Pukeutumisvinkkejä urheileville vartalotyypin mukaan!

Sis. mainoslinkkejä

Hei kaverit! Tämmöinen idea tuli mieleeni, että jakaisin kaikkia toimivia vinkkejä siihen miten pukeutumisella voi vaikuttaa ulkomuotoon – miten joitakin alueita voi peittää ja miten joitakin taas korostaa. Eri jutskuja voi käyttää eri tilanteissa ja myös vähän fiiliksen sekä kondiksen mukaan. Suurimmaksi osaksi vinkit koskevat urheilupukeutumista ja ovat sellaisia, joita itse olen havainnut tai käyttänyt. Ei kun tipsit jakoon!

Pink leggings

Pukeutumisvinkkejä

 • Olkapäät isommiksi? Käytä halterneck-toppeja suoraan menevien olkaimien sijaan. Se saa olkapäät näyttämään isommilta.
 • Paksu kangas trikoissa estää löysien heilumisen ja muhkuroiden näkymisen. Erityisesti takareidet saattavat olla sellainen paikka, jossa ohut kangat paljastaa epätasaisuudet. Nämä trikoot ovat tuohon tarkoitukseen mielestäni parhaat (eikä näy kyykyissäkään yhtään läpi).
 • Hyödynnä pumppia! Jalkatreenissä voi suosiolla pitää pitkähihaista päällä, kun pumppi menee jalkoihin, kun taas yläkroppatreenissä voi pullistella hihattomassa.
 • Kiinnitä pukeutumisella huomio sinne minne haluat, niin epäedullisemmat alueet jäävät vähemmälle huomiolle. Esim. värikäs paita saa katseen pois jaloista, kaulaketjut ja muut yksityiskohdat vetävät huomiota puoleensa jne. 
 • Haluatko pepun piiloon? Hyödynnä pitkiä t-paitoja, neuleita ja huppareita. Aina ei jaksa olla peppu pitkällä ja silloin on kiva käyttää rentoa pitkää hupparia. Tuo omani löytyy täältä.

pitka-huppari

 • Sama pätee vatsamakkaran peittämiseen. Mikäli turvottaa tai on vetäissyt oikein kunnon brunssit naamaan, valitse paita joka ei kinnaa.
adidas-ida-jemina
Adidas T-shirt
 • Ja siitä päästään taas seuraavaan vinkkiin. Mikäli haluat näyttää pienemmältä, valitse over size vaatteita tai laita päälle reilusti isompi koko kuin olet. Tämä sopii mielestäni parhaiten paitojen ja huppareiden kohdalla sekä tuo rentoutta lookiin. Samaa kikkaa voi suosia myös shortsien kohdalla. Jalat näyttävät pienemmiltä, jos shortsit eivät kinnaa reisistä ja päinvastoin taas isommilta, jos valitset tiukan mallin tai pienemmän koon.
 • Mikäli haluat lihasten näkyvän vaatteiden läpi, musta ei ole paras vaihtoehto, koska siinä varjot eivät näy niin hyvin. Esim. harmaa toimii tähän tarkoitukseen paremmin. Toisaalta jos haluat peittää jotakin epäimartelevia kohtia, valitse musta.
 • Kaikissa omistamissani saumattomissa trikoissa, jotka ovat sellaista hyvin istuvaa ja ihoa myötäilevää kangasta, muodot näkyvät paremmin kun ne eivät litistä paikkoja. Esim. alla olevat trikoot ovat sellaiset, ne löytyvät täältä. Myös nämä pöksyt, jotka ovat täällä blogissa pariin otteeseen näkyneet ovat samantyyppistä hyvää kangasta.

kauneusvinkkejä

Siinäpä muutama asia, jotka tulivat heti mieleen. Ei kun siitä vaan vapaasti käyttämään! Jäikö jokin hyväksi koettu vinkki mainitsematta? Jaa se ihmeessä kaikille kommenteissa!

Edellisessä postauksessa: Mistä lisävauhtia rasvanpolttoon? Tätä itse käytän!

 

Kommentit (11)
 1. Apua mikä kroppa, täydellinen!!

  1. Höpsistä!! <3

 2. Olipas kiva postaus, hyviä vinkkejä! 🙂

  1. Kiva että pidit, tätä oli hauska kirjoittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *