PUHELIMESI SISÄLTÖ KERTOO KAIKEN! KURKKAA!

Ihanaa maanantaita jengi! Ja kiitti kaikista kommenteista ja toiveista edelliseen postaukseen: MITÄ LIHATTOMIA PROTEIININLÄHTEITÄ ON? KATSO NÄMÄ! Arkiruoka voitti selvästi, joten pistän heti tällä viikolla tänne jakoon uutta reseptiä, joka sopii loistavasti arjen mussutuksiin ja josta voi helposti kerralla tehdä isomman satsin, niin saa seuraavaankin päivään puputettavaa ilman lisävaivaa.

Tänään kuitenkin aloitetaan tää viikkoo kivasti ja leppeesti ja kurkataan mun luurin sisältöön! Mitä kaikkea se paljastaakaan! Viimeisimmät katsomani videot, viimeisin asia jonka googlasin, viimeisin tekstarini jne..

Viimeksi tää oli niin noloa, kun olin googlannut ”koira masturboi”… en kestä! Kato koko tapahtuma tästä postauksesta: MITÄ PUHELIMESI SISÄLTÖ PALJASTAA SINUSTA?

Tänään lisäsin mukaan vielä yhden uuden kysymyksen, joten eiköhän hypätä kimppuun! Ja vastaa piruittasi näihin itsekin!

1. Viimeisin kuva puhelimella

Hahaa tää oli aivan mahtava! Sain kuvan Shape:n mimmiltä, joka oli ekan treenin kimpussa! Musta on niin siistiä, kun jengi lähettelee kuvia treeneistä tai ruuista! Huikee meno!

2. Viimeisin video jonka olet katsonut

3. Viimeisin asia jonka googlasit

Kuunpimennys 2019

4. Viimeisin viestisi

Mun isiltä: ”Oho 😲”

(Pällisteltiin just sitä tän aamuista kuun pimennystä)

5. Kuinka monta herätysaikaa olet asettanut?

71 eri herätystä. Väliltä klo 4.02 (tarkkaa😂 ja saa nukkua kaks minsaa pidempään☝️) ja klo 22.39. Tää siksi, että käytän herätyksiä myös muistutuksina. Asetan kuitenkin aamuun aina yhden ajan, joka kylläkin vaihtelee päivien mukaan. Mutta en laita montaa eri herätystä ellei ole jokin tärkeä juttu tiedossa heti aamusta ja haluan tuplavarmistaa, että herätys varmasti soi. Silloin laitan kahdesta eri laitteesta hälytyksen soimaan.

Sellainen nippelifakta, että vapaapäivinäkin joskus tykkään laittaa jonkun ihan älyttömän myöhäisen herätyksen siltä varalta, etten halua nukkua sen ajan yli. Vaikka haluaisin nukkua pitkään, mietin jonkin ajan minkä jälkeen en varmasti halua enää nukkua. Esim. klo 12. Saatan ihan hyvin nousta jo seiskalta, mutta tuollainen takarajahälytys lisää rentoutta niin, että voin koisia ihan rauhassa kelloa katselematta. Outoko? Kenties!

6. Mitä emojia olet käyttänyt viimeksi?

😍

7. Mitä musiikkia olet viimeksi kuunnellut?

Ante Up.

8. Mikä oli viimeisin muistiinpano, jonka kirjoitit itsellesi?

Tän päiväisen treenin painot. 50 kg oli viimeisin kirjoitus.

9. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?

 

Äidin 🤗

10. Millainen on puhelimesi tauskakuva?

Ei kun vastailemaan ja katsomaan mitä sieltä omasta luurista paljastuu! Huikeeta viikonalkua kaikille! Me rokataan tää maanantai!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITÄ LIHATTOMIA PROTEIININLÄHTEITÄ ON? KATSO NÄMÄ!

🔥🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

Seuraa snapchatissa: idajemina 
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Hahhaha toi herätysaikojen nippelifakta😄 mulla ihan sama tyyli! Jotenki helpompi sit vaa nukkua menemää ku tietää et on joku takaraja ettei iha iltapäivään asti posota 😂 vaikkaki useimmiten nousen jo 6-9 😄🤣

    1. No se just😂👌 hauskaa et sieltä löyty toinen samanlainen😘😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *