Ida Jemina
Ida Jemina

PARISUHDEPOSTAUS

Niinpä niin! Mistä sitä aloittaisi! Muutamaan otteeseen on toivottu parisuhdepostausta, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Porukka tietää, että meikäläinen on kihloissa – tai ainakin suurin osa, mutta mitäs muuta sitä turinoisi! 😀

Blogiin ja someen olisi helppo laittaa asioita parisuhteesta, tarkoittaen sitä, että välillä niitä on vaikea pitää somen ulkopuolella. Suurimman osan ajasta tulee kuitenkin hengattua puolison kanssa, niin tämän rajaaminen julkisuuden ulkopuolelle on haastavampaa, kuin esille tuominen.

Miksi en sitten ole tehnyt postauksia puolisosta taikka esitellyt häntä postauksissani? Tähän on useampikin syy. Ihan ensimmäisenä, minä kirjoitan tätä blogia ja olen valinnut olla esillä. En olisi koskaan voinut kuvitella kuinka monta sataa tuhatta ihmistä sinne ruudun toiselle puolelle tulee, mutta sillä ei sinällään ole tämän asian suhteen merkitystä. Pieni tai suuri joukko, julkista hommaa tämä on yhtä kaikki. Onko puolisoni valinnut saman tien? Ei, enkä sitä odotakaan.

Sama juttu on frendieni kanssa. En koskaan tuosta vain pistä kenenkään naamaa esille ilman kysymistä. Mielestäni se kuuluu hyviin tapoihin. Perheeni on myös tottunut, että kameran esiin ottaessani heidän ei tarvitse pelätä joutuvansa someen koko kansan nähtäville. Olisi kamalaa, jos jengi ei voisi ottaa rennosti ympärilläni.

Sama toimii toisin päin. Ystäväni ja perheeni eivät pistä minusta julkisuuteen kuvia ilman kysymistä. Tai ainakin näin toivon hah! Reilu peli kaikin puolin.

Toinen syy on tärkeiden ihmisten suojeleminen ja etenkin heidän yksityisyytensä suojeleminen. Ei sillä, että jotain pahaa heti tapahtuisi, jos täällä esittelisin vaikka jokaisen perheenjäseneni erikseen. Mutta minä en missään nimessä halua olla laittamassa ihmisiä mihinkään mistä he eivät ole tietoisia. Täällä blogissa nyt on niin kultaista jengiä, että teille voisi antaa vaikka mummon hoidettavaksi, mutta kaikki eivät ole samaa maata ja se on hyvä tiedostaa. Olen aika tarkka näistä asioista. Oikea kunnon leijonaemo.

Kun ensi kerran kerroin saavamme koiran, aivan ihme jengiä yritti heti hyökätä kohtaan, jonka arveli olevan minulle tärkeä. Haa tästä välität, isketään siihen! Jälleen kerran te kultaistakin kultaisemmat lukijat olitte heti puolustamassa, kun jotain niinkin viatonta arvostellaan. Onneksi karvanaama ei siitä kuitenkaan tiedä mitään. Voin vain kuvitella miltä vanhemmista tuntuu, kun vastasyntynyttä lasta haukutaan.

Vaikka tämä nyt kuulostaa ehkä vähän synkältä, niin ei se nyt onneksi niin vakavaa ole! Niin kuin eräs seuraamani youtuber sanoi; olen avoin asioista, jotka eivät kosketa muita kuin minua.

Onhan tuo mieheni täällä blogissa vilahtanut aiemminkin ja voi hyvin olla, että tulee tulevaisuudessa taas pyörimään uudestaankin. Mistä sitä tietää, jos vaikka pistettäisiin kunnon perheblogipystyyn! Mene ja tiedä!

Onko teillä jotain mitä haluaisitte kysyä? 🙂 Voisin pyöräyttää pienen parisuhde-Q&A:n ja napata täältäkin kysymyksiä siihen mukaan!

Lue myös: KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN?

Camotakki täältä / Punainen toppi täältä / Korkeavyötäröiset farkut täältä / Kengät täältä

LUE MYÖS: ”MIKSI SULLA EI OLE ENÄÄ SORMUSTA?”

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (12)

 1. Pauliina

  Moikka! Mua kiinnostaisi tietää missä/miten ootte tavanneet ja kauanko ootte olleet yhdessä 🙂
  Ja todella hienoa mun mielestä, että pidät sun linjan läheisten yksityisyyden puolesta!

  • Ida Jemina

   Kiitti Pauliina ja kiitos hyvistä kysymyksistä! 😘❤️

 2. Maikki

  Ihanaa että pidät läheiset ihmiset yksityisenä, ei kaikkea tarvitsekaan olla aina esillä ja kaikkien ei tarvitse tietää edes kuka miehesi, äitisi yms on.
  Onko kumpikaan teistä mököttäjä tyyppiä? Jos on niin kauanko pisimillään jaksaa mököttää? 😀

  • Ida Jemina

   Kiitos Maikki ❤️ Tosi hyviä kysymyksiä! 😄👍

 3. meri

  nyt ne synkimmät luurangot kaapista ulos. ELI. minkälainen ”instagram husband” siellä on? 😀 oletan siis, että blogiin kuvia ottaessa mies on siellä kameran toisella puolella useimmiten (voin hyvinkin olla väärässä, mutta. mennään oletuspohjalta) meneekö kuvaus sujuvammin kuin ennen, onko se tylsää sille toiselle osapuolelle, mikä on homman juju? 😝

  • Ida Jemina

   Haha ai että mä tykkään teistä!😄❤️ Otan nää kyssärit postaukseen! 😘

 4. Tia

  Haluaisin tietää onko miehesi samanlainen jumppapirkko kuin sinä, niinku sanonta kuuluu: train together, stay together. & Minkälaisia nimiehdotuksia sun mies antoi koirille ja oliko nimien valinta kumman ?
  Rapsut haukuille !

 5. Apsi

  Hei ja sori jo etukäteen kun kysymykseni ei liity postaukseen, mutta onko mielestäsi varsinainen treeniohjelma ihan must, jos haluaa kasvattaa lihaskuntoa ja lisätä voimantuottoa? Itse olen huomannut, ettei motivaationi pysy yllä paria viikkoa pidempään, jos seuraan tiettyä ohjelmaa, joten olen kasannut itselleni ison valikoiman kahvakuulalla ja kehonpainolla tehtäviä treenikokonaisuuksia. Niistä sitten valitsen sen, joka kulloisenakin päivänä kuulostaa mukavimmalta. Treenaan kuitenkin melko tasapainoisesti eri lihasryhmiä n. 3 kertaa viikossa. Onko kehittyminen kuitenkin ihan tuhoon tuomittu ajatus, kun en tee ohjelman mukaan?

  • Ida Jemina

   Heippa! Ei ole todellakaan must vaikka toki tarkkaan laadittu ohjelma voisikin olla optimaalisinta. Tähän asiaan vaikuttavat kuitenkin monet tekijät ja tuo mainitsemasi motivaatio on suuressa osassa. Kannattaa siis todellakin liikkua niin että tekeminen on mieleistä. Kehittymisen kannalta progressiivisuus on tärkeää, joten pidä vain huoli siitä, että treenit kovenevat pitkässä juoksussa. Mahtavia treenejä!!

 6. 10 SUOSITUINTA RUOKAOHJETTANI – Ida Jemina

  […] PARISUHDEPOSTAUS […]

 7. Vepa

  Terve! Olen odottsnut tällaista postausta, ja oon ollu kiinnostunu just millane sun mies on luonteeltaan, ulkonäöltäänki kun itse olet niin ihana, kiltti ja superkaunis! ❤️😄 ois kiva jos kertoisit jotskin yleidesti miehestäsi, milloin ja missä tapasitte. Onko jotain asioita joista ootte erimieltä ja mitkä asiat on sellaisia joista molemmat ootte selkeesti samaa mieltä? Odotan innolla Q&A-postausta/-videota! 😇❤️❤️
  Tsemppiä muidu olet ihana & jatka samaan malliin 😍❤️👍🏼

 8. KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN? – Ida Jemina

  […] PARISUHDEPOSTAUS […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *