Photoshoot ft. House of Brandon ja alennuskoodi lukijoilleni

Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille niin täällä blogissa kuin instassa ja facessakin! Lämmittää vanhan mieltä 🙂 Synttärit menivät kivasti treenin, maukkaan ruuan, läheisten ja ratagolffin parissa. Tuli myös huomattua, että on parempi pysyä tuossa punttien kuin golfmailan heiluttelussa, niin karmaisevan tappion jouduin nimittäin kokemaan! 

Eilinen päivä meni ihanissa kuvauksissa. Vaatetuksesta huolehti House of Brandon, jolta löytyy aivan sairaan makeita kuteita! Juuri sopivasti särmää, glamouria, mutta myös sporttia mun makuun. 

Käykää ihmeessä tsekkaamassa tuotteita liikkeen sivuilta. Lukijani saavat nyt -20% alennusta koodilla IDAJEMINA!
 
house-of-brandon
 
 
Rakastuin tähän nahkatakkiin ensisilmäyksellä, sopii kuin nappi silmään vaikka itse sanonkin. Viininpunaisessa värissä on vaan sitä jotain. Vielä kun saisi prätkän alle niin voilà! Nahkatakki löytyy täältä.
 
HouseOfBrandon
 
 
Vaikka suuren osan ajastani hihhuloin hikisenä milloin minkäkin näköisenä, niin tykkään myös laittautua. Etenkin jos on juhlia tulossa niin oon fiiliksissä siitä, että pääsee laittamaan jotain kivaa ja nättiä ylle. Kuvan mekko löytyy täältä.
 
ida-jemina
 
 
Denim with Denim toimii mun mielestä asuissa hyvin vai mitä mieltä olette? Tämä takki sopii myös tosi hyvin maksimekon kanssa. Farkkutakki löytyy täältä.
 
hob1
 
 
Mitäs tykkäsitte vaatteista? Mikä oli mielestänne paras asu? 🙂

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Kuka on Ida Jemina?

Kommentit (12)
  1. Vau miten upeita kuvia! Omaksi lemppariksi nousi myös tuo viininpunainen nahkatakki, näyttää niin raikkaalta kun ei ole aina vaan mustaa 🙂

    1. Kiitos Janita! Tuo nahkatakki on kyllä herkullisen värinen 🙂

  2. Huik kuinka pitkä nahkasaappaat 😀 paras asu on ehdottomasti toi mekko+korkkarit! Upeet pohkeet sul muija!

    1. Hihii kiitos! Jep noissa on kiva kipsutella! Mekko + korot toimii kyllä tosi hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *