Porvoon kaduilla

Hei parhaat karvapäät! Kävin pyörähtämässä kuvan kauniissa Porvoossa, jonne olen perinteisesti mennyt ainakin kerran vuodessa. Porvoon vanha kaupunki on niin tunnelmallinen, että sinne on tasaisin väliajoin päästävä. Ei kun eväät messiin, teetä termariin ja käppäilemään upeille mutta hyisen kylmille kaduille. Oli taas niin kylmä ilma ja tuuli kävi, että oli pakko pomppia ja riehua koko matka. Välillä vähän askelkyykkykävelyä, sitten pari hyppyä ja välissä ilmanyrkkeilyä. Ja ei, termarista ei tosissaan löytynyt mitään teetä vahvempaa vaikka meno ehkä jonkun mielestä siltä saattoi näyttääkin.

porvoossa

pomppu

nayteikkuna

porvoota ida-kauppa-porvoossa

Olen ollut niin tyytyväinen tuohon valkoiseen takkiin, joka on toiminut loistavasti näillä hyisillä säillä. Huomasin sattumalta, kun menin kurkkimaan House of Brandonin aleja, että juuri samainen takki on siellä alennuksessa! Sitä näyttäisi löytyvän tänä raikkaan valkoisena, kuin myös kauniin punaisena ja mustana. Kannattaa käydä äkkiä nappaamassa omansa! Tämä kyseinen takki löytyy täältä.

Oikein ihanaa talvipäivää kaikille!

Edellisestä postauksesta löytyy pari tärkeää asiaa, jotka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä urheilutavoitteita tavoitellessaan. Lue: Liikuntaöverit!

Kommentit (1)
  1. Maistuvaa naposteltavaa viikonloppuun – resepti | Ida Jemina
    16.4.2015, 10:51

    […] Edellisessä tekstissä kuulumisia Porvoon kaduilta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *