Pidätkö hiuksiasi ponnarilla? Sinun on nähtävä tämä!

Sis. mainoslinkkejäcalvin-klein-ida

Nyt lähtee jakoon kikka, jonka eräs meikkiartisti opetti minulle. Mikäli tykkäät pitää hiuksiasi poninhännällä, on tämä juuri sinua varten.

Istuin ehostettavana ennen eräitä kuvauksia ja meikkaaja sekä samaten hiustenlaittaja antoi käteeni hiuslenksun, jossa oli kaksi pinniä. Hän pyysi pitämään sitä valmiina hänelle, joten aloin samantien irrottamaan pinnejä pois. ”Ei ei ei pidä vain ne pinnit siinä”. Aaaaa! Ajattelin, että tottahan ne pinnit siitä pois otetaan, jos poninhäntä ollaan tekemässä, mutta niiden olikin juuri tarkoitus olla siinä.

Hän kysyi, pidänkö hiuksiani paljon ponnarilla, johon vastasin, että aika usein. Niinpä hän näytti kikan, jolla ponnarin saa hyvin pysymään päässä, mutta joka on myös hellävaraisempi kuin perinteinen tapa. Useinhan ne hiukset kärsivät juuri siitä ponnarin kiinnityskohdasta ja näin on varmasti käynyt myös minulle.

Ideana on siis kiinnittää lenksuun kaksi pinniä.
pinniponnari

Ota hiukset käsiisi, aivan kuin alkaisit tekemään poninhäntää. Työnnä yksi pinneistä ylhäältä päin hiuksiin ja lähde kierittämään lenksua hiusten ympärille.

ponnari-pinni

Eli hiuksia ei missään vaiheessa vedetä lenksun läpi niin kuin normaalisti. Kun lenkki alkaa olemaan kieritetty, työnnä myös toinen pinni hiuksiin ponnarin tyvestä. Voila!

ponihanta-pinni

Näin syntyy siisti kampaus, joka tuntuu tukevalta ja säästää hiuksia rasitukselta. Kätsyä!

valmis-ponnari
Kaunista lauantaita parhaat!

calvin-klein-ida
Calvin Klein-yläosa täältä / Housut täältä 

Kurkkaa edellisestä postauksesta: Kuka voitti?

Ja hei, fudgeja ehtii kuulemma vielä tilaamaan niin, että ne ehtivät jouluksi. Se kuitenkin kannattaa tehdä ihan viimeistään alkuviikosta! Tsekkaa: FUDGEÖVERIT – tätä olen kaivannut!

Kommentit (1)
  1. 3 loistavaa olkapääliikettä joita en ole koskaan aiemmin näyttänyt - Ida Jemina
    11.12.2016, 09:04

    […] Katso edellisestä postauksesta: Pidätkö hiuksiasi ponnarilla? Sinun on nähtävä tämä! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *