Silmät vaahdossa

Heiii! Se on perjantai taas ja mahtava fiilis!

Eilen tapasin ystäväni kanssa ja käytiin kaupoilla pyörimässä sekä syömässä. Vetäistiin oikein kunnon satsit ja itsekootut delisalaatit naamariin Aschanissa. Mikään kauneuden huipentuma ei tuo oma lautaseni ollut, mutta sitäkin herkullisempi ja täynnä ihan jokaista tarjolla olevaa ainesta! Mm mm mmm. Mikä parasta, toinen annoksista tuli täysin kaupanpäälle, koska saatiin Cityshoppari-kortilla kaksi deli-salaattia yhden hinnalla. Sain ensimmäistä kertaa elämässä tuon kortin käsiini ja täytyy sanoa, että oon aika mehuissa! Kortilla pystyy siis säästämään ihan huikeita summia niin kahviloissa, ravintoloissa kuin esimerkiksi vaateliikkeissä ja kampaamoissa. Onko teillä vielä kyseistä korttia? En voi käsittää miksi en ole hoksannut tätä aikaisemmin. Ystävä, jonka kanssa olin syömässä, oli käyttänyt Cityshopparia jo vuosia ja sanoi hyödyntävänsä korttia tosi monessa eri paikassa.

cityshoppari-aschan-salaatti

Jee! Kannattaa tilata kortti ehdottomasti nyt heti vuoden alussa, niin pääsee samantien käsiksi kaikkiin etuihin ja säästämään rahaa. Ainiin! Ja lisäksi saa vielä toukokuussa ilmestyvän kesäextran lisäetuineen! 

cityshoppari-kortti

Jos yhtään tykkää käydä kahviloissa, ravintoloissa tai vaikka shoppailla, kannattaa kortti ehdottomasti hankkia. Hinta on vain 29 € toimituskuluineen eli maksaa kyllä tosi nopeasti itsensä takaisin! Cityshopparin saa tilattua kotiinsa TÄÄLTÄ.

ida jemina cityshoppari

Tämä tarjoushaukka jatkaa täällä nyt silmät vaahdossa etujen selailua (kortin mukana tuli 400 sivuinen etukirja) ja alkaa fiilistelemään perjantaita! Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (14)
  1. Tänä vuonna shopparin valikoima on kyllä paljon parempi kuin joskus aiemmin. Löytyy tarjouksia helsingin ulkopuoleltakin, itsellä kortti kannatti jo ensimmäisellä kampaajareissulla 🙂 ps. ihanat silmät!

    1. Jes! Tää on kyllä ihan loistava juttu! Kiitos paljon:)

  2. onkohan mun puhelin rikki kun siinä ei oo sun numeroa? 😀

    1. Ha no toivottavasti ei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *