Soijainen jalkajumppa

Morjens mikä soija!  Nimittäin jalkatreenin jälkeen ja varsinkin sen aikana! Pyyhe piti tietysti unohtaa kotiin ja papereilla yritin naamaa pyyhkiä 😀 onneksi oli sentään lätsä päässä niin vähän esti silmille valumista.

Oli kyllä tosi kiva taas treenata vaikka hieman polvi vihoittelikin alkuun. Yritin sitä kuitenkin lämmitellä kipuamalla hyvin pikkuhiljaa sarjapainoihin monien ja taas monien lämmittelytoistojen jälkeen. Kyllähän se polvi siitä sitten onneksi pääsi treenin makuun ja tajusi mikä on homman nimi. Ja niin treeni voi alkaa!

jalkajumppa
Don’t worry – be happy! 


Alkuun tein takareidet reisikoukistuskoneessa, jonka jälkeen siirryin prässiin. Prässiä veivasin ihan normi tyylillä molemmilla jaloilla samanaikaisesti. Tämän jälkeen oli vuorossa maastaveto. Harmikseni unohdin pyyhkeen lisäksi myös remmit kotiin, niin jouduin tekemään suhteellisen pienillä painoilla, jotta jaksoin pitää tangon hyppysissäni. Tämän jälkeen hyppäsin takaisin prässiin mutta teinkin toistot yhdellä jalalla. Kerta olin prässissä jo valmiiksi niin tein myös pohkeet siinä. Tuntui muuten ihan sairaan hyvin. Pohkeet on mulla muutenkin sellaiset, että ne kasvaa pelkällä ajatuksen voimalla. Niinpä niitä ei ainakaan tällä hetkellä tarvitse treenata useilla eri liikkeillä. Loppuun tein vielä bulgarialaista askelkyykkyä Smithissä ja homma oli sillä siisti.

Because there’s nothing like the feeling after a good workout!


Treenin jälkeen oli ihan mahtava fiilis! Ei sitä jalkapäivää vaan voita mikään!

Tänään herkuttelenkin sitten hiilareilla ja vähän poikkeuksellisesti ajattelin mennä nauttimaan sushia nams! Luksusta 🙂

Ihanaa viikonlopun alkua murmelit!

Edelliseen tekstiin pääsee tästä: Don’t give up!

Kommentit (8)
  1. Ilon Päivä
    30.5.2014, 11:36

    ”Morjens mikä soija” :DD Olihan tämän lainin taakse pakko kurkata, ja onneksi tein niin, koska a) vitsi mikä pylly b) kyllä minä haluan lukea blogin täydeltä treenivinkkejä naiselta, jolla on tuollainen pylly. Rupeanpa seuraamaan. 🙂

    1. Haha ihana kiitos! <3 No olipa kiva että kurkkasit ja mahtavaa jos jäät vielä seurailemaankin! 🙂

  2. Kiitos kuvista, Sinulla on aivan uskomattoman hyvin kehittynyt pyrstö 🙂

    1. Haha no kiitti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *