PUHUN KUN ON SANOTTAVAA

Hei karvapäät! Mikä meininki! Viimeksi jutskattiin täällä aika monta päivää sitten. Tuntuu, että aivot jäivät juhannuksen myötä mökille enkä ole väkisin vääntämällä tekstiä lähtenyt tuottamaan. Jutellaan, kun on juteltavaa ja muuten mökötetään hiljaa eiks niin!

Tänään tuli sellainen tunne, että olisi kiva vaihtaa kuulumisia! Miten teidän juhannus meni? Me oltiin mökillä juurikin niin hehkeinä kuin juhannus lookbookista päätellen voisi odottaakin. Kumpparit jalassa ja yöpuvun housut hulmuamassa. En käyttänyt puhelinta melkein ollenkaan tuon viikonlopun aikana. Muutaman kuvan sain kuitenkin räpsäistyä poikien touhutessa vedessä.

Sisu osoittautui oikein kunnon vesipedoksi ja vitsit se nautti tuosta rannasta. Se juoksi sitä edes takas kuin Baywatchissa ikään ja välillä kaivoi hiekkaa niin kovaa kuin tassuista lähti. Urhohan ei tykkää uida mutta pitää kyllä juuri tuollaisesta vedessä kahlaamisesta ja kaislojen raivaamisesta.

Sisu kun päästettiin mökillä vapaaksi niin se lähti rantaa pitkin jo seuraavankin tontin ohi viilettämään. Urho osaa olla niin kiltisti siinä pihapiirissä, mutta tuo viliskantti on ihan toista maata. Ainakin näin pentuna. Meille varoitettiin rescueista, että karkaaminen voi olla riskinä ainakin alussa, ennen kuin tottuvat. En siis todellakaan halunnut ottaa mitään riskejä, joten juostiin sitten hihnassa Sisun kanssa milloin litimärkänä vedessä, milloin rämeikössä niin, että paikka tuli herralle tutuksi samalla opetellen mihin sai mennä ja mihin taas ei. Mutta oli kyllä ihanaa, kun pojat nauttivat ja saivat peuhata. Kyllä kesä kuivattaa!

Sain myös suostuteltua veljeni mukaan liikenneturvaa edistävään videoon, jonka julkaisin juuri äsken Instagramissa. Kuvattiin se siis tuolla mökillä ja vitsit meinasin pissata housuun, kun nauratti niin paljon. Joka kerta kun vilkaisinkin häneen päin, niin meinasin revetä. Hyvin kyllä kaveri heittäytyi mukaan (kirjaimellisesti), joten isot propsit siitä! Mee tsekkaa video IG:stä @idajemina.

Lähdin ihan samantien messiin tähän liikenneturva-asiaan, koska on kyllä ihan supertärkeä juttu ja koskettaa niin monia. Hienoja viestejä olen teiltä myös saanut snäpissä ja osa on jakanut rankkojakin tarinoita esim. turvavyön käyttöön liittyen. Sitä koskevassa videossa taas tähtenä oli Urho ja sekin löytyy IG:stä vähän taaempaa, jos et ole vielä nähnyt 🙂

Olen myös tällä viikolla ollut mukana yhdessä hyväntekeväisyyskamppiksessa ja tää on juuri sitä mitä mun sydän on lähellä! Niin hienoa tehdä hyvää yhdessä. Somessa siis tapahtuu, joten lisäilepäs mut snäpissä ja instassa, niin et jää paitsi! Kummatkin löytyy nimellä idajemina.

Mitäs tänne muuta? Vähän tahmeasti on tämä viikko lähtenyt käyntiin. Se on kun hetken lepää, niin ei tahdo saada pyöriä taas rullaamaan. Onko muilla samanlainen fiilis? Migreeninpoikanenkin tuli taas ilahduttamaan meikäläistä pitkästä aikaa, joten täältä heruu sympatiat kaikille siitä kärsiville!

Mutta anyway! Tästä se taas kohta lähtee rullamaan! Ei kun energiaa myös sinne päin! 🙂

Toppi täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KORVAT HÖRÖLLÄ JA SILMÄT VAAHDOSSA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (3)
 1. Mistä tilaat noita Women’s best tuotteita? Heidän kotisivujen kauttako? Ja tuleeko kalliiksi (toimitusmaksut, tullit?)
  Kiinnostais heiltä ostaa pari tuotetta mutta mietityttää! 🙂
  Kiitos innostavasta blogista 🙂

  1. Juuri sieltä! Toimitusmaksut tulee, mutta tulleja ei, koska tuotteet tulee EU-alueelta 🙂 jos tilailet niin käytä koodia ida10, sillä pärähtää sulle alea! 🙂

 2. NIKSI KAUNIISEEN RUSKETUKSEEN ILMAN AURINKOA - Ida Jemina
  2.7.2017, 19:04

  […] PUHUN KUN ON SANOTTAVAA […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *