Salainen kauneuskikka – ruiskurusketus

Tämä ilta on hyvitetty täysin kaikelle muulle kuin fitnekselle ja punttisalille. Joskus sitä on vain katsottava itseään peilistä, muussakin kuin lihaksien toivossa ja huomattava, että mikäs kalkkilaivan kapteeni se taas sieltä tervehtii! Suonet hohtaa kauniin violetteina ja pimeydessä en tarvitse enää lamppuja, kun oma iho toimii loistavana valon lähteenä. Tänään on siis vuorossa yksi salaisista kauneuskikoistani nimeltään ruiskurusketus. 

Ruiskurusketus
Brunat pintaan ennen rantalomalle lähtöä

Toiveena on ollut, että kertoisin lisää tästä ruiskurusketuksesta. Noh, tehdäänpäs työtä käskettyä, kun tänään taas tuota taivaan lahjaa käytän. Ostin siis noin vuosi sitten kapistuksen, joka on ratkaissut niin kesän kuin talvenkin rusketusongelmat. Kesällä ei tarvitse olla haukkana kyttäämässä, koska aurinko pilkahtaa pilvien takaa ja voi huoletta tepastella shortseissa jalat aina kauniin pronssisina. Talvella taas, kun naamataulu alkaa siitä valkoisuudesta muuttua jo sinertäväksi, on ihanaa kun voi suihkauttaa terveen värin pintaan. Väri pysyy iholla noin 1-2 viikkoa.

ruiskurusketus

Tämä laite on säästänyt niin rahaa, aikaa kuin terveyttäkin ja oli kyllä ehdottomasti viime vuoden paras hankinta. Suihkuttaminen kestää noin 5 minuuttia ja sen jälkeen iho on kauniin ruskea. Mikään ekspertti ei tarvitse olla, että osaisi laitetta käyttää. Se on ihan superhelppoa. Sama laite, joka minulla on löytyy täältä.

Jos haluat tietää jotakin lisää, niin kysy ihmeessä, niin kerron lisää. Aiemman ja tarkemman postauksen aiheesta voit käydä lukemassa täältä: Suihkurusketus – maailman paras keksintö

Tähän päivään kuului myös toinen kauneudenhoitoon liittyvä asia, nimittäin aina niin ihana kynsihuolto. Ennen huoltoa mietiskelen kaikkia kivoja ideoita, mitä toteuttaa ja aina saan positiivisesti yllättyä lopputulokseen. Tällaiset bling bling kynnet tällä kertaa. Olen kyllä supertyytyväinen Susanna’s Nail Salonin käden jälkeen. Tarkkaa työtä ja kynnet tehdään aina niin huolella. Viimeksi kävin kynsieni kanssa kiipeilemässä (josta kuvia täällä) ja se jos mikä oli niille kunnon testin paikka. Yksikään ei kuitenkaan kärsinyt tippaakaan vaikka ne olivat aikamoisen paineen alla. Voin vilpittömästi suositella kaikille laatua kaipaaville.

rakennekynnet

Toivottavasti kaikilla on hyvä fiilis! Täällä ainakin on! Illat alkaa pikkuhiljaa pimentyä, mutta hei, onneksi salilla loistaa iltaisinkin valo! Energisiä treenejä siis ja loistavaa keskiviikkoa kaikille!

Edellisestä tekstissä: Treenikuvia ja -kuulumisia

 

Yhteistyössä Susanna’s Nail Salon

Kommentit (28)
 1. Heippa !
  Sinun blogisi on tosi hyvä ja inspiroiva 🙂 ♡
  Mutta asiaan, Käytätkö suihkurusketuksessa light vai medium versio ? Kauanko tollanen yks Purkki kestää ? Saatko sitä yksin laitettua ?

  1. Heippa!
   Kiitos <3
   Mulla on molempia värejä. Kesäisin käytän tummempaa ja talvella vaaleampaa. Niitä voi myös sekoittaa keskenään. Yksi purkki kestää todella pitkään, useita kuukausia. Väriä kuluu tosi vähän kun se tulee niin ohuena suihkuna. Yksinkin pystyy suihkuttelemaan mutta toki kaverin kanssa on helpompaa:)

 2. Ja pitääkö olla tollanen rusketus teltta vai ?

  1. Ei oo pakollinen jos kylppärissä suihkuttelee, mutta se kyllä suojaa väriä joutumasta mihinkään muualle. Toki suojana voi käyttää myös esim. jätesäkkejä, vanhaa lakanaa tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *