Ida Jemina
Ida Jemina

Pieni salaisuus viimein julki

laituri-jea

Voi jumatsuikkeli! Olen hammasta purren joutunut pitämään pienen salaisuuden itselläni ja itsekseni vain herkistellyt sekä välillä vetisiä silmiä piilotellut.

Aloitin blogin kirjoittamisen pienen pienessä luukussa haaveenani jakaa kokemuksiani ja vinkkejäni liikuntaan liittyen. Päätin antaa sille koko sydämeni kaikki tai ei mitään periaatteella.

Alku oli silmiä avaavaa. Siinä missä olen saanut aivan mielettömän upeaa ja samanhenkistä jengiä ympärilleni (te siellä), olen myös saanut nähdä ketkä ovat niitä oikeita ystäviä ja ketkä eivät.

Jos sinulla on jokin haave, unelma tai tavoite, ole rohkea. Ole pirskatin rohkea! Kun teet omaa juttuasi, ne samanhenkiset ihmiset löytävät kyllä luoksesi. Kun jaat hyvää, se tulee jossain vaiheessa aina takaisin.

Se miksi olen täällä herkistellyt, on siksi koska minusta tuntuu, että se hyvä tuli tuossa sähköpostiin jokin aika sitten. The Blog Awards Finland:n tuomaristo on valinnut minut ehdokkaaksi Sport-kategoriaan.

Kirjoittaminen on joskus yksinäistä puuhaa, mutta onneksi te siellä saatte minut aina vain jatkamaan eteenpäin. Mikäli pidät blogista, olet löytänyt täältä joskus mieleistä luettavaa tai muuta hyödyllistä sisältöä tai kenties saanut iloa treeniin, olisin hurjan kiitollinen äänestäsi! Äänestäminen onnistuu TÄÄLLÄ. (Äänestysaika päättyy 27.9.2016)

blog-awards-2016-banneri-vaaka

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Polarin fitnessranneke (arvo 200 euroa) sekä liput gaalaan kahdelle, jossa minäkin tänä vuonna tulen pyörimään. Olisi ihan huikeeta, jos nähtäisiin!

Edellisessä postauksessa: Tämä on mielestäni paras ja tehokkain peppuliike

Kommentit (70)

 1. Jenni

  Äänestetty 😊

  • Ida Jemina

   😭😭 kiitos <3

 2. Laura K.

  Sinä jos kuka ansaitset voittaa! Äänestin 😊

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Laura K! 💛💛

 3. Sari

  Mahtavaa! Ääni annettu, ehdottomasti ansaitsisit voiton! 🙂

  • Ida Jemina

   Voi että kiitos paljon Sari! 💖

 4. Essi

  Äänestin! 😊 Hei mulla olis sellanen kysymys että kun aina sanotaan että salin jälkeen pitäisi syödä päivän suurin ateria.. niin entäs kun salitreenit painottuvat sinne iltaan 8-9, onko pakko siis syödä silloin vasta päivällinen?

  • Ida Jemina

   Kiitos Essi! <3 Jos treenit painottuvat illalle niin kannattaa syödä ihan reilut satsit safkaa ennen nukkumaanmenoa ja yön aikaista paastoa 🙂

 5. linda

  Ääni annettu ☺ tsemppiä!!

  • Ida Jemina

   Kiitos Linda! 💖

 6. Sari

  Onnea ehdokkuudesta! Äänestin 👍🏼😀

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Sari! 🙂

 7. Hane

  Sinä ansaitsisit voiton kyllä!!!! Kaikki äänestämään idaa!!!!

  • Ida Jemina

   Ihana Hane<3 oot kultaa<3

 8. Janina

  Ääni annettu! Oot jo useamman vuoden (heh en edes muista koska löysin blogisi, silloin sinusta puhuessani kenelläkään ei kuitenkaan ollut hajuakaan kuka olet) ollut mun suurimpia motivaation ja inspiraation lähteitä, niin mieletön mimmi ja toivon käsi sydämellä että voitat. <3

  • Ida Jemina

   Kiitos tuhannesti Janina! Aivan mahtavaa, että olet seuraillut ihan alusta asti. Täysin tyhjästä sitä tosissaan lähettiin liikkeelle ja ihan uskomatonta että tähän asti on tultu. Kiitos tuesta<3

 9. noora

  Äänestetty! Oot ihan huippu :))

  • Ida Jemina

   Voi kiitos noora! 💓

 10. Maiju

  Ääni annettu 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos äänestä Maiju! 😚

 11. JasminT

  Ääni annettu! 😊 kiitos kun jaksat aina olla niin positiivinen ja jakaa hyvää oloa muillekin!❤

  • Ida Jemina

   Kiitos itsellesi JasminT! Olet huippu 😚

 12. Mini

  Ääni annettu ja meni kyllä ihan oikealle henkilölle! 😊Sun postauksista ja kuvista tulee aina niin hyvä olo ja fiilis ja motivoi eteempäin! Keep going❤️ Kiitos hyvistä reeni ohjelmista, tällä hetkellä tuo bodyweight ohjelma menossa ja tykkään todella paljon(:

  • Ida Jemina

   Voi että kiitos Mini! 💜 Ja huikeeta että BWT-ohjelma maistuu! 💪💪 Tsemppiä treeneihin! 🙂

 13. Tia

  You got my voice ! 😚

  • Ida Jemina

   Kiitos ihana! 😚😚

 14. Lea

  Äänet annettu tähän suuntaan! Oot vaan ehdottomasti mun suosikki, ei tarvinnut hetkeäkään miettiä, ketä äänestän 😍 Ansaitset todellakin voiton!

  • Ida Jemina

   😭😭 Kiitos Lea! Kiitos äänestä sekä tuesta! 💗

 15. Satu

  Äänestetty!

  • Ida Jemina

   Kiitos Satu! 💝💝

 16. Miisa

  En yleensä ikinä äänestä mitään tai edes kommentoi, mut nyt on pakko tehä jopa molemmat! Sulla on ihan huippu blogi, josta saa niin paljon motivaatiota. Toivottavasti voitat, oot sen kyllä ansainnut! 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos kauniista sanoista sekä äänestämisestä Miisa ja ihanaa että tulit kommentoimaan! 💛😚

 17. Jansku

  Äänestetty!! 🙂 kirjoittelin tuossa vähän aikaa sitten bloggaajista ja sinunkin blogi löytyy tekstistä 😉 http://janinan-maailma.blogspot.fi/2016/08/38-bloggaajat-motivaattoreina.html?m=1

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Jansku ja mahtavaa! Käynpäs kurkkaamassa! 😊

 18. Sirena

  Ääni annettu ja ihan oikeelle mimmille! .. Funtsin eka otsikkoa, et jos sulta ois vaikka oma kirjakin ilmestymässä jossain vaiheessa.. Ois aika kova vai mitä 😎

  • Ida Jemina

   No ois kyllä kova! 💪 😊 Suuri kiitos äänestämisestä Sirena! 💚

 19. BornGlobal

  Äänestetty 🙂 Onnea ”matkaan” 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos tuesta BornGlobal! 💪😊

 20. Maija

  Äänestetty 😊

  • Ida Jemina

   Kiitos paljon Maija! 💞

 21. Sinii

  Sulta olen saanut ties kuinka monta vinkkiä ja vaikutat niin ihanan symppikseltä! 🙂
  Ääni lähti sinulle saman tien<3

  • Ida Jemina

   Aivan mahtava kuulla Sinii! Kiitos kovasti! 😚😚

 22. Rommi

  Löysin blogisi vasta muutamia viikkoja sitten, mutta olen piristänyt tylsiä työpäiviä lukemalla sen lähes kokonaan läpi! Ensimmäinen treeniblogi, jossa oikeasti tulee hyviä ja uusia vinkkejä, vaikka olisi kuntosalilla käynyt jo 5 vuotta. Nyt olin tulossa kommentoimaan, että kiitoksia edellisen postauksen alennuskoodista, sillä vihdoin päätin sitä hyödyntämällä törsätä versa grippeihin 😀 Kävin myös äänestämässä. Kiitoksia loistavasta blogista!

  • Ida Jemina

   Mahtavaa että löysit tänne Rommi! Tervetuloa messiin! 🙂 Tosi kiva, että blogi maistuu ja loistavaa, että pääsit hyödyntämään myös alen! Versat ovat kyllä avittaneet ihan hirmuisesti omia treenejäni, ne ovat aivan huiput! Kiitos äänestä ja mahtavia treenejä sulle!

 23. Saana

  OOh ihan huikeeta! Kävin äänestelemässä, oot ihan huikee motivaattori mulle! Keep up the good work 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos ihana Saana! 💪😚

 24. ninna

  ehdottomasti äänestän. vuoden lukenut sun blogia ja saanut monesti apua. arvostan kun vastaat kommentteihin, kaikki bloggaajat eivät sitä tee.

  • Ida Jemina

   Kiitos paljon ninna! <3 Se on ihanaa kun kommentoidaan ja ehdottomasti haluan aina kaikkiin vastailla 💛

 25. Mira

  Äänestin:)! Jes paljon onnea! Ansaitset todellakin kaikki äänet ja toivotaan, että voitat! En osaisi kyllä kuvitella, mikset voittaisi, tätä parempaa blogia ei olekkaan! KIITOS!!!!<3

  • Ida Jemina

   No voi kiitos Miraseni! 😘 Olisi kyllä aikamoinen yllätys! 😳

 26. Jaana

  Todellakin lähtee ääni sulle! Sanat ei riitä kuvaamaan kuinka ilonen oon sun blogistas 🙂 Ah niin motivoiva ja aito blogi ja sinä, kiitos että bloggaat!

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Jaana! Olipas kivasti sanottu<3

 27. ninni

  Mun ääni meni ehdottomasti sulle! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä! 🙂
  Sun blogi on ehdottomasti paras blogi mitä oon lukenut ja luen aina heti uudet postaukset.
  Parhaat treenimotivaatiot ja treeniohjelmat tulee sulta! 🙂 Kiitos sun blogista! 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos ihanasta kommentista ja äänestämisestä ninni!💗😚

 28. Miia

  Äänestin! Olen vuosien aikana kahlannut läpi lukuisia fitness-, urheilu- ja hyvinvointiblogeja mutta yksikään ei ole ollut niinkuin siun blogisi. Blogisi on persoonallinen ja tekstisi (ja kuvasi) ovat äärettömän inspiroivia ja informatiivisia, kiitos niistä! 😊 Kirjoituksesi menevät aina vähän pintaa syvemmälle, eikä niistä jää sellaista pinnallista kuvaa, niin kuin monista muista blogeissa.

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Miia! Aivan mahtava kuulla ja tosi kiva, että tykkäät! 💜💜 Lämmittää mieltä!

 29. Lindaisabella

  Äänestetty! Sä niiiiin ansaitset ton voittotittelin, kyllä se sieltä tulee 😉 Tämä blogi on ehottomasti mun lemppari ja ollut jo pitkään <3 Jatka samaan malliin 🙂

  • Ida Jemina

   Voi että toivotaan<3 kiitos kovasti ja ihana kuulla! 😚

 30. Jenna L

  Harvemmin ketään äänestän kun näitä on, mut nyt oli kyllä pakko antaa ääni sulle! Et tiedäkkään, miten hyvä motivaation lähde olet mulle ollut ja miten hyviä treenivinkkejä oon sulta saanut 🙂 Kaikki hyvät kotitreenit olen kirjottanut ylös ja kuntosalivinkit on otettu käyttöön. Kiitos sulle! Toivottavasti voitto tulee oikeaan osoitteeseen, olet sen nimittäin ansainnut!

  • Ida Jemina

   Aivan mahtavaa, että vinkit ovat menneet käyttöön ja niistä on ollut hyötyä! 😊 Toivotaan parasta ja kiitos kovasti Jenna!

 31. Kuvat joita ei koskaan julkaistu Vol. 2 – Ida Jemina

  […] Edellisessä postauksessa: Pieni salaisuus viimein julki […]

 32. Jepa

  Onnea ehdokkuudesta, ansaitsisit ehdottomasti voiton! Olen lukenut monia blogeja, mutta harvaa jaksan seurata pitkään, paitsi sinun blogia 🙂 Pidän siitä, miten sinun blogi pysyy asiassa eikä aihe karkaile minne sattuu, keksit jatkuvasti uutta kirjoitettavaa vaikka aihe pysyykin treenauksen ympärillä, jaat todella paljon tietoa meille ja olet todella asiasi osaava sekä hyvä kirjoittaja.

  • Ida Jemina

   Kiitos tuhannesti Jepa ja ihan mahtava kuulla, että postaukset maistuvat! 😊👊

 33. Mari

  Yleensä monet blogit jää jonnekin sivummalle mutta sun blogia olen seurannut jo pidemmän aikaa ja sama meno jatkuu. Äänestin tietty! 😉

  • Ida Jemina

   Kiva että olet seurannut jo pidempään Mari! 🙂 Kiitos kovasti äänestämisestä! 💛💛

 34. Jonna K

  Oon jo jonkun aikaa etsinyt itselleni sopivaa blogia ja nyt oon sen löytänyt 😊Vaikken olekaan kauan kerennyt blogiasi seurata, niin olet ääneni ansainnut 😘 PS. Jatka samaan malliin 👍👏💪

 35. Ida Jemina

  Voi ihana kuulla! Ihan parasta, että löysit! 😚 kiitos kovasti äänestämisestä! <33

 36. Anna

  Ääni annettu, olet upea mimmi ja huomaa että teet tätä suurella sydämmellä❤

  • Ida Jemina

   Kiitos hirmuisesti Anna<3

 37. LEIKKAUS..KOSINTA.. – Ida Jemina

  […] Pieni salaisuus viimein julki […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *