Ida Jemina
Ida Jemina

MUST HAVE SYKSYN HITTIVÄRI! INSPISTÄ SYYSTYYLIIN!

Oiiii heti kun heitin uuden takin niskaan, niin mulle pärähti samantien jokin rooli päälle. Yhdessä hetkessä räppäsin, yhdessä twerkkasin niin, että mieskin häpesi taitojani ja yhdessä hetkessä taas musta kuoriutui niin sivistynyt, niin sivistynyt!

Tää on just eri asuissa parasta ja siksi valkkaan kuteet aina fiiliksen mukaan. Toisaalta joskus ihan tarkoituksella hämään mieltäni niin, että jos fiilis on apea, valitsen oikein kirkkaan väriset vaatteet ja lakkaan kynnet just sillä värillä mikä huutaa energiaa. Se on jännä kuinka iso vaikutus tällaisilla pienillä asioilla voi olla mielentilaan.

Tänään siis luvassa inspiraatiota syystyyliin ja nimenomaisesti ulkopukeutumiseen. Vitsit kuinka pelkällä takin valinnalla pystyy muuttamaan lookia niin paljon. Parastahan on se, että alle voi jättää vaikka yökkärinpaidan eikä kukaan huomaa mitään!

SYYSTYYLI 2018

SYKSYN COOLEIN VÄRI ON KELTAINEN

Keltainen takki TÄÄLTÄ / Farkut TÄÄLTÄ (alessa!) / Tupsukengät TÄÄLTÄ

Keltaista keltaista keltaista! Se on ehdottomasti syksyn 2018 hittiväri! Nappaa yksi keltainen vaate, asuste tai vaikka luomiväri syksyn arsenaaliisi, niin olet geimeissä mukana. Huomaan, että mun katse heti kiinnittyy kaikkeen keltaiseen mitä nään ympärilläni. Ihanaa, että just tää väri on tullut takaisin!!

YESSS BITCH SLAY!

Punainen takki TÄÄLTÄ (nyt alessa!!) / Farkut TÄÄLTÄ / Punaiset korot TÄÄLTÄ

Tää on just sitä mitä puhuin energiasta! Siis wou mikä fiilis tosta takista lähti!! Aivan jäätävän ihana ja maailman pehmeimmän tuntuinen tekoturkis. Tässä nimenomaisessa takissa on hyvää se, ettei se ole liian pörröinen ja paksu. Monesti kun heitän sellaisen ison karvatakin päälle, olen kuin sellainen Monsters, Inc.in monsteri, mutta tää on kivan slimmi. Ja nyt alessa!

TYYLIKÄS JOKA TILANTEEN LOOK

Harmaa takki TÄÄLTÄ

Mä niin tykkään just tän pituisista takeista, jotka peittää myös pepun. Ihan täydellinen teddykarvatakki, kun hilpaisee kaupungille tai töihin ja haluaa näyttää ihmiseltä. Tällä voi helposti hämätä, että olisi panostanut lookiin enemmänkin vaikka olisi vain heittänyt takin niskaan.

IHANA PUNAINEN PITKÄ TAKKI!

Punainen takki TÄÄLTÄ / Farkut TÄÄLTÄ / Tupsukengät TÄÄLTÄ

Ah ihana! Ostin seiskaluokalle tämän tyyppisen punaisen takin ja käytän sitä edelleen! Se alkaa kuitenkin vetämään pikkuhiljaa viimeisiään, joten oli aika päivittää sen rinnalle versio kaksi. Kuinka vaikea tällaisia on ollut löytää!! Syksyn viimoihin haluan just tuollaisen pidemmän takin ja tää väri on aivan täydellinen. Löytyy myös kahdessa muussa värissä!

Ei kun nokka kohti kirpeitä syyspäiviä! We are ready!

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA:

 ELÄMÄNI HUONOIMMAT PÄÄTÖKSET x 3

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (6)

 1. Satu

  Onko ko. merkin farkut sellaisia, että niihin mahtuu hyvin lihaksikkaat jalat ja takapuoli? 😊 Mitä kokoa niistä käytät?

  • Ida Jemina

   Moi Satu! Mulla ainakin on mahtunut ilman mitään ongelmia! 😊 Näistä mulla on koko 38 🙂

   • Satu

    Kiitokset tiedosta! Sitten mäkin uskallan kokeilla ja laittaa tilaukseen 😀 Vaikka en omista yhtä näyttäviä lihaksia kun sä, mutta silti tuntuu et heti kun saa vähänkin lihasta ympärilleen niin sitten kiristää vaatteet ja on vaikea löytää sopivia.

    • Ida Jemina

     Ymmärrän hyvin!! Etenkin farkkuja on niin vaikea löytää! Aina yhtä lottoamista koko homma 😅

 2. ida ihana

  Kirkas punainen sopii melkein kaikille, ja ihanaa, että ”saa” taas pukeutua väreihin 🙂
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Ida Jemina

   No niinpä ja ihanaa että niitä on nyt tarjolla! Piristää kummasti fiilistä kun syksyn pimeyteen iskeekin vähän väriä niskaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *