Rasvanpolttajat – buustia laihdutukseen?

Nyt kevään kynnyksellä moni haluaa karistaa ylimääräiset sentit vyötäröltä ennen kesän rantakelejä. Niinpä kommenteissa onkin viime aikoina härännyt kysymyksiä rasvanpolttajista ja siitä käytänkö itse kyseisiä tuotteita ja jos, niin mitä?

Mikään rasvanpolttaja ei polta rasvaa taianomaisesti, mikäli ruokailut eivät ole laihduttamisen kannalta kunnossa. Ei siis auta, että vetäisee burnerit naamaan ja hyppää sohvalle makoilemaan karkkipussin kanssa kulutuksen ollessa energiansaantia pienempää. Tämä on varmasti monelle selvää. Ruokavalio on rasvanpoltossa kaiken lähtökohta ja sitä ei voi kylliksi korostaa. Kun perusasiat ovat laihtumisen kannalta kunnossa, voidaan alkaa miettimään olisiko hienosäädöstä ja mahdollisista lisäravinteista apua.

rasvanpolttajat
Viime kesänä Turkissa rapsakkana rapuilemassa

Itse aloitin viime vuoden loppukeväästä dieetin, tavoitteena kiristää kuntoa ja tiristellä ylimääräiset rasvat pois. Hyvin rapeaan kuntoon pääsin ja tällä hetkellä olenkin kasvatuskaudella. Dieetin aikana en käyttänyt rasvanpolttajia, mutta loppuvaiheessa, kun rasvaa oli enää vähän, otin käyttööni näitä vahvoja vihreäteekapseleita. Näistä voi olla hieman apua mikäli paketti on muilta osin kunnossa.

Vihreä tee nostaa kehon kulutustasoa korkeammaksi lisäämällä lämmöntuottoa, kohottaa vireystilaa piristävien ainesosien myötä (mahdollistaen mm. tehokkaamman treenaamisen) sekä vähentää näläntunnetta  muiden terveysvaikutusten ohella. Vihreäteekapselit voivat siis toimia dieettaajan tukena pienenä buustina kunhan ruokailut ja liikunnat ovat rasvanpolton kannalta kunnossa.

Rasvanpoltto kokemuksia

Laihtua voi ilman minkäänlaisia valmisteita, mutta pieni buusti on tietysti aina tervetullutta! Enemmän aiheesta olen kirjoittanut täällä: Laihdutuspilleri –  onko sellaista olemassa?

Tsemppiä kevään kiristelijöille! Edellisessä postauksessa: Mikä on paras treenijako?

Kommentit (24)
 1. mä en jotenkin yhtään usko noihin pillereihin vaikka kaikkea muuta lisäravinteisiin liittyviä juttuja testailen mielelläni. mun korvaan tuo kuulostaakin jo niin mahdottomalta 😀
  aihetta sivuten mitä mieltä oot kun mulla on tarkoituksena tässä kevään mittaan yrittää tiputella vähän rasvoja salitreenauksem ollessa kuitenkin se lemppari niin siis jos ottaisin pari kr/vko 15-20min inttervallitreenin salitreenin jälkeen? oiskohan tuo sopiva määrä vai pitäskö lisätä?
  kiitos sulle jos viitsis vastata 🙂

  1. Jep, taikatemppuja ei ole olemassa eikä mikään pilleri suoranaisesti sulata läskejä pois. Vihreä tee onkin aikalailla ainoa rasvanpolton tukena käytetyistä lisäravinteista, jolla on jonkin asteista tutkimusnäyttöä taustalla. Sekään ei tietenkään maagisesti polta rasvaa pois vaan lisää hieman kulutusta lämmöntuottoa kohottavien ainesosien ansiosta. On tärkeä ymmärtää, että laihtuakseen on oltava energiavajeella, siitä ei pääse yli eikä ympäri.
   Jos paino tippuu ilman ylimääräisiä kulutusta nostavia treenejä, ei niitä kannata heti ottaa mukaan. Jos taas kulutustasoa tarvitsee nostaa, silloin tottakai lisätreenistä on hyötyä. Tsempit!

 2. Blogisi on tosi hyvä ja olen saanut siitä motivaatiota ja monia hyviä neuvoja! Yksi asia mietityttää kesäkuntoa ajatellen. Treenaan aika paljon (6krt/vk) ja olen suht hyvässä kunnossa, mutta haluaisin kasvattaa lihaksia vielä, mutta sitten kesällä haluaisin olla edes jotenkin timmi!

  1. Kiitos! Mukava kuulla jos blogi motivoi, huippua! Jatka ihmeessä lihasten kasvattamista jos kunto on siisti, ei bulkkia tarvitse aina överiksi vetää:) hyviä treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *