PARHAAT TUBETTAJAT – ÄLÄ MISSAA NÄITÄ!

Kuka jakaa frendien kanssa suosituksia hyvistä tube-kanavista? Minä! Uusia helmiä on vaikea löytää, joten itse kuulustelen tasaisin väliajoin kavereiden youtube-tilauksia. Nosy enough?

Ei mutta oikeasti, monta kertaa on sellainen olo, että vitsi kun löytyisi joku uus hyvä tubettaja, jonka videoita oikein ahmia. Vähän samaan tapaan kuin Netflix-sarjoja. Toki ne parhaat löydökset laitetaan muillekin jakoon!

Tässä siis YouTubereita, joita itse seuraan!

TATI

Tatin kanavalle on aina mukava mennä! Huoletonta ja asiantuntevaa sepustusta meikeistä. Tän muikkelin sanaan voi luottaa eikä kanava sisällä turhaa draamaa. Tati on tehnyt videoita todella pitkään ja putkauttaa uusia ulos jopa 5 kertaa viikossa! Ah ihanaa! Kiitos Tati! Enimmäkseen hän tekee tuotearvosteluja, testaa outoja kosmetiikkatuotteita, antaa suosituksia niin high end meikeistä kuin myös niistä mun suosikeista – drug store meikeistä. Panostuksen määrän näkee ja musta on hienoa, että usein hän testaa joitakin meikkejä ihan koko päivän ja antaa päivän mittaan niistä väliarvioita. Iso peukku!


THE ACE FAMILY

Hey Ace Familyyyyy! Aivan loistavan mukava nuoren perheen kanava, jossa seurataan heidän touhujaan Los Angelesissa. Positiivinen meininki välittyy ruudun toiselle puolelle oli kyse sitten pränkeistä, haasteista tai sitten ihan vain niistä arjen tapahtumista. Heille on ihan näillä näppäimillä syntymässä toinen tyttö, joten nyt just eletään jänniä aikoja. Kiitti frendille kanavan suosituksesta. Tää oli huippu löytö ja suurin osa heidän videoistaan on koluttu innolla läpi.

SHANE

Shane tekee tällä hetkellä niin hyvää ja mielenkiintoista sisältöä, että huh! Koko youtube-maailmaa seuraa hänen toimiaan eikä ihme. Hän pureutuu pinnalla oleviin aiheisiin sekä ennen kaikkea ihmisiin ja löytää näistä aivan uusia piirteitä, joita muut eivät ole vielä nähneet. Tällä hetkellä hänellä on käynnissä 8-osainen Jake Paul – sarja, josta ei yllätyksiä puutu! Kanava sisältää myös paljon muuta laidasta laitaan, salaliittoteorioista kevyempään hömppään, mutta tällä hetkellä sisältö on todella huipussaan!

MAX AND LEE

Kuinka leppee pikkukanava! Nää tyypit asuvat pakettiautossa ja reissaavat ympäri maailmaa. Mukana kulkee myös ylisöpö ja rauhallinen Occy-koira. Tämän pariskunnan energia on rauhoittavaa, mukavaa ja lämmintä. Se iskee heti omiin mieltymyksiin. Rasittavia tyyppejä ei jaksa katsoa, vaikka idea kanavalla voisikin muuten olla hyvä. Näiden kohdalla ei tuu yhtään sellaisia viboja ja heidän reissaamistaan on mielenkiintoista katsoa. He ovat myös varsin uusia youtube-hommassa ja sitä kautta myös aika symppiksiä. Parasta iltakatsottavaa.

SAM OZKURAL

Viimeinen oli vaikea valinta sillä hyviä on niin monta! Tän muikkelin kanava mulla oli pitkään tilauksissa, mutta jostain syystä en kuitenkaan kovin paljon hänen videoitaan katsellut. Ennen kuin nyt! Itse kaipaan tubesta sellaista mukavaa, positiivista ja energiaa antavaa katsottavaa. Se on mun rentoutumisen aikaa. Tämä kaunis nainen tekee kannustavia videoita, jotka voivat tuoda inspistä siihen omaan arkeen. Hän jakaa vinkkejä girl bossina olemiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, hyviin vegaanisiin resepteihin yms. Kannattaa tutustua, jos haluaa huoletonta ja piristävää katsottavaa.

Punainen takki TÄÄLTÄ

Oi! Oliko sulle tuttuja kanavia? Seuraan myös montaa muuta kovaa ja ehkä vähän yllättävääkin kaveria, joten jos diggaat postauksesta, niin laitetaan niitäkin vielä jakoon! Omia suosituksia saa myös ehdottomasti heittää! Erityisesti sellaiset huolettomat kanavat ovat aina mulla hakusessa!

Iloista perjantaita jengi ja hei ihan mahtavaa, että tykkäsitte edellisen postauksen hintahaukkaseikkailuista ruokakaupassa! Tuollaisia havaintoja on niin mielenkiintoista tehdä! Parasta puuhaa ikinä!

Katso postaus tästä: HINTAVERTAILU! RUOKAOSTOSTENI YLLÄTTÄVÄT HAVAINNOT!

LUE MYÖS: 5 NETFLIX-SUOSIKKIANI!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (4)
  1. Heyyy ace familyyy!! What’s going on ! Paras todellakin 👊😍

    1. Heyyyyyy!😍🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Ihan mahtavaa et täältäkin löytyy Ace Familya!!💕

  2. Jes! Kiitos vinkeistä, uusiin kanaviin on aina kiva tutustua 🙂 Kanavien jakaminen on muutenkin tosi tärkeetä, koska sisältöä on niin paljon ja ihan kokemuksesta varsinkin pienten kanavien on vaikea erottua. Mä tykkäsin sun videoista myös ja harmi ettet oo enää niitä tehnyt! Kivaa viikonloppua ♥

    1. Anytime!😙 no sepä se! Ite kuulen aina mielellään mitä kanavia muut katselee niin voi löytyä ihan uusia suosikkeja. Ja ne pienemmätkin kanavat voi todellakin olla kunnon helmiä😍✨ Ei vitsi ihanaa kuulla että tykkäsit mun videoista! Niitä ois niin hauska taas tehdä jossain kohtaa kun kiireet tästä vähän ensin helpottaisi😊 tsemppiä uuteen viikkoon!!💪💯

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *