”Syötkö sä ikinä mitään herkkuja?”

Sis. mainoslinkkejä

Snapchat-4684115702116498450

Olen törmännyt tilanteisiin, jossa minua on luultu fitnessnipottajaksi, joka liikkuu 7 päivää viikossa ja syö aina pelkkää kananrintafilettä herajauholla höystettynä. Totuus on siinä mielessä hieman toisenlainen, että ensinnäkin, kehitys tapahtuu levossa eikä salilla (laatu korvaa määrän) ja tästä syystä en treenaa viikon jokaisena päivänä. Toiseksi, kehonmuokkaus on todella pitkäjänteistä puuhaa ja punttiharrastus on helpompi pitää vuosikaudet tehokkaasti käynnissä, kun elämä on sellaisessa tasapainossa, jota on mahdollista ylläpitää päivästä toiseen onnistuneesti.

Tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että elämä ei ole niin vakavaa! Tavoitteellinen treenaaminen ja tulosten saavuttaminen onnistuu myös ilman ylimääräistä friikkailua. Joskus voi herkutella vaikka siitä ei kehittymisen kannalta varsinaista hyötyä olisikaan. Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi tuo usein vähemmälle huomiolle jäävä henkinen hyvinvointikin on vähintään yhtä tärkeää.

Enkä tällä tarkoita sitä, että jos et syö berliinimunkkia silloin tällöin, niin pieleen menee! En suinkaan. Kaikki eivät edes pidä makeasta tai roskaruoasta ollenkaan eivätkä ylipäätään halua herkutella muulla kuin terveelliseksi käsitetyillä raaka-aineilla ja sekin on täysin ok. Olen itsekin ollut tilanteessa, jossa minulta on vinoillen kysytty, että mitäs terveyspatukkaa sinä syöt. Tällainen käytös kuulostaa omaan korvaan varsin hassulta ja tökeröltä. Tuossakin tilanteessa mussutin Kinder-patukkaa.

IMG_20160613_2
Cropped t-shirt täältä / Reppu täältä / Leggingsit täältä / Tennarit täältä (Koodilla 335474 -40% alennusta kalleimmasta tuotteesta!)

Tärkeintä kaikessa on tasapaino ja pitkän aikavälin kokonaisuus. Terveelliset elämäntavat tarkoittavat minulle sitä, että ruokailut ja liikkumiset ovat kunnossa ilman pakonomaisia stressaavia piirteitä. Herkut kuuluvat luonnollisena osana siihen silloin tällöin.

Joskus on kiva herkutella ihan perus jutuilla, kuten irtonamuilla tai jätskillä. Joskus taas on ihana napostella esim. kuivattuja marjoja, paahdettuja kookoslastuja, raakapatukoita yms. Tykkään oikeasti ihan kaikesta mämmiä lukuunottamatta. Myös tavallisten ruokien suhteen olen hyvin kaikkiruokainen.

En voi kylliksi korostaa sitä, että kehonmuokkausta voi harrastaa hyvällä mielellä sekä maalaisjärjellä, edelleen saavuttaen kovia tuloksia.

Nyt viime aikoina olen ollut täysin ihastunut snapchatissanikin vilahtaneisiin paahdettuihin kookoslastuihin. Aivan taivaallisia! Ne ovat sellaisia paksuja ja rouskuvia paloja, jotka oikein sulavat suuhun! Nam! Lisäksi olen herkutellut mm. jäädytetyillä+kuivatuilla mansikoilla ja alla olevilla marja-askeilla.
Snapchat-2059298162676970533

Snapchat-1625937746966196928
Kesällä on kiva ottaa vähän rennommin ja tuollaiset raikkaat sekä kevyemmät herkut sopivat siihen mielestäni täydellisesti. Vähän innostuin ja tilasin paljon muitakin purtavia ehkäpä vähän juhannustakin ajatellen. Ajattelin tehdä eri makuisten raakapatukoiden kohdalla niin, että pilkon niistä pienempiä napostelupaloja ja pistän pöytään kaikille maisteltaviksi. On lakritsia, toffeeta, suklaata jne. Osan olen näistä jo kuitenkin tuttuun tapaani rohmunnut ja pelkät kääreet ovat enää jäljellä. Mutta ai että, hyvää oli!

suklaa
Ajattelin myös että jokin päivän piristys voisi olla paikallaan ja kyselin josko näihin ihaniin purtaviin olisi mahdollista saada teille lukijoille alekoodia. Ilokseni se onnistui! Pääsevät muutkin näihin taivaallisiin herkkuihin käsiksi. Ihan ensimmäiseksi suosittelen paahdettuja kookoslastuja, pakastekuivattuja mansikoita ja berryboost-askeja! Myös low carb-tumma suklaa on superhyvää! 

Kaikki naposteltavat TÄSTÄ KATEGORIASTA saa nyt siis -20% alella koodilla IDAJEMINA20 !! 🙂 Ale on voimassa vain tämän viikon!

fitnesstukku-herkku

Siinä on lautanen meikäläisen makuun! Maukkaita hetkiä, hikisiä treenejä ja rentoa kesäistä viikkoa!

Edellisessä postauksessa: Contour Kit – Halpa VS. Kallis

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (20)
  1. Monesta fitnessblogista saa tosiaan sen käsityksen että eletään fitnesskuplassa ja elämään ei mahdu muuta kun salia-kehonmuokkausta ja askeettista ruokavaliota. Postataan vain niitä terveellisiä juttuja. Selvensit hyvin oman tilanteesi ja se että kunto ei tuhoudu satunnaisesta herkuttelusta. Itselleni ei maistu mikään makea/epäterveellinen ja monesti saanut kuulla olevani ortorektikko. Ei vaan maistu, joten miksi pakottaa itsensä karkki-munkki-suklaa-jäätelölinjalle? Ja jos valitsen kuntosalin mielummin kun lapsenvahtina olemisen onko se epäterveellistä? Jos se on mitä haluan.

    1. Jeps täällä kyllä herkutellaan silloin tällöin ihan hyvällä omatunnolla 🙂 Tuo on tosi kurjaa, että omia valintojaan joutuu puolustelemaan ja vielä tulemaan tuolla tavalla leimatuksi.

  2. Hyvä muistutus koska todella helposti saa sen kuvan että sielä elellään superterveesti😉

    1. Tasapaino ennen kaikkea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *