RAIKAS PROTEIINISORBETTI – TÄMÄ KOKEILUUN!

sis.mainoslinkkejä

Tämä raikas ja totaalisesti makeannälän vievä proteiinisorbetti kolahti niin lujaa, että olen tehnyt sitä kolmena päivänä peräkkäin! Nam nam nam! Yksinkertaista, mutta kaunista!

Tein tästä itseasiassa kahta erilaista versiota. Ensimmäinen oli tilanteessa, jossa tuntui ettei kaapissa kertakaikkisesti ole mitään. Usein tämän tyyppiset hetket ovat juuri niitä, missä pääsee olemaan luovimmillaan. Tulee sellainen tosielämän MacGyver-fiilis ja lopputulokseen saa usein olla positiivisesti yllättynyt! Kuulostaako tutulta? Tyhjästä on mahtavaa nyhjäistä, koska silloin syntyy jotakin sellaista mitä muuten ei olisi välttämättä keksinyt!

Ensimmäinen versio oli pehmeän maukaus – ehkäpä jopa astetta herkullisempi versio. Siihen tuli:

1 dl pakastemustikoita
1 dl pakastepuolukoita
1 tl kookosöljyä
Vajaa 1 dl kuohukermaa (mitä vähemmän laitat, sitä paksumpaa koostumus on ja päinvastoin)
25 g vaniljaproteiinijauhetta

Kaikki ainekset blenderiin ja kulhosta lusikalla nautiskelemaan. Ihan superhyvää proteiinipitoisiin ja raikkaisiin herkutteluhetkiin! Tarvittaessa voit korvata kuohukerman manteli- tai kookosmaidolla.

Vähän ehti kuvia ottaessa jo sulamaan, mutta koostumus on ihanan tekstuurista.

Koska innostuin tuosta ensimmäisestä versiosta niin kovasti, ostin sitten lisää aineksia ja vaihdoin kuohukerman kreikkalaiseen jogurttiin. Näin siitä tuli astetta ravitsevampi.

1 dl pakastemustikoita
1 dl pakastepuolukoita
1 banaani
1 tl kookosöljyä
3 rkl kreikkalaista jogurttia (vaihtoehtoisesti manteli- tai kookosmaitoa)
(loraus vettä, jos seos sitä vaatii)
25 g vaniljaproteiiinijauhetta

Kaikki ainekset blenderiin ja nautiskelemaan! Veden määrällä voit säädellä haluamasi paksuuden. Tästä pystyy tekemään myös ihan pillillä nautittavaa halutessaan. Sitten vielä pikku vinkki tuohon banaaniin – sen voi myös pakastaa ja käyttää jäisenä aivan kuten marjatkin. 

Siinäpä viimeaikaiset luomukseni. Raikasta, helppoa ja nam niin hyvää! Mikäli kaipailet lisää ruokaidiksiä, selaa tästä reseptit: MAKEAAN HERKUTTELUUN TAI SUOLAISEEN NAUTISKELUUN! 🙂 

Nike-takki täältä / Nike-trikoot täältä / Nike-kengät täältä

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KETOOSIDIEETTI – ONKO JÄRKEÄ?

 YouTube: Ida Jemina
Snapchat: idajemina
Instagram: @idajemina
Facebook: Ida Jemina

Hey guys! I’ve been totally crazy about this protein sorbet lately and made it many times this week! It’s super easy to do and takes just a minute. You can change the texture by adding water. Mix all the ingredients in a blender and enjoy!

1 dl frozen bilberries
1 dl frozen lingonberries
1 banana
1 tsp coconut oil
3 tbsp greek yogurt 
25 g vanilla whey protein
(water if needed)

Have a delicious evening y’all!

Kommentit (9)
  1. Mitä proteiinijauhetta käytit? 🙂

  2. ”koostumus on ihanan tekstuurista”
    Nyt tartuin kyllä ihan ohi aiheen, mutta pakko kysyä että mitä tuo kuvateksti tarkoittaa? Tai siis että oonko mä aina ymmärtänyt sanan ”tekstuuri” väärin, sillä mun silmään tuo lause näyttää ”koostumus on ihanan koostumuksellista” Apua 😀 Sivistäkää tyhmää!
    Mutta sitten aiheeseen, eli superhyvää oli kun oli pakko heti kokeilla! Ja koostumus oli myös hyvä ;D

    1. Haha sen voi varmasti hyvin ymmärtää noin! 😀 Tarkoitin että seoksessa on mukava tekstuuri eli suutuntuma 🙂 Kiva että heti testasit! 😍👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *