Perheenlisäystä – haaveista todeksi

Viime päivät olen kulkenut hymy korvissa yötä päivää. En voisi onnellisempi olla. Suuria muutoksia on pian tapahtumassa omassa huushollissa siinä mielessä, että perheen luku kasvaa yhdellä päällä. Ja vieläpä karvaisella sellaisella.

Koira, oma pikku karvakorva pääsee pian uuteen kotiin! Olen oikeasti ihan superonnellinen. Vuosia olen koiraa halunnut, mutta oma elämäntilanne on aiemmin ollut sellainen, etten olisi raaskinut sitä ottaa. Mielestäni on ehdottoman tärkeää antaa koiralle tarpeeksi aikaa ja seuraa, onhan se sentään rakas perheenjäsen. On sydäntä särkevää, jos karvapäät joutuvat olemaan liian pitkiä aikoja yksin tai jos koiriin ei panosteta niiden ansaisemallaan tavalla.

kasipainosoutu
Uudet aivan superhienot trikoot House of Brandonilta

Kun aloin kertomaan lähipiirille suunnitelmistani, he eivät yllättyneet yhtään. Itse hieman kuitenkin yllätyin siitä kuinka tyynesti kaikki asian ottivat, ”sähän tykkäät niin paljon koirista!”. En ole kauheasti ääneen puhunut halustani hankkia lemmikkiä, joten en ehkä ole huomannut mistä he ovat niin osanneet päätellä. Varmaankin siitä, että kiinnitän aina jokaiseen karvapäähän huomiota ja hihkaisen ilosta, jos näen ikkunasta ulkona tällaisia touhottajia liikkumassa.

Omassa lähipiirissä melkeinpä jokaiselta löytyy koiria ellei jopa useampia, joten pikkukaveri tulee saamaan paljon leikkiseuraa. Siitä on kuitenkin jo vierähtänyt aikaa kun viimeksi omasta huushollista on löytynyt lemmikkejä ja koiria. Vielä on jonkin verran tehtävää ennen pennun tuloa, mutta pikkuhiljaa kämppä alkaa näyttää valmiilta karvapään saapumiseen. Kerron kaverista enemmän sitten, kun se saapuu kotiin. Pakko oli tulla kuitenkin jakamaan nämä uutiset nyt kanssanne!

sjmv

Kuvat eivät nyt liity pentuun mitenkään, mutta eiköhän siitäkin veijarista pian kuvia saada. Päällä uudet valkoiset Six Deucen trikoot. Tuo väri on mielestäni aika supercool! Ja nämähän löytyvät House of Brandonilta.

Aurinkoista viikonloppua! Katso edellisestä postauksesta: 6 yleisintä virhettä kyykyssä

Kommentit (22)
  1. Onnea karvaisesta perheenlisäyksestä ♡ Itseppä olin tänään jälleen salilla, mutta ilman minkäänlaista fiilistä. Iha hukkaan tuntui menevän. Ärsyttää vielä enemmän kuin kipeänä olo !! Minne katosi motivaatio. Luulis että nämä aurinkoiset päivät antaisivat sitä rutkasti..

    1. Kiitos Tia <3 Huonokin treeni on useimmiten parempi kuin ei treeniä ollenkaan, joten hyvä että menit vaikka ei ihan nappiin mennytkään. Nyt vaan lepoa ja seuraavalla kerralla uusilla energioilla! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  2. Otsikosta en heti päätellyt nelijalkaista 😀
    Olin siis pikkaisen ihmeissäni, ennen kuin tekstiä eteenpäin 😀
    Onnea ihanalle hauvavauvan hankinnalle:)

    1. 😀 nelijalkainen tällä kertaa! 🙂 kiitos tuhannesti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *