PUOLIVUOTISPÄIVÄ JA TOP 5

Sis. mainoslinkkejä

Ihanaa kauneuslauantaita tähkäpäät! Uskokaa tai älkää niin kauneuslauantai on jatkunut jo puolen vuoden ajan whaaat! Mihin ne viikot menivät? Monia aiheita on käsitelty ja paljon mielenkiintoisia juttuja on vielä tulossa.

Joskus lauantai saattaa kuitenkin olla aikatauluista riippuen haastava päivä postailla, joten ajattelin ottaa tässä pieniä vapauksia niin, että kauneuslauantai saattaa joskus tulla myös perjantaina tai sunnuntaina. Näin ei tarvitse odottaa ensi viikkoon asti jos lauantaina ei päässyt kirjoittelemaan.

Mitkä ovat tähän mennessä olleet suosituimpia postauksia? Tsekataan! Tässä TOP 5:

1. Tällä kikalla poninhännästä heti tuuheampi

2. Pidätkö hiuksiasi ponnarilla? Sinun on nähtävä tämä!

3. Kosmetiikka inhokkini – ei enää koskaan!

4. Ethän sorru näihin kauneusvirheisiin

5. Paras silmänympärysvoide ikinä

Tilasin pari päivää sitten muutamia (okei..kasan) meikkejä ja ne saapuivatkin niin nopeasti, että pääsette näkemään ne jo tänään! Tiesin, että House of Brandonille on tullut uusi kauneusosasto ja menin sitä katsomaan. Voi vinde se yllätti positiivisesti! Monia monia tuotteita, mutta innostuin itseasiassa eniten siitä, että sain tilattua sellaisia juttuja, jotka normaalisti olen aina ostanut kivijalkamyymälöistä. Näitä olivat lemppari Loreal-meikkivoiteeni, Beautyblender ja pitkään käytössä ollut Fit Me-puuteri. Tuota puuteria aloin käyttämään Jenkeissä asustaessani vuosia sitten ja sitä ei vielä silloin saanut Suomesta. Siitä asti se on aina kuulunut osaksi varustusta ja se kulkee usein mukanani kätevän peilirasiansa ansiosta.

Tuttujen luottojuttujen lisäksi tilasin myös muutaman muun ihanuuden, jotka pääsevät heti testiin. 

Max Factor poskipuna 
Kaksi Essie kynsilakkaa: Sävy 1 ja Sävy 2
Max Factor luomiväripaletti, jonka sanotaan tuovan valoisuutta ruskeille silmille.

Sitten ihan ex tempore tilasin myös tämän Self Tan-moussen ja sille kätevän kaksipuolisen hanskan.

Sellaisia aarteita tähän viikonloppuun! House of Brandonilla on muutenkin nyt menossa Ystävämyynnit, jossa on jopa 80% alennuksia, joten ne kannattaa tsekata samalla. Ne on käynnissä enää pari päivää.

Ihanaa ja rentouttavaa päivää! Meikäläinen suuntaa tästä valmistautumaan ja sitten raflaan herkuttelemaan.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOKONAINEN JALKATREENINI SALILLA

Kommentit (5)
  1. Heippa! 🙂 Ostin tuossa joku aika sitten sun pepputreeni-ohjelman. Tänään sitä kokeilin ja oli kyllä hyvä treeni! Pari kysymystä tuli kuitenkin mieleen. Ensinnäkin, voiko bulgarialaisen askelkyykyn korvata tavallisella askelkyykyllä? Ja voisitko avata, mikä näiden kahden ero on lihaskasvua ja tuloksia ajatellen? 🙂 Jakaantuuko paino tasaisemmin molempien jalkojen varaan askelkyykyssä ja vastaavasti keskittyykö bulgarialaisessa askelkyykyssä paino enemmän työskentelevän jalan varaan? Ja toisena mieleen tulleena asiana oli, että voinko siirtää askelkyykyn/bulgarialaisen askelkyykyn saliohjelman ensimmäiseksi tai toiseksi liikkeeksi? Onko järjestyksellä erityisen suurta vaikutusta? Minusta tuntuu, että oman keskittymisen ja askelkyykkyjen hallitsemisen kannalta itselleni olisi helpointa, jos ne olisivat heti alussa.
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen sekä suurkiitokset inspiroivasta ja motivoivasta blogista! 🙂

    1. Moikka Jenni! Jos askelkyykky tuntuu sulle paremmalta, niin toki voit korvata. Näissä on pieniä eroja. Järjestys on toki mietitty muttei kiveen hakattu juttu, joten jos liikkeen tekeminen heti alussa tuntuu hyvältä niin anna mennä vaan! Se voi vaikuttaa lähinnä ekoiksi tarkoitettujen liikkeiden suorituspainoihin. Mahtavia treenejä! 🙂

  2. Voitko kertoa kokemuksia tuosta itseruskettavasta sitten kun oot sitä käyttänyt 🙂 mulla on hakusessa hyvä itseruksettava, tullut kokeiltua aika monia ja tuntuu ettei ole löytynyt vielä sitä lempparia, mikä olisi oikeasti hyvä ja pysyisi hyvänä suht pitkään

    1. Moikka Typy! Koitan muistaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *