PONNARI-IDEOITA SALILLE – 5 HELPPOA TAPAA!

Ponnari-ideoita! Ja nimenomaan helppoja sellaisia! Tässä tulee 5 eri tapaa laittaa ponnari vaikka peukalo olisikin keskellä kämmentä hiustenlaitossa. Itsehän olen maailman laiskin laittamaan tukkaa, mutta silti sen on oltava kiinni treenatessa. En kestä sitä tunnetta, jos hiukset ovat auki ja pitäisi huhkia hikisenä. Mistä lie luisteluajoista asti iskostunut tämä juttu. Siellä oli todella tarkkaa, että hiusten piti olla kiinni ennen kuin jäälle astui.

Mutta anyways! Näiden ponnareiden tekemiseen ei mitään ihmeellisiä taitoja tarvita ja ne valmistuvat suht nopeasti. Yhdessä näistä saattaa olkapäät vähän huutaa hoosiannaa, jos liian kauan joutuu käsiä pitämään ylhäällä, mutta hei – sehän on vaan plussaa 💪

PONNARI-IDEOITA

KORKEA PONNARI

Ensin se kaikista normaalein, mutta silti ihan ykkönen, johon voi aina luottaa! Oli hiukset sitten puhtaat tai likaiset – korkea ponnari toimii aina niin normaalissa arjessa kuin treenissä. Tästä asetelmasta lähtee myös kolme seuraavaa ponnaria liikkeelle. Ja hei katso myös seuraava helppo kikka, joka toimii kuin unelma -> TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI! IHAN SUPER!

BUBBLE-PONNARI

Yksi suosikeistani ja niin helppo tehdä! Laita hiukset korkealle ponnarille ja luo siihen kuplia pienillä hiuslenksuilla ylhäältä alaspäin. Voit kevyesti vedellä kuplissa olevia hiuksia sormilla tehden palloista näin isompia. Kuinka hauskan näköinen ponnarista tällä kikalla tuleekaan!

KALANRUOTO-PONNARI

Ponnari letillä on sporttitytön go to – kampaus, mutta siitä saa astetta siistimmän ja makeemman, kun tekeekin letistä kalanruodon. Se on superhelppoa! Laita ensin ponnari kiinni. Jaa sitten hiukset kolmen sijasta kahteen osaan ja siirrä vuoronperään osioiden ulkoreunalta pieni määrä hiuksia toiseen osioon. Mitä pienempiä osioita siirtelet – toisin sanoen mitä enemmän haluat hapottaa olkapäitäsi – sitä tiheämmän ja upeamman kalanruodon saat tehtyä.

KIEPAUTUSKUPLAT

Tää kampaus näyttää sellaiselta, että miettii mitenhän tuo on tehty, mutta todellisuudessa se on ihan iisibiisi! Tämä on tismalleen sama kuin aiemmin näytetty bubble-ponnari, mutta hiukset onkin kiepautettu kuplien läpi.

1. Eli tee ensin ponnari normaaliin tapaan ja luo siihen yksi kupla hiuslenkin avulla.
2. Tee kuplaan reikä jakamalla se sormilla kahtia. Työnnä koko loppu poninhäntä tämän reiän läpi yläkautta.
3. Tee sitten seuraava kupla ja toista kupla-kiepautusta niin monta kertaa kuin tukkaa riittää.

SOTURIPONNARI

Ei hevonhaisua miksi tätä oikeasti kutsutaan, mutta olen nimittänyt sen nyt soturiponnariksi. Tämä on supersiisti kampaus, joka sopii täydellisesti treeniin. Eli ensin otetaan vain päälaelta hiukset ponnarille. Sitten vähän alempaa otetaan lisää hiuksia toiseen ponnariin ja viimeiseksi kaikki loput hiukset kolmanteen ponnariin. Pampuloiden väliin jääviä hiuksia voi halutessaan vielä vähän vedellä muodostaen niistä kuplamaisempia. Tässä niitä ei ole vedetty yhtään.

Nice nice nice! Tukka se on kiinni oltava, kun hiki lentää – mutta miten itse tykkäät pitää hiuksia treenatessa? Onko se ponnari, letti, sökerö vai kenties jotain siltä väliltä?

Psst! Tuohon luistelumuistoon liittyen. Pienenä olin aivan fiiliksissä, kun vedin niin tiukan polkkatukan kampaajalla, että hiuksia ei villeimmissä unelmissakaan saanut kiinnitettyä ponnarille. Ah sitä kapinoitsijan vapautta, kun hiukset hulmuten liitelin jäällä!

KATSO MYÖS: Pidätkö hiuksiasi ponnarilla? Sinun on nähtävä tämä!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HELPPO PROTEIINIPATUKKA RESEPTI – 5 AINESTA!

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa snapchatissa: idajemina 
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Onpas kivoja kampauksia, täytyy kokeilla kiepautuskupla ja soturiponnari heti tilaisuuden tullen! Itselläni on vähän mielikuvitus lopahtanut treenikampausten kanssa, niin on kiva bongata jotain uutta. Oma go-to -kampaukseni salille on yleensä sellainen kahden sekunnin hätäpikakieppi, jossa laitan tukan ponnarille, mutta vedän sen vain puoliksi ulos, niin että tukka jää takaraivon päälle lenksuksi. Se on sikäli kätevä, ettei tukka jää silloin BodyPumpissa tangon alle tangon ollessa hartioilla, ja juostessa tykkään pitää hiukset pois niskasta hikoamasta ja heilumasta. Ranskanletti on yksi toinen suosikkini.

    1. Kiitos! Kiva että pidit! 😊 Näissä tulee useimmin heiluttua. Hei tuo sun go to-kampaus on mullakin usein käytössä! Niin helppo ja nopee saada hiukset pois naamalta. Täällä kotioloissakin tulee sitä usein pidettyä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *