PARHAAT LIIKKEET PORTAISIIN! NÄILLÄ LÄHTEE!

Hemuliheiiii!! Kävin vetämässä treenit portaissa ja samantien snäppiin pamahti toiveita, että vilauttaisin miltä mun treeni näyttää. Totta pirskatissa se onnistuu! Tykkään itseasiassa ihan hirveästi just nimenomaan porrastreeneistä, koska niissä pystyy tekemään niin erilaisia jumppia. Voi vetää ihan juoksuksi ja spurteiksi tai sitten tehdä esim. lihaskuntomaisempaa jumppaa tai koordinaatiotakin treenauttavia juttuja. Lyhyissäkin, ihan muutaman stepin portaissa pystyy tekemään vaikka mitä, kun hieman soveltaa tai valkkailee paikallaan olevia liikkeitä, joita näytän myös tässä videossa.

Tästä lähteekin sulle 18 erilaista idistä ja liikettä. Ota ylös mitkä liikkeet meinaat treenissä tehdä ja päätä etukäteen, kuinka monta sarjaa/spurttia/nousua/toistoa aiot tehdä.

Voit esim. valita 8 liikettä ja tehdä jokaista 3 sarjaa. Portaiden pituus vaikuttaa luonnollisesti asiaan, mutta sellainen 20-30 minuuttia kestä treeni on tähän aika passeli. Ja huh, voin kertoa, että hiki tulee lentämään ja kintuissa tuntumaan! Tää on kuitenkin ennen kaikkea superhauskaa tekemistä vaikka samalla saakin kaikki treenin tuomat hyödyt! PARASTA!

Ei kun kynä käteen ja omaa treeniä muodostamaan! Muistakaa laittaa mulle kuvaa teidän jumpista tai listaa teidän valkkaamista liikkeistä! Snäpistä mut löytää nimellä idajemina 😘 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 15 ASIAA JOTKA OLEN OPPINUT AIKUISENA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (5)
  1. Kiitos tuosta videosta, sain paljon hyviä ideoita porrastreeniin (joka on juurikin ideoiden puutteen vuoksi jäänyt usein tekemättä) 🙂
    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    1. Anytime Ilona! Kiva jos tykkäsit! Ei kun omaan treeniin siitä vaan lemppariliikkeet valkkaamaan! 💋☀

  2. Peruskyssäri: mistä nuo kivat vaatteet on?

    1. Huppari on muistaakseni Ebaysta jostain random kaupasta ja pöksyt Primarkista 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *