Ida Jemina
Ida Jemina

PARHAAT LIIKKEET DIEETILLE

Sis. mainoslinkkejä

Mitä liikkeitä dieetillä kannattaisi tehdä, jotta rasva käryäisi kaikista sutjakkaimmin? Minäpäs näytän mitä itse suosin! Eristävien pumppailuiden sijaan keskityn dieetillä enenevissä määrin metabolisesti kuluttaviin liikkeisiin, joista ajattelin tässä postauksessa esitellä muutamat suosikkini. Kyykyt, maastavedot ja muut perinteiset raskaat liikkeet ovat toki myös aivan erinomaisia tukemaan rasvanpolttotavoitteita, mutta tällä kertaa esittelyssä on kolme loistavaa esimerkkiä vauhdikkaista liikkeistä, jotka ovat kuluttavia, kokonaisvaltaisia sekä aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ja toimivat dieettitreenissä erittäin hyvin!

1. Kyykky + Olkapääpunnerrus

Kyykkää ja pystypunnerra! Tämä liike näkyi Ristiotteen kanssa tehdyssä videossa, josta muuten kannattaa napata muitakin loistavia liikkeitä dieettikuntopiiriin! Laitoin videon alkamaan suoraan mainitsemastani liikkeestä, jota teen Joonaksen kanssa. Eli mene kyykkyyn, punnerra paino yhdellä kädellä ylös samalla kun nouset kyykystä, vaihda kättä ja laskeudu alas. Painoa liikutetaan siis puolelta toiselle samalla kyykäten.

2. Core Blast / Scott Abel

Periaatteessa inhoan koko liikettä, koska se on aika kettumaisen rankka, mutta niinhän sen juuri pitääkin olla! Liikkeen yksi suuri etu on mielestäni, ettei siinä varsinaisesti rasiteta jalkoja. Monissa kuluttavissa liikkeissä nimittäin jalat pääsevät työskentelemään ihan tarpeeksi, joten tämän tyyppinen liike tuo hyvää balanssia treeniin. Kokeile, vihastu ja ihastu!

3. 4 Burpee-variaatiota

Tällä videolla esitän neljä eri burpee-varitaatiota, jotka ovat aivan loistavia dieettitreeniin. Itse hyödynnän niitä erityisesti erilaisissa kuntopiireissä. Raskas ja inhottava liike, mutta sitäkin tehokkaampi! Tsekkaa mistä variaatiosta tykkään vähiten ja valitse ihan piruittasi se!

Siinä muutama loistava liike, jotka sopivat mitä parhaiten rasvanpolttotavoitteisiin! Kuluttavia, kokonaisvaltaisia ja aineenvaihduntaa buustaavia! Jos haluat tietää lisää dieettitreeneistäni, tsekkaa postaus: Salitreeni dieetillä – millaista ja mitä eroa massakauden punttailuun?

Toppi täältä / Trikoot täältä

Tällä viikolla ajattelin jakaa muitakin hyviä liikevinkkejä, joten niitä kannattaa tulla myöhemmin kurkkimaan! Tsemppiä alkavaan viikkoon ja supereita treenejä!

>>EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 YLLÄTTÄVÄÄ ASIAA KOIRASSA<<

♥ YouTube: Ida Jemina
 ♥ Snapchat: idajemina
♥ Instagram: @idajemina
♥ Facebook: Ida Jemina

Kommentit (8)

 1. Emma

  Heippa!!! Tosi kiva postaus, oot ihan super inspiroiva bloggaaja ja tää on ehottomasti yks mun lemppariblogeja! Semmonen kysymys tuli mieleen kun lueskelin sun vanhoja tekstejä; nimittäin yhessä kirjotuksessa puhuit, että massakaudella kannattaa pitää välillä viikon tai kahden mittaisia välidieettejä niin halusin kysyä, että kuinka usein semmonen kannattaa pitää??
  Aurinkoista kevättä, Emma

  1. Ida Jemina

   Heippistä Emma! Kiva että pidit postauksesta ja ihan mahtava kuulla, että viihdyt täällä! 🙂 Se riippuu täysin kunnosta, mutta karkeasti sanottuna esim. muutama kuukausi plussaa, pari viikkoa miinusta 🙂

  2. Heini

   Moikka!
   Sun blogi on ainoo blogi, jota itellä tulee seurattua!
   Mulla olisikin postaustoiveina jotain treenisoittolistaa, mitä biisei tykkäät ite kuunnella treenin aikana ja mikä tuo lisäboostia 🙂
   Ja lisäks miten puristusvoimaa saisi kehitettyä? Itsellä ainakin selkäliikkeet on vaikee saada perille asti, samoin myös maastaveto ei isommilla painoilla onnistu, kun käsistä loppuu voima ensimmäisenä.
   Kiitos inspiroivasta ja motivoivasta blogista!

   1. Ida Jemina

    Moikka Heini! Voi onpa kiva kuulla, että blogin jutut maistuu! 🙂 Kiitos postaustoiveista, pistetään ylös! Raskaiden liikkeiden kanssa tykkään itse käyttää remmejä, jotta liikkeen tekeminen onnistuu ilman lipsumista. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista ja tsemppiä treeneihin! 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *