SISÄREISIEN TREENAUS! KATSO 4 KUNNON LIIKETTÄ!

Sisareisien treenaus

Sisäreisien treenaus ei kannata jäädä liian kevyeksi jumpaksi! Niin kuin monet muutkin lihakset, myös sisäreidet kehittyvät tehokkaimmin kunnon treenillä! Suosittelenkin rohkeasti kokeilemaan myös isompia liikkeitä pienempien ja eristävämpien liikkeiden kaveriksi. Tänään lähteekin jakoon neljä hyvää harjoitetta, joista kolme on kokonaisvaltaisia ja yksi erittäin hyvä eristävä harjoitus. Kaikki tehdään ilman laitteita vapailla painoilla ja omalla kehonpainolla. Oh jess ei kun jalat itkemään ilosta!

SISÄREISIEN TREENAAMINEN – 4 LOISTAVAA LIIKETTÄ

1. PLIE STEP UPS

SISÄREISIEN TREENAUS

Nappaa paino mukaan, pidä lonkat auki ja laita toinen jalka korokkeelle. Kyykkää alas ja nouse ylös. Tunne kuinka korokkeen puoleinen sisäreisi työskentelee. Voit ylös noustessasi nostaa vielä ilmassa olevan jalan sivulle tehdäksesi koko liikkeestä haastavamman, mutta se ei ole pakollista.

2. COSSACK KYYKKY MATALALLA

sisäreisien treenauscossack kyykky sisäreisien treenaus

Tämä on haastava! Vie paino puolelta toiselle kuvan osoittamalla tavalla ja pysyttele matalalla. Kyllä lähtee! Muista lämpätä hyvin ennen tätä, niin paikat ei repeä!

3. SISÄREISINOSTOT NILKKAPAINOLLA

sisäreisien treenaaminen salilla

Kestosuosikki ja toimii aina! Tämä on hyvä eristävä liike. Laita nilkkapaino nilkkaan, pidä työskentelevä jalka suorassa ja nosta sisäreittä kohti kattoa.

4. PLIE-KYYKKY

sisäreisien treenaaminen

Pidä haarat auki ja ulospäin! Itse tykkään tässä pitää tunnelmat tulisina, joten en nouse aivan ylös asti vaan jään just siihen pahimpaan kohtaan tekemään pienempiä toistoja. Todella polttava ja haastava!

Jes! Sisäreisien treenaus onnistuu siis erinomaisesti myös täysin ilman laitteita tai taljoja ja näillä paikat saavatkin todella tehokkaasti kyytiä! Ei kun talteen vaan ja testaamaan!

LUE MYÖS: SKIPPAATKO JONKIN NÄISTÄ JALKATREENISSÄSI? EI KANNATTAISI!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: SELKÄTREENI EI TUNNU? OTA NÄMÄ 10 KIKKAA KÄYTTÖÖN!

 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *