Ida Jemina
Ida Jemina

RUOKAVALIOPOSTAUS – Tarkka ohje

Sis. mainoslinkkejä

kiiltotakki-toinen

Tarkkaa ohjetta kehiin! On ruokavaliopostauksen aika. Tämä ateria on edullinen, maukas ja ravitseva. Näytin kyseistä ruokaa valmistaessani sitä snapchatissa ja tallennettujen kuvien määrästä päätellen ohje kiinnostaa. Sain myös täällä blogissa pyynnön, että antaisin tästä tarkempaakin reseptiä.

”Vaikka seuraan monia blogeja, sun on lemppari ja olet ainoa bloggari, jota tulee seurattua kans snäpissä 😉 siellä olikin juuri kuva jostain kananmuna+riisi+ym härpäkkeet sekotuksesta. Saisko tähän tarkempaa ohjetta? Näytti hyvältä.”

kananmunariisisetti

Ja hyvää se onkin! Tein kaksi annosta kerralla ja ainekset menivät seuraavanlaisesti:

6 kananmunaa
300 g keitettyä riisiä
100 g raejuustoa
3 isohkoa tomaattia
noin 200 g parsakaalia
suolaa
mustapippurirouhetta

Paista kananmunia pannulla sekoitellen. Heitä mukaan sulaneet parsakaalit (mikäli käytät pakasteita) , tomaatit ja riisit siinä vaiheessa, kun kananmuna on hieman kypsynyt. Mausta suolalla ja pippurilla sekä anna seoksen kypsyä loppuun. Lisää raejuusto joukkoon lopuksi ja anna halutessasi lämmetä vielä hetki pannulla.

Yksinkertaista, mehukasta ja ravitsevaa. Enjoy<3

kiiltotakki-pieni
Takki täältä  / Farkut täältä / T-paita täältä / Kengät täältä

Edellisessä postauksessa: Mistä tietää olevansa kokeneempi treenaaja? Katso nämä 3 merkkiä

Kommentit (6)

  1. pakkokysyä

    Moikka! Jos on treenannut esim. 4kk sitten kunnolla ja sitten lopettanut ja lihakset alkaa surkistua siinä ajassa, niin tuleeko ne lihakset takasin nopeemmin kun alottaa taas treenauksen?

  2. ninna

    siis 2 annosta tuosta(1annos=3munaa, 150g keitettyä riisiä, 100g parsakaalia jne)? aika erikoinen en ole koskaan kokeilut riisi+muna yhdistelmää.

Kommentoi »

Vastaa