SYNNIT JULKI! PARISUHDE..YSTÄVÄT..

Hei hei heeeejjj! Me tultiin eilen landelta himaan ja kylläpäs vaan tuntuu taas niin hassulta olla kotona. Pidin viikon lomaa ja siinä ajassa ehti hieman tasaamaan hengitystä, kun vain hengasi keskellä luontoa ilman puhelinta.

Vaikka arki taas pyörähti käyntiin, niin on niissä omissa rutiineissa aina ne hyvätkin puolet! Tulee ainakin syötyä paremmin ja liikuttua vähän enemmän. Viikon aikana en nimittäin sormeani nostanut. Ainoastaan laittaakseni jotain syötävää suuhun.

Mutta vitsit millä ilmoilla meitä on hellitelty! Ihan huikeeta! Tänään kelasin, että rysäytetääs viimein nuo seitsemän syntiäni ilmoille. Näistä jotkut jutut saattaa yllättää ja jotkut teistä varmasti joitain yksityiskohtia tietävätkin… etenkin liittyen meidän eteiseen! Mutta aloitetaan!

Herkuttelusyntini..

En ole koskaan ajatellut herkuttelua oikeastaan syntinä, joten tää ensimmäinen kohta on varmasti vaikein keksiä! Mulle maistuu kyllä ihan kaikki mämmiä lukuunottamatta. Sipsit, karkit, letut, pullat, you name it! Ehkäpä suurin synti liittyy siihen, jos on tullut jäätyä sokerikierteeseen. Siitä tulee nimittäin helposti tapa, jos esim. aina safkan jälkeen nappaa vielä jotain makeaa jälkkäriksi. Sitten sitä pientä makeaa rupeaa kaipaamaan aina sen ruuan jälkeen.

Ihonhoitosyntini..

Kaikenlaiset naamiot, kuorinnat ja hoidot kasvoille on ihan mun lempijuttuja! Läträän myös rasvoilla kuuliaisesti kuivan ihoni takia. Mutta kulmien siistiminen ja viiksien nyppiminen ei taas todellakaan kuulu lempipuuhiini vaikka niitä pensseleitäkin voisi joskus olla paikallaan trimmailla!


Siivoussyntini..

Voiko valita kaikki? Kaikki mahdolliset siivoussynnit löytyy täältä! Mikään sikailija en ole ja meillä on semipuhdasta, mutta tavaroita kertyy sellaisiin paikkoihin, mihin ne ei kuulu. Pahin on pyykkiteline. Se tyhjenee sitä mukaa mitä siitä ottaa puhtaita vaatteita käyttöön ja sen pyykkitelineen päälle alkaa myös usein kasaantumaan isoja vaatekasoja.. Tykkään pestä pyykkiä, mutta en laittaa puhtaita takaisin kaappiin.

Usein meillä on myös lattiat pumpulissa, kun Sisu on tyhjentänyt jonkun pehmolelun. Karvaa löytyy myös AINA vaikka joka päivä imuroisi.

Olen myös huono suojelemaan meidän huonekaluja näiltä kahdelta karvanaamalta. Olen yrittänyt peitellä meidän sohvan vilteillä, mutta kun selkänsä kääntää niin jompi kumpi on päiväunillaan kuitenkin kuolannut siihen hirveät läntit enkä todellakaan tiedä miten niitä kannattaisi yrittää putsata. Monesti olen vain pahentanut niitä jälkiä yrittäessäni hinkata niitä.

Mitähän vielä! Aina kun on kiire, se näkyy kotona epäjärjestyksenä. Nytkin täällä on kaksi pyykkitelinettä olkkarissa ja eteinen on täynnä varastoon menevää tavaraa, jotka ovat seisseet siinä jo monta kuukautta. Ollaan taitavasti adaptoiduttu tilanteeseen ja siirrellään niitä sitä mukaa kun luovitaan niiden ohi.

Hiussyntini..

Käyn superharvoin kampaajalla. Viimeksi pari vuotta sitten!

Ystävyyssyntini..

Ystäviä voisi aina nähdä useammin. Mun parhaimmat frendit asuu kuitenkin eri puolella Suomea tai jopa ihan eri maassa, joten viestit, puhelut ja skypet laulaa sitten senkin edestä.

Pukeutumissyntini..

Vaihdan vaatteita monta kertaa päivässä. Mulla saattaa saman päivän aikana olla vaikka viisi eri ”asua”. Aina kun meen koirien kanssa lenkille laitan jotkut ulkoiluun sopivat vaatteet ja kun tuun sisään vaihdan ne yleensä aina johonkin himasshortseihin. Sitten taas seuraavalla lenkillä mulla saattaa taas olla eri ulkoiluvaatteet riippuen säästä ja kun tuun takasin sisään heitän taas jotkut himavaatteet päälle. Jos taas lähden johonkin kaupungille valkkaan taas eri vaatteet ja niin se homma pyörii. Vaatteet vaihtuu aina tilanteen ja koiralenkkien mukaan, joten mulla saattaa olla saman päivän aikana aivan eri lookkeja laidasta laitaan. Täällä sisällä ei esim. koskaan kannata pitää päällä mitään mustaa, koska vaaleaturkkisten koirien kanssa se ei kauaa pysy ainoastaan mustana. Niinpä mustat kuteet kuuluu vain ulos, ei koskaan sisään.

Parisuhdesyntini..

Shit! Stressipäissäni saatan aiheuttaa riitoja sanomalla jotain kärttyisästi, mutta tähän kysymykseen osaa kyllä vastata parhaiten hän itse. Tsekkaa: 5 PAHETTANI MIEHENI SANOIN – SUORAA PUHETTA!

Jumpsuit TÄÄLTÄ

Kivaa iltaa jengi! Ollaan huomenna taas kuulolla!😘

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: LAITTOMIN ASIA JONKA OLEN TEHNYT – MITÄ ITSE VASTAISIT?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. Haha! eipä meistä kukaan täydellinen ole ja luulen että näihin voi moni samaistu! 😀 Kivaa viikkoa!<3

    1. Kiitti vertaistuesta kata!😄❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *