PIHAKOUTSI!

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Pienellä jännityksellä hurautin Kalasatamaan ja astelin kohti sovittua treffipaikkaa. En tiennyt yhtään mitä odottaa, sillä en ole koskaan aikaisemmin käynyt Pihakoutsi-treeneissä. Mielenkiinto on kyllä ollut suuri, sillä idea on mielestäni ihan huikea!

Olin katsonut salaisesta faceryhmästä, missä treenejä vedetään ja valkannut sieltä outdoor crosstrainingin. Pihakoutsitreenit ovat siis liikunta-alan ammattilaisten vetämiä ryhmätreenejä, joihin kaikki Lumo-asukkaat saavat osallistua ihan ilmaisiksi. Saavuin paikalle ja siellähän sitä porukkaa jo oli valmiina odottamassa. Kaikki olivat toisilleen jo tuttuja jollain tasolla ja ilmeisen motivoituneita kävijöitä, sillä kuulin yhdeltä treenaajalta, ettei yhtäkään treeniä oltu peruttu, vaikka räntää olisi satanut niskaan. Huikeeta!


Siitä lähdettiin sitten samantien hölkäten kohti treenipaikkaa, joka oli puistomainen alue. Ilmapiiri oli iloinen sekä vapautunut ja treenaajia oli ihan laidasta laitaan, miehistä naisiin ja eri ikäisiin. Yhdellä oli jopa käsi paketissa, mutta ei se meininkiä hidastanut – kenties vain päinvastoin! Idea treeneissä onkin se, että mitä milloinkin tehdään riippuu osallistujista. Koutsi antaa erilaisia variaatioita, jos jotain liikettä ei pysty tekemään sekä haastavampia tai kevyempiä versioita eri liikkeistä. 


Alkuun me tehtiin kaikenlaisia lämmitelyliikkeitä, jotka oli omiin treeneihin hauskaa vaihtelua! Karhukävelyä, ankkakävelyä, gorillakävelyä jne. Mulla ihan seuraavana päivänä olkapäissä tuntui, kun ne sai vähän erilaista mietittävää.


Siitä siirryttiin sitten tekemään lapavetoja ja lankuttamaan ulkoliikuntapisteelle. Jaksaa jaksaa, tärisee tärisee! Porukka jaettiin pienempiin ryhmiin ja lopputreenit vedettiinkin tässä pienemmässä ryhmässä loppuun saakka. Viimeiseksi kisattiin vielä aikaa vastaan tehden erilaisia liikkeitä pikkuryhmässä, kuten punnerruksia, kyykkyjä, dippejä, glute bridgeä, vuorikiipeilijää, juoksua jne.


Kuin siisti oli olla mukana! Hyvä henki ja iloinen meininki oli käsinkosteltavaa. Jengi oli tullut treenaamaan hyvällä asenteella ja ennen kaikkea hyvällä mielellä. Tollainen setti piristää kummasti ja etenkin, jos sattuu vielä asumaan ihan siinä huudeilla, niin aika kätsy tapa kyllä saada persus ylös kotisohvalta. Tällä hetkellä pihakoutsitreenejä järkätään Helsingissä. Mitään ennakkoilmottautumisia ei tarvitse tehdä – sen kun pamahtaa paikalle (ja säikäyttää porukan sillä, että moro minä tulin kuvaamaan! 😀 )


Ei mutta oli tosi kiva päästä messiin ja tästä jäi hyvä fiilis! Ihan mahtavaa, että tällaisia järkätään. Kiitos vielä Kalasataman porukalle, olitte aivan loistavaa treeniseuraa! Treenikalenteria ja taloja, joissa treenejä järkätään pääset kurkkimaan tästä. Onko joku siellä kenties käynyt jo vätämässä tällaisen treenin?

Päheetä päivää karvapäät!

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA: ONKO NORMAALIA, ETTÄ..?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *