PARISUHDEPOSTAUS

Niinpä niin! Mistä sitä aloittaisi! Muutamaan otteeseen on toivottu parisuhdepostausta, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Porukka tietää, että meikäläinen on kihloissa – tai ainakin suurin osa, mutta mitäs muuta sitä turinoisi! 😀

Blogiin ja someen olisi helppo laittaa asioita parisuhteesta, tarkoittaen sitä, että välillä niitä on vaikea pitää somen ulkopuolella. Suurimman osan ajasta tulee kuitenkin hengattua puolison kanssa, niin tämän rajaaminen julkisuuden ulkopuolelle on haastavampaa, kuin esille tuominen.

Miksi en sitten ole tehnyt postauksia puolisosta taikka esitellyt häntä postauksissani? Tähän on useampikin syy. Ihan ensimmäisenä, minä kirjoitan tätä blogia ja olen valinnut olla esillä. En olisi koskaan voinut kuvitella kuinka monta sataa tuhatta ihmistä sinne ruudun toiselle puolelle tulee, mutta sillä ei sinällään ole tämän asian suhteen merkitystä. Pieni tai suuri joukko, julkista hommaa tämä on yhtä kaikki. Onko puolisoni valinnut saman tien? Ei, enkä sitä odotakaan.

Sama juttu on frendieni kanssa. En koskaan tuosta vain pistä kenenkään naamaa esille ilman kysymistä. Mielestäni se kuuluu hyviin tapoihin. Perheeni on myös tottunut, että kameran esiin ottaessani heidän ei tarvitse pelätä joutuvansa someen koko kansan nähtäville. Olisi kamalaa, jos jengi ei voisi ottaa rennosti ympärilläni.

Sama toimii toisin päin. Ystäväni ja perheeni eivät pistä minusta julkisuuteen kuvia ilman kysymistä. Tai ainakin näin toivon hah! Reilu peli kaikin puolin.

Toinen syy on tärkeiden ihmisten suojeleminen ja etenkin heidän yksityisyytensä suojeleminen. Ei sillä, että jotain pahaa heti tapahtuisi, jos täällä esittelisin vaikka jokaisen perheenjäseneni erikseen. Mutta minä en missään nimessä halua olla laittamassa ihmisiä mihinkään mistä he eivät ole tietoisia. Täällä blogissa nyt on niin kultaista jengiä, että teille voisi antaa vaikka mummon hoidettavaksi, mutta kaikki eivät ole samaa maata ja se on hyvä tiedostaa. Olen aika tarkka näistä asioista. Oikea kunnon leijonaemo.

Kun ensi kerran kerroin saavamme koiran, aivan ihme jengiä yritti heti hyökätä kohtaan, jonka arveli olevan minulle tärkeä. Haa tästä välität, isketään siihen! Jälleen kerran te kultaistakin kultaisemmat lukijat olitte heti puolustamassa, kun jotain niinkin viatonta arvostellaan. Onneksi karvanaama ei siitä kuitenkaan tiedä mitään. Voin vain kuvitella miltä vanhemmista tuntuu, kun vastasyntynyttä lasta haukutaan.

Vaikka tämä nyt kuulostaa ehkä vähän synkältä, niin ei se nyt onneksi niin vakavaa ole! Niin kuin eräs seuraamani youtuber sanoi; olen avoin asioista, jotka eivät kosketa muita kuin minua.

Onhan tuo mieheni täällä blogissa vilahtanut aiemminkin ja voi hyvin olla, että tulee tulevaisuudessa taas pyörimään uudestaankin. Mistä sitä tietää, jos vaikka pistettäisiin kunnon perheblogipystyyn! Mene ja tiedä!

Onko teillä jotain mitä haluaisitte kysyä? 🙂 Voisin pyöräyttää pienen parisuhde-Q&A:n ja napata täältäkin kysymyksiä siihen mukaan!

Lue myös: KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN?

Camotakki täältä / Punainen toppi täältä / Korkeavyötäröiset farkut täältä / Kengät täältä

LUE MYÖS: ”MIKSI SULLA EI OLE ENÄÄ SORMUSTA?”

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (12)
  1. Moikka! Mua kiinnostaisi tietää missä/miten ootte tavanneet ja kauanko ootte olleet yhdessä 🙂
    Ja todella hienoa mun mielestä, että pidät sun linjan läheisten yksityisyyden puolesta!

    1. Kiitti Pauliina ja kiitos hyvistä kysymyksistä! 😘❤️

  2. Ihanaa että pidät läheiset ihmiset yksityisenä, ei kaikkea tarvitsekaan olla aina esillä ja kaikkien ei tarvitse tietää edes kuka miehesi, äitisi yms on.
    Onko kumpikaan teistä mököttäjä tyyppiä? Jos on niin kauanko pisimillään jaksaa mököttää? 😀

    1. Kiitos Maikki ❤️ Tosi hyviä kysymyksiä! 😄👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *