Sporttisesta eleganttiin


Pukeutumisessa, hiusten- ja meikinlaitossa on se ihanaa, että voi vaihdella eri tyylejä. Oma lookini vaihtelee suuresti erityisesti pukeutumisen suhteen sporttisesta glamouriin.  Joku päivä on ihanaa vetäistä pipo päähän ja tennarit jalkaan, kun taas toisena haluaa kirmata 15 sentin koroissa. 
 
 
  
Erilaisten asujen kanssa voi pitää hauskaa ja yhdistellä tyylejä rohkeasti. Asusteita vaihtelemalla samasta asusta saa hyvinkin erinäköisen.  Jos kaipaan piristystä tai vaihtelua omaan lookiini, käännyn asusteiden puoleen. Se on edullinen ja helppo tapa saada lisää säihkettä asuun.
 
 
Oma heikkouteni on kengät ja niitä tuleekin hamstrattua kaapit täyteen. Rakastan kauniita korkeita korkoja, mutta myös erilaisia tennareita, saappaita, ballerinoja you name it! Jos kukkaronnyörit sallisi, niin mulla olisi ehdottomasti oma pikku talo pelkästään kaikille ihanille kengille, joita löydän. 
 
 
Toinen pikkupaheeni on kynsilakat! Ah, tuun ihan hulluksi, kun näen syötävän suloisia värejä pikkupulloissa. Kynsiä hoidankin todella usein ja vaihdan lakat aina päivän asuun sopivaksi.
 
Ihan pienillä asioilla sitä voi piristää omaa päiväänsä ja saada hyvän mielen vaikkapa sitten punaisista kynsistä 🙂

Kommentit (3)
  1. Upeet noi kiilakorkotennarit!! Saanko kysyä mistä oot ostanut ne?=)

    1. Kiitos itsekin pidän! Ne on ostettu H&M:ltä viimesyksynä.:)

  2. Näppikselle kyytiä!! | Ida Jemina
    16.4.2015, 11:40

    […]     Äsken päätin, että PRKL nyt kyllä loppuu tää rikkinäisellä näppäimistöllä näpyttely ja lähdin ostamaan uutta kaupasta.  Mun läppäri on ajanlaskun alusta ja se toimii ainoastaan ilman akkua töpseliin kytkettynä. Se myös ylikuumenee niin, että mun pitää asettaa kylmäkalleja sen alle, jottei se sammahtaisi.  Tän mä kuitenkin vielä kestän, mutten sitä, että multa puuttuu näppäimistöstä kirjaimia. Nyt on ihana uusi näppis alla ja ai että kun on mukavaa kirjoitella!     PS. Nyt alkaa Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Se on ihan mun  lemppariohjelma! Voit katsastaa edellisen postini täältä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *