askelkyykkyhyppyjä paikallaan. 

fitnesspeppu

Jes, anna mennä! Mehukkaita treenejä! Katso edellisestä postauksesta: Ne hetket kun ei vaan jaksais

Kommentit (22)
  1. Moikka! Täytyykin joku päivä kokeilla tätä jos sattuu aurinko paistamaan oikein lämpöisesti! Mulla olis sellanen postausehdotus sulle, että voisitko tehdä ns. Päivä kuvina- postauksen? Olis kiva jos siihen sisältyis vaikka just ainakin kaikki ruuat kellonaikoineen ja päivän treeni josta ehkä pari kuvaa ja selostusta mitä liikkeitä ja millasilla määrillä sisälsi yms. ihan arkisia juttuja! Olis kiva tietää! 🙂

    1. Moikka Vilma! Kokeile ihmeessä! Loisto jumppa! 🙂 Pistetään päivä kuvina-toive korvan taakse 🙂

  2. Moi! Paljonko sun ruoka- ja liikuntaohjelma maksaa? 🙂

    1. Moikkis Jemina! Nakkaa mailia idajemina@idajemina.com 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *