SUURIA MUUTOKSIA – BLOGI UUDISTUU!

Huuuuuuh! Toissa iltana aloitin pienoisen projektin, jota olen duunannut yön pikkutunneille asti ja koko eilisen päivän. Selkä on aivan turtana näppäimistön nakuttamisesta, mutta se oli kaikki sen arvoista! Nyt nimittäin olen tehnyt blogiini suuria muutoksia, jotka toivottavasti ilahduttavat teitä!

Aikaisemmin postausten löytäminen oli aikamoisen haasteellista ja monet hyödylliset tekstit hukkuivat postausten valtamereen. Vuosien aikana blogiin on kertynyt suuri määrä asiaa treenistä, ruokavaliosta, dieetistä, lihasten kasvattamisesta ja monesta muusta aiheesta. Nyt tämä kaikki materiaali on helposti luettavissa ja löydettävissä.

Kategoria-yleiskuva

Blogin yläpalkkiin on ilmestynyt uusia kategorioita eri aihealueittain. Nämä ovat TREENI, RUOKAVALIO, DIEETTI/KIINTEYTYMINEN, LIHASTEN KASVATUS, MOTIVAATIO JA ASENNE, KAUNEUS JA TYYLI sekä USEIN KYSYTTYÄ.

Esimerkiksi TREENIN alta löydät tarkemmin eritellyt aiheet niin lihasten kuin treenimenetelmienkin mukaan. Tekisikö mielesi saada ideoita vaikkapa kotitreeniin? Nyt löydät kaikki kotitreenipostaukset valikon kautta helposti omasta kategoriastaan. Kaipaisitko vinkkejä pepputreeniin? You got it! Nyt pakarapostaukset ovat vaivatta saatavilla yhdestä paikasta. Mistä löytyisi asiaa olkapäätreeneistä? Sen kuin menee yläkroppatreeniin ja klikkaa olkapäät.

Samalla tavalla myös dieettiin, lihasten kasvatukseen, ruokavalioon jne. liittyvät postaukset saa esille omissa kategorioissaan.

Alla näet esimerkkinä, miten kaikki pakaratreeniin liittyvät aiheet löytää kätevästi omalta sivultaan. Mobiililaitteella näkymä on hieman erilainen, mutta selaaminen onnistuu samalla tavalla.

Kategoria-Treeni

 

 

Kategoria-Treeni-Jalat

 

 

Kategoria-Treeni-Jalat-Pakarat
Selaile kategorioita mielesi mukaan ja löydä itsellesi mielenkiintoisimmat aiheet! Toivottavasti tykkäät uudistuksesta – ihania viikonlopun lukuhetkiä<3

Edellisessä postauksessa: Pyykkilautavatsa-treeni – 3 superia liikettä ja 3 kierrosta!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (33)
  1. Vau, mieletöntä duunia! Tämä on tosi hyvä uudistus, just yks päivä koitin turhaan löytää jotain vanhaa postausta, nyt luulis onnistuvan. Kyllä oot aikamoisen vinkkipankin meille koonnu, tiedän mihin tulla seuraavalla kerralla treeniohjelmaa tai ruokajuttuja miettiessä. Oot aikamoinen, suorastaan ihailtava! Sä rokkaat!

    1. <3 <3 <3 <3

  2. Ihan älyttömän hyvä! Tykkään tosi paljon lukea vinkkejäsi ja olen saanut sinusta paljon inspiraatiota, kiitos!

    1. 👊💜

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *