Pieni salaisuus viimein julki

laituri-jea

Voi jumatsuikkeli! Olen hammasta purren joutunut pitämään pienen salaisuuden itselläni ja itsekseni vain herkistellyt sekä välillä vetisiä silmiä piilotellut.

Aloitin blogin kirjoittamisen pienen pienessä luukussa haaveenani jakaa kokemuksiani ja vinkkejäni liikuntaan liittyen. Päätin antaa sille koko sydämeni kaikki tai ei mitään periaatteella.

Alku oli silmiä avaavaa. Siinä missä olen saanut aivan mielettömän upeaa ja samanhenkistä jengiä ympärilleni (te siellä), olen myös saanut nähdä ketkä ovat niitä oikeita ystäviä ja ketkä eivät.

Jos sinulla on jokin haave, unelma tai tavoite, ole rohkea. Ole pirskatin rohkea! Kun teet omaa juttuasi, ne samanhenkiset ihmiset löytävät kyllä luoksesi. Kun jaat hyvää, se tulee jossain vaiheessa aina takaisin.

Se miksi olen täällä herkistellyt, on siksi koska minusta tuntuu, että se hyvä tuli tuossa sähköpostiin jokin aika sitten. The Blog Awards Finland:n tuomaristo on valinnut minut ehdokkaaksi Sport-kategoriaan.

Kirjoittaminen on joskus yksinäistä puuhaa, mutta onneksi te siellä saatte minut aina vain jatkamaan eteenpäin. Mikäli pidät blogista, olet löytänyt täältä joskus mieleistä luettavaa tai muuta hyödyllistä sisältöä tai kenties saanut iloa treeniin, olisin hurjan kiitollinen äänestäsi! Äänestäminen onnistuu TÄÄLLÄ. (Äänestysaika päättyy 27.9.2016)

blog-awards-2016-banneri-vaaka

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Polarin fitnessranneke (arvo 200 euroa) sekä liput gaalaan kahdelle, jossa minäkin tänä vuonna tulen pyörimään. Olisi ihan huikeeta, jos nähtäisiin!

Edellisessä postauksessa: Tämä on mielestäni paras ja tehokkain peppuliike

Kommentit (70)
  1. Äänestetty 😊

    1. 😭😭 kiitos <3

  2. Sinä jos kuka ansaitset voittaa! Äänestin 😊

    1. Voi kiitos Laura K! 💛💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *