KUN EI SHORTSI-IHMINEN LÖYTÄÄ HYVÄT SHORTSIT

Sis. mainoslinkkejä

Ja vieläpä kahdet! Ennen tykkäsin pitää enemmänkin shortseja, mutta viime vuosina musta on tuntunut, että niistä vilkkuu aina vähän liikaa. Joko kannikat näkyy takaa, reisistä on liian lyhyet lahkeet tai sitten vyötärö on liian matala. Onko mulla liian kovat vaatimukset? No ei mielestäni! 

Nyt sitten tilasin kahdet shortsit, kun ne näyttivät kuvissa potentiaalisilta. Ensimmäisten saapuessa luulin tilanneeni helmalakanan, kun sellaista olen etsinyt, mutta ne olivatkin nämä shortsit hah! Olisin ollut ihan tyytyväinen siihen helmalakanaankin, mutta parempi näin!

Body täältä / Shortsit täältä / Sandaalit täältä

Nämä ovat tosi kivat! Tykkään juuri vyötärön korkeudesta ja siitä, että paidan voi laittaa shortsien sisään. Lahkeet ovat myös mukavan pituiset – ei tarvitse pelätä niiden hivuttautuvan kävellessä liian ylös. Jos jotain valittaisin, niin vyötäröstä saisi olla pari milliä tiukemmat, mutta en valita! Lähes nappiin meni!

Body täältä / Shortsit täältä / Sandaalit täältä

Toiset olivat tällaiset siniset vyötäröltä solmittavat shortsit. En uskaltanut taaskaan toivoa, että löytäisin hyvät yksilöt, joten en pitänyt odotuksia korkealla. Sainkin sitten positiivisesti yllättyä, kun nämäkin olivat hyvät! Siis kahdet shortsit yhdellä tärpillä ja samassa kesässä! Ennätys! Näissä on ihana tuo solmittava koristevyö, täydellinen korkeus, taskut ja tuo väri.

Jos sulla on samantyyppisiä toivomuksia shortseilta kuin mulla, niin nämä olivat kyllä ainakin itselleni tosi hyvät löydöt. Leppoisaa kesäiltaa konkkaronkka! Olipa ihana viikonloppu <3

LUE MYÖS: 10 SALAISTA KAUNEUSNIKSIÄ – KÄYTÄTKÖ NÄITÄ?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PAKKO JAKAA!! NIIN HYVÄÄ SAFKAA!!

Kommentit (7)
  1. Jep.. Tuntuu että kaikk shortsit on älyttömän lyhytlahkeisia nykyään.. Ei tarvii polviin asti yltää mutta siitä keskiväliltä 😀 Pyöräillessä varsinkin ois pidemmät paikallaan!
    Jospa ens kesänä ois parempi valikoima! 😀

    1. No niin just!! Keskivälin shortseille pitäis olla joku oma liikkeensä! 😀

  2. Tosi kivat shortsit! Itse ostin myös muutamia vuosia sitten peräti kolmet shortsit, jotka valitettavasti tuntuu näin myöhemmin (ja kolme vuotta vanhempana) liian lyhyiltä :D! Täydellinen toi pituus!

    1. Haha ymmärrän hyvin!!🙋😄 kiitti, nää on kyllä kivat!😊🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *