”Miksi sulla ei ole enää sormusta?”

Sis. mainoslinkkejä

leopardia

Niin, siinäpä vasta hyvä kysymys. Jotkut tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, ettei minulla aina ole sormusta sormessani. Miksi? Onko kihlat peruttu?

Ei suinkaan. Tähän löytyy ihan luonnollinen selitys ja se on se, että monesti unohdan koko sormuksen! Ei meikäläinen ole tottunut olemaan rengastettuna tai pitämään koruja vapaa-ajalla. Aiemmin kun tulin kotiin, otin aina kaikki korut pois. Tukka kiinni, löysät vaatteet päälle ja korut veks – kuulostaako tutulta? Nyt tätä sormusta taas ei kuulukaan riisua.

kihlat
Menee hetki aikaa, että niinkin yksinkertaiseen asiaan tottuu ja että se muuttuu rutiiniksi. Vaikka usein on myös toisin päin. Jos sormus ei ole sormessani, tunne on ihan hassu. Pahinta on se fiilis, kun makaa jo sängyssä nukkumaan mennessä ja miettii mihis sen sormuksen tällä kertaa jätti. Urheillessani otan myös sen pois ja moni blogin kuvista on otettu juuri näistä tilanteista.

Alkuun sitä on tietysti niin varovainen tuon kapistuksen kanssa, että ottaa sen ihan varmuudeksi pois kaikissa riskitilanteissa. Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia?

leoparditakkiLippis täältä / Takki täältä / Korkeavyötäröiset farkut täältä / Bootsit täältä

Edellisessä postauksessa: Kuinka pitkä olet ja paljonko painat?

 

Kommentit (19)
  1. Me otetaan aina sormukset pois kotiin tultaessa, vihkisormuksille on oma rasia missä niitä säilytetään. Kotona tulee tehtyä kaikkea missä sormukset on vaarassa likaantua tai vahingoittua (ruoanlaitto ja siivous). En myöskään ikinä pidä salilla sormuksia kun ensinnäkin ne painuu ihoon kun kovasti puristaa vaikka tankoa ja voi myös jäädä johonkin kiinni, jolloin pahimmassa tapauksessa repeää sormi. Nukkumista sormukset häiritsee myös joten yölläkään en niitä pidä:D Plus miten paljon bakteereja ja likaa sinne sormuksen alle kertyykään kun koko aika pitää:/ Osaksi varmaan peritty tapa kun muistan että äiti aina töistä tullessaan ensimmäisenä otti kellon ja sormukset pois.

    1. Kiva kuulla kokemuksia! Huomaan, että itsellänikin juuri kotona tuo sormus jää usein laittamatta. Säilytysrasia onkin ihan hyvä idea!

  2. Mulla on ihan vastaavanlainen tilanne. Menin viikko sitten kihloihin ja en kyllä treenatessa pidä sormusta tai suihkuun mennessä, enkä osaa nukkuakaan minkään korun kanssa, (korvakorut olen jo vuosikausia poistanut nukkumaan mennessä korvistani). On myös sen verta varovainen tämän kanssa, etten oikein tiedä pitäisikö se kädet pestessä ottaa pois vai pitää sormessa, ja sama ruoanlaiton yhteydessä :O Makuasioita nämä kait ovat, mutta tuntuu ettei viitsisi jatkuvasti ottaa sitä pois ja pelko siitä että mitä jos joku kerta unohdan sen lavuaarin reunalle tai vastaavaa on läsnä.. Treenikassissa ja parissa muussakin laukussa kulkee nyt mukana pieniä pussukoita, joihin sormuksen voi turvallisesti laittaa tarpeen vaatiessa säilöön. 🙂

    1. Kuulostaa niin tutulta! Eiköhän tähän kohta jotkut rutiinit tule 😀 Onnea kihlauksen johdosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *