Salin metsästystä Turkissa

Hengissä ollaan! Mutta ei Suomessa vaan Turkissa. Päivittely tänne blogin puolelle on vähän haastavaa erittäin katkonaisen nettiyhteiden takia. Siksi kannattaakin tykätä blogin Facebook-sivusta, jonne päivitän kuvia ja kuulumisia reissun tapahtumista. Siellä on nyt kunnon tehoviikko käynnissä!

Täällä on ollut aivan ihanaa. Aurinko hellii ja pilviä en ole nähnyt vielä kertaakaan koko matkan aikana. Kelpaa mulle! Matkalla jouduin vähän jännittämään, että meneekö kaikki jauhopussit ja pillerit tullista läpi. Myönnän, hieman epäilyttäviltähän nuo näyttävät, mutta oikeasti sisältö ei ollut niin tujua kuin tullin pojat voisivat luulla. Läpi kuitenkin pääsin niin, että huiskahti.


Vaikka aurinkotuolin mukavuuksista nautinkin niin treenejä en silti ole unohtanut. On vain täytynyt hieman soveltaa. Salin metsästys alkoi jo kotisuomesta netin välityksellä, mutta mitään vastausta en kuitenkaan saanut. Joku oli löytänyt jonkun salin jostain sinisen rakennuksen läheltä ja toinen sanoi, ettei täällä mitään saleja ole. Ota tuosta nyt sitten selvää. Keskustelutkin taisivat olla jo useita vuosia vanhoja. Matkalla kauppaan silmiini yllättäen osui kyltti salista. Se osoittautui kuitenkin hyvinvointikeskukseksi, jossa sana fitness tarkoittikin kasvohoitoja ja saunaa. Noh metsästys jatkui ja bongasin kartalta urheilutalon. Ei kun nokka kohti tätä urheilutaloa! Odotukseni olivat hyvin alhaalla aiemman ”salin” perusteella, mutta kun pääsin talolle huomasin sisällä olevan julisteita bodareista. Jes!! Voiko tämä olla totta! Kunnon sali pienessä Turkin kylässä! Hyppelehdin tai suorastaan kirmasin ovelle aurinkoakin suurempi hymy huulillani. Kurotin oven kahvaan valmiina ampaisemaan sisään, mutta EIH! Ovet olivatkin lukossa! Voihan pirskatti! Toivon, että syy ovien lukitsemiseen oli sunnuntai ja huomenaamulla menen testaamaan onneani uudelleen. Pitäkää peukkuja!


Treenit ovat sujuneet sillä välin täällä hotellihuoneessa, jossa on itseasiassa tosi hyvä jumpata kun ilmastointi laulaa. Tilaakin riittää hyvin kuntopiirien tekemiseen. No excuses, sano mummo lumessa!

Nyt iltapalaa naamariin ja jännityksellä odottamaan huomista. Nähdään facessa!

Kommentit (1)
  1. Turkki ja Gumbet – kuvia matkalta | Ida Jemina
    16.4.2015, 11:20

    […] Mutta hei, ihan mahtavaa taas olla back in business ja kuullaan taas pian!Edelliseen tekstiin pääset tästä: Salin metsästystä Turkissa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *