Ida Jemina
Ida Jemina

Purjot kurkussa puntilla

Tiedättekö tunteen, kun on lähtenyt tyytyväisenä maha täynnä ruokaa puntille ja pian löytääkin itsensä kieriskelemästä salin lattioilta purjot kurkussa? Minäpäs kerron tästä mieltä ylentävästä tunnetilasta lisää.

Ensimmäinen askel on syödä aivan sairaasti. Tämän jälkeen viskaa treenikamat päälle ja lähde masu pystyssä treenaamaan. Älä vain yritä tehdä mitään kevyttä käsijumppaa vaan suuntaa kyykkytelineille ja aloita mikäs muukaan kuin jalkatreeni! Pikkuhiljaa alkaa pulssi nousta sekä hengästyttää ja tunnet kuinka ruoka velloo vatsassa. Ei siinä mitään, oikeaan suuntaan ollaan menossa, joten eikun lisää pökköä pesään! Vedä maasta, pompi, pumppaa pakaroita, mutta älä missään nimessä jää liian pitkäksi aikaa hengittelemään, sillä huono olo on jo pian ovella. Kohta ollaankin siinä tilanteessa, että hengästyttää, janottaa, oksettaa ja ottaa päähän samaan aikaan.

potku

Tämän klassisen virheen tein viime launtai-iltana, kun olin vetänyt kunnon sapuskasatsit napaan ja lähdin liian nopeasti punttaamaan. Oli siinä purjossa pidättelemistä, voi hyvänen aika. Koko treeni oli aikamoista tuskaa, kun maha pullotti ruuasta, hengästytti ja kuvotti. Kyllä se vähän vaikuttaa treeniin, kun joutuu miettimään mistä löytyy lähin roskis, jonne voi tarvittaessa äkkiä juosta. Sarjojen välissä tein sellaista pientä kuolemaa kieriessäni salin lattioilla, mutta tulipahan tehtyä jos ei muuta! Treenin päätteeksi ei voinut olla muuta kuin onnellinen, että selvisi tilanteesta ilman sen pahempia puklailuja.

loitontaja-dropset

Muuten treenit ovat menneet ihan suunnitelmien mukaan ja kehitystä tuntuu tapahtuneen. Jalkatreenini ovat tällä hetkellä hieman erilaisia kuin ennen, sillä nyt painotus on tuolla takalistossa, mitä en aikaisemmin olekaan priorisoinut. Niinpä esimerkiksi reisille ei itselleni poikkeuksellisesti suunnata juuri mitään liikkeitä. Nyt reidet saavat siis hieman hengähtää vaikka usein ne hyvinkin innokkaasti haluaisivat päästä treeniin mukaan.

piis
Lippis

Treenit kovenevat koko ajan ja volyymi kasvaa, mutta salilla ei onneksi joka päivä tarvitse huhkia. Myös palautuminen on ollut nopeaa, kun on syönyt ja levännyt hyvin. Tuntuu siltä, että lihakset oikein imevät tyytyväisinä tuota murkinaa.

hob-housukuva

Ja pepun kasvatuksesta puheenollen. En varmasti ole ainoa, jolla hyvien housujen löytäminen saattaa joskus olla työn ja tuskan takana. Nyt kuitenkin löytyi ihan superhyvät housut, jotka istuu sieltä mistä pitää. Parasta näissä on se, että ne joustavat kuin legginsit, mutta materiaali taas on paaaaljon parempaa ja laadukkaampaa. Näitä löytyy kolmessa eri värissä eikä hintakaan päätä huimaa, nämä ovat House of Brandonilta vain 39.95e!

kahvila
Housut / Kengät / Takki 

Uudet pökät ja uudet mustat conssit pääsivät heti mukaan viikonloppuna, kun kävimme pienellä porukalla kahvittelemasssa Cafe Regattassa. Paikka on todella tunnelmallinen aivan meren rannassa ja jos pöyrii Helsingin alueella, kannattaa siihen käydä tutustumassa. Itse kahvila oli aivan tupaten täynnä, joten vedimme korvapuustit ja lämpimät kupposet kahvia katoksen sekä vilttien alla raittiissa ulkoilmassa.

sohva

Toitottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu ja sitäkin mukavampi uuden viikon ensimmäinen päivä! Palataan taas pian!

Edellisessä postauksessa: Silmät vaahdossa

Yhteistyössä House of Brandon

Kommentit (35)

 1. hanna

  teetkö ruokaohjelmia, jos ni paljo maksaa?

  1. Ida Jemina

   Kyllä teen, valmennusasioissa voit ottaa yhteyttä: idajemina@idajemina.com

  2. Keiju

   Moikka! Mikä koko sulla on noista housuista? 🙂 Sulla on hyvä blogi, jatka samalla linjalla 🙂

   1. Ida Jemina

    Kiitos Keiju! xs:t 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *