Poikkeuksellinen treeni

Normaalisti treenailen suhteellisen rivakkaan tahtiin, ilman sen ihmeellisempiä turinoita ja hengailuja. Tykkään mennä salille hoitamaan treenin mahdollisimman tehokkaasti ja sitten muun päivän voinkin ajatella myös muuta kuin fitness-juttuja.

Vähän aika sitten oli kuitenkin hieman poikkeuksellinen treeni siinä mielessä, että se tapahtui pienessä tunnelmallisessa salissa, jossa treenasin porukalla kavereiden kanssa. Oli ihan hauskaa rupatella vähän sarjojen välissä ja vetää treeni hieman iisimällä tahdilla. Hyvä treeni, mukava meininki ja kivaa vaihtelua rutiineihin!

Ojentajille kyytiä
Ojentajille kyytiä

Kuinkas moni aikoo muuten viikonloppuna testata enchiladoja? Haluan, että muutkin pääsevät mukaan tähän enchiladas fiilistelyyn, niin en vaikuta ihan sekopäiseltä, kun niitä niin paljon hehkutan hih!

11. luukun palkinnon voitti itselleen Jenna Kuolimo! Paljon onnea Jenna! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

12. luukun palkintona on proteiinipitoisia snackeja vaikka leffan parissa rouskuteltavaksi. Koko pussi sisältää vain 146 kaloria mutta jopa 20g proteiinia! Makuna on Grilled Chicken.

proteiini snack

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-kaksitoista-kiinni

Onnea arvontaan ja aivan ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (6)
  1. Hei. Teit tässä jokunenaika sitte sen vatsalihas treenin, niin menikö se niin että ne kaikki liikkeet tehtiin kerran läpi? 30s liike ja tauko 30s.

  2. veera matilda
    12.12.2014, 18:21

    Uskomattoman kauniit olkapäät sulla!

    1. Kiitoksia paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *