Ida Jemina
Ida Jemina

Suosituimmat postaukseni 2016 – näitä luettiin eniten!

Kommentit (5)

 1. Heini

  Moikka Ida Jemina!
  Kiitos kaikista näistä huikeista postauksista, joita olemme saaneet lukea tänä vuonna! 🙂 Kysymys: olisiko mahdollista saada sulta suoraa etävalmennusta? Laitoin muutama päivä sitten meiliä sulle osoitteeseen idajemina@idajemina.com, kysyäkseni aiheesta. Voin kyllä kuvitella, että jos sulla valmennuspaikkoja yleensäkin on niin ne on nyt täynnä, kun kaikki haluaa päästä joulukiloista eroon, mutta eipä kysymällä mitään häviäkään! Mulla on häät maaliskuussa ja pitää päästä ”terveen urheilullisesta” tikkiin kuntoon, help!
  T. Heini

  • Ida Jemina

   Moikka Heini! Kiitos itsellesi! 🙂 sain viestisi ja vastailin sulle mailin puolella 💋

 2. Jessica

  Moikka Ida! Mua kiinnostais tilata tuos sun intense-treeniohjelma, mutta ymmärsinkö oikein ettei näihin sun tekemiin valmennuksiin kuulu ruokavaliota ollenkaan? Jos muutenkin viitsisit vähän valottaa tuota ohjelmaa, ollaanko siinä esim. sinuun yhteydessä sähköpostilla vai miten komminikointi tapahtuu jne.?
  Teetätkö muuten henkilökohtaisia PT- valmennuksia ollenkaan ja mikä tällaiset paketit kustantaa?
  Kiitos paljon vastauksestasi jo etukäteen!
  T. Jessica

  • Ida Jemina

   Moikka Jessica! Juuri näin! Kyseessä ei ole valmennus vaan treeniohjelma ohjepaketteineen, jossa annetaan tarkat ohjeet treenien suorittamiseen ja niiden nousujohteiseen noudattamiseen. Valmennusasiakkaita en valitettavasti pysty tällä hetkellä ottamaan.

 3. LEIKKAUS..KOSINTA.. – Ida Jemina

  […] Suosituimmat postaukseni 2016 – näitä luettiin eniten! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *