RUSKEAT, VIHREÄT VAI SINISET SILMÄT? MIKÄ PALETTI SOPII SINULLE?

Sis. mainoslinkkejä

Minkä väriset silmät sinulla on? Nämä smokey eye – luomiväripaletit nimittäin valitaan oman silmän värin mukaan. Ensin minulla oli yksi paletti, nyt niitä on kolme! Nämä yllättivät nimittäin niin positiivisesti, että tilasin pari eri sävyä lisää.

Smokey Eye Drama Kit:n ideana on korostaa omien silmien väriä. Jokainen paletti sisältää neljä eri sävyä, jotka toimivat tosi hyvin yhteen. Tumminta sävyä voi myös halutessaan käyttää kulmien täyttämiseen.

Olin tosi tyytyväinen pigmenttiin ja siihen kuinka hyvin värit blendautuivat yhteen. Sävyt olivat myös todella nättejä! Vähän puuterisia oli jokunen väri, mutta ei missään nimessä pahasti. Plussaa tuli myös luomivärisiveltimestä, jossa oli kaksi eri kokoista päätä – leveämpi ja kapeampi. Yleensä en edes hirveästi käytä palettien mukana tulevia siveltimiä, mutta erityisesti tuo kapea pää oli ihan käyttistä. Sillä sai esimerkiksi tarkasti ja sottaamatta alaluomelle väriä. Kaiken kaikkiaan todella upeat sävy-yhdistelmät oli näissä kaikissa paleteissa ja värit niin ihanan täyteläisiä sekä pehmeitä.

Mikä paletti sopii sitten minkäkin värisiin silmiin?

Siniset silmät -> Azure Allure
Ruskeat silmät -> Sumptuous Golds ja Opulent Nudes
Pähkinänruskeat silmät ja eri värien mixit -> Magnetic Jades
Vihreät silmät -> Luxe Lilacs
Kaikki silmät -> Lavish Onyx

Ja tässä vielä nuo kaikki paletit vierekkäin niin voi helpommin vertailla.

Siitä vain omien silmien värin mukaan valkkailemaan vaikka säännöthän on aina tietysti tehty rikottavaksi! Ja ainiin se edullisia meikkiaarteita etsivää ilahduttava seikka meinasi jo unohtua. Näiden palettien hinta on vain 9,95e! Jee!

Adidas-paita täältä

Iloisin mielin kohti lauantaita! Ja hei, osallistuithan jo edellisessä postauksessa arvontaan: VOITA VALITSEMASI LAHJAKORTTI

 YouTube: Ida Jemina
Snapchat: idajemina
Instagram: @idajemina
Facebook: Ida Jemina

Kommentit (2)
  1. hei, ei liity postaukseen mutta voisitko linkata ne hampaidenvalkaisuliuskat joita käytät’? 🙂

  2. EPÄVARMA OLO SALILLA - Ida Jemina
    26.3.2017, 09:02

    […] RUSKEAT, VIHREÄT VAI SINISET SILMÄT? MIKÄ PALETTI SOPII SINULLE? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *