PARHAAT KIRJAVINKIT!

Bookbiiittaah! Mitä kirjoja olen kuunnellut, entä lukenut? Mikä on kesken ja mikä taas koukutti? Mitä meinaan seuraavaksi laittaa kuuntelulistalle?

Käydään kimppuun!

Annoin tuossa kuukausi takaperin teille koodin, jolla sai 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa BookBeat-sovellukseen. Joko olet kirjojen huurussa? Tuo koodi idajemina on voimassa vielä 30.9. asti, joten vielä ehdit käyttää jos missasit viimeksi. TÄSTÄ SAAT AKTIVOITUA SEN AUTOMAATTISESTI.

BookBeat on siis sovellus, jossa on ihan mielettömästi kaikkia ääni- ja e-kirjoja. Niitä voi ahmia sieltä niin paljon kuin sielu sietää 16,90e kuukausihintaan. Paitsi nyt te saatte kuukauden ihan ilmaiseksi! Normaalisti kokeilujakso olisi 14 päivää, mutta te saatte tuolla koodilla ekstraa.


Tämä sovellus on ihan sairaan kätevä. Äänikirjoja kun voi kuunnella niin monessa eri tilanteessa. Itse olen hyödyntänyt sitä erityisesti hetkissä, jotka normaalisti ovat vähän tylsiä. Venyttely on yksi näistä. Mikäs siinä venytellessä, jos samaan aikaan voi kuunnella koukuttavaa tarinaa.

Sama jos esim. meikkaa vähän pidemmän kaavan kautta, niin äänikirjat ovat tehneet hetkestä ihan superrentouttavan. Toisinaan ruoanlaittokin on kulunut äänikirjan parissa, matkoista nyt puhumattakaan.

Mitä sitten olen kuunnellut? Tässä tähän astisista parhaimmat:

Elena Ferrante – Loistava ystäväni

Elena Ferrante – Uuden nimen tarina (kirjan toinen osa, tämä on vielä kesken)


J.K. Rowling – Fantastic Beasts and Where to Find Them


Jo Nesbo – Lepakkomies

sekä Paula Hawkins – The Girl on the Train

Siinä on aika laidasta laitaan kirjoja. Kertoo juuri meikäläisen luonteesta. On kiva kun oikeasti voi juuri sen hetkisen fiiliksen mukaan valita teoksen tai vaikka kuunnella pariakin eri kirjaa samassa ajanjaksossa. Nyt kun on kesä, niin on ollut kiva kuunnella leppoisia kirjoja, kuten juuri esim. Elena Ferrantea. E-kirjoista taas olen lukenut Helvetinviikon. Sitä nyt ei ihan niin leppoisaksi voi kutsua, mutta lukemisen arvoinen ja ajatuksia herättävä ehdottomasti. Seuraavaksi ajattelin kuunnella järjestyksessä taas noita muitakin Jo Nesbøn Harry Hole – dekkareita, sillä tykkään siitä, että tarina jatkuu vielä kirjan päätyttyä. Ja nythän siitä on juuri tänä vuonna tullut uusi kirja ja sen kimppuun olisi kiva päästä!


Minulta kysyttiinkin viimeksi, että onko tuolla lähinnä romaaneja vai löytyykö sieltä myös tieteellisempiä kirjoja esim. hyvinvoinnista. Tästä alla olevasta kuvasta näkee aika hyvin nuo pääkategoriat. Eli kirjoja löytyy ihan laidasta laitaan. Itsekin olen kuluttanut tuolta niin romaaneja, fantasiaa, hyvinvointia kuin jännitystäkin.


Toinen kysymys oli, että millä kielillä kirjoja löytyy ja vastaus on suomi, ruotsi ja englanti. Voit itse valita minkä kieliset kirjat haluat sovelluksen näyttävän.

Ja sellainen pikku vinkki vielä kärsimättömille luonteille – kirjojen kerrontanopeutta voi säätää. Ei kun täti puhumaan täysillä!

Mutta ei siinä! Nyt on vielä viimeiset mahkut ottaa kokeilujakso käyttöön ihan ilmaiseksi 30 päiväksi (tilauksen voi lopettaa koska vain). Kannattaa ihmeessä testata, jos sulla ei vielä tätä ole. Koodi on voimassa vain uusille asiakkaille ja 30.9. saakka. Saat aktivoitua sen automaattisesti tästä.

Herkullisia, tunteikkaita, jänskiä ja koukuttavia hetkiä!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TREENI JOHON MENI HERMOT

Kommentit (3)
  1. Mistä nuo ihanat urheiluliivit? 😍 Bongahti heti silmiin!

    1. En nyt kuollaksenkkaan muista mutta ne taitaa olla Under Armourin 😊👍

  2. YHDEN BIISIN TREENI WHAAAT?! - Ida Jemina
    31.7.2017, 20:00

    […] PARHAAT KIRJAVINKIT! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *