PARHAAT KANAVAT YOUTUBESSA! TIEDÄTKÖ NÄITÄ?

Siitä lähtien, kun kerroin parhaat tubettajat (imo) tässä postauksessa, mun on tehnyt mieli jakaa niitä lisää! Hyviä kanavia on niin vaikea löytää ja omatkin lempparit menevät täysin laidasta laitaan. Eri tilanteisiin ja fiiliksiin sopii niin eri jutut ja tyypit.

Näitä seuraavia kanavia yhdistää kuitenkin tietynlainen positiivisuus ja huolettomuus. Katson kanavia, jotka rentouttaa, parantaa mieltä ja inspiroi – jokainen omalla tyylillään. Olen varmasti myös jokaisen kanssa näistä hemmoista jostain asiasta eri linjoilla, mutta niin se elämä menee. Maailmasta ei varmasti löydy yhtäkään tyyppiä, kenen kanssa olisi aivan joka ikisestä jutusta täysin samaa mieltä vaikka kuinka jostain tyypistä tykkäisikin. Silti melkein kaikissa ihmisissä on sellaisia piirteitä, joita heissä arvostaa ja minkä takia kyseistä tyyppiä esim. seuraa. Kaikilta voi oppia jotakin.

Anyways, koska katson tubea vapaa-ajalla, haluan oikeasti, että videot antaa energiaa eikä vie sitä. Kuka jaksaa ensi töikseen pitkän työpäivän jälkeen kuunnella negaamista ja valittamista – en minä ainakaan! Niinpä kiitos näille ja monelle muulle huipulle kanavalle, jotka jaksaa levittää iloa eteenpäin.

Jaan nämä lempparikanavat randomiin, beautyyn, vlogeihin ja hauskoihin! Nyt on tulossa monia niin helmiä kanavia, että ei kun tsekkailemaan vaan!

RANDOM!

Living big in a tiny house. Tämä on niin random, mutta niin hyvä, jos tykkäät fiilata asuntoja! Jokaisessa jaksossa kurkataan jonkun eri hemmon kotiin, joka ei kuitenkaan ole mikään normaali talo, vaan hyvin pieni sellainen. Usein talot on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja ovat muutenkin ekologisia, persoonallisia sekä todella paljon edullisempia kuin normikämpät. Joidenkin talojen hinnat ovat jopa niinkin alhaisia kuin 5000 euroa. Niin mielenkiintoista ja inspiroivaa sekä mukavan rentouttavaa katsottavaa etenkin ennen nukkumaanmenoa.

BEAUTY

No sitten kauneuskanaviin, joihin olisin voinut valita useita muitakin tyyppejä. Eniten seuraan kuitenkin Desiä ja Katya, jotka ovat keskenään parhaat frendit.

Heillä on hyvä meininki porukassa niin miehiensä, kuin koiriensakin kanssa. Helppoa katsottavaa. He osaavat olla rennosti kameran edessä eivätkä vedä koko ajan jotain superväännettyä roolia. Tsekkaa myös The Perkins, joka on Desin ja tämän miehen Stevenin vlog-kanava.

Näiden lisäksi myös Carli Bybelin kanavaa tulee tiirailtua. Vaikka nämä kauneus-tubettajia ovatkin, niin eniten tykkään heidän vlogimaisista videoistaan, joissa tapahtuu muutakin kuin meikkaamista.

 

VLOGIT

No sitten kanaviin, jotka nimettäköön vlog-kanaviksi paremman puutteessa. Nämä kolme kanavaa ovat sellaisia, jotka on tuotettu iisisti ilman sen suurempaa hifistelyä. Mitään huikaisevan ihmeellistä niissä ei yleensä tapahdu, mutta pääsee mukaan milloin mihinkin arjen random-tapahtumiin.

Emilee Hembrow – Emilee on Tammyn sisko ja sai juuri pojan. Hän tekee paljon q&a-videoita ja vlogeja.

Tammy Hembrow – Tammy tekee vähän samantyyppisiä videoita, joissa tapahtuu pääasiassa ihan tavallisia arjen asioita hänen lastensa kanssa.

Ryland Adams – Shanen poikaystävä, joka tekee mukavan leppoisaa ja hauskaa sisältöä. Siinä missä Shane tekee nykyisin aivan mielettömiä ja monta viikkoa kestäviä mielenkiintoisa prokkisia ja laajoja dokkareita, niin Ryland taas päästää jengiä kivasti mukaan niihin tavallisiin arjen tapahtumiin. Hauskinta näissä tyypeissä on koko heidän possensa, johon kuuluu muitakin tyyppejä, joihin pääset tutustumaan heidän videoidensa kautta.

 

HAUSKAT!

No sitten hauskoihin! Liza Koshy! Katoin just jonkun vanhan videon ja olihan se nyt hauska! Tällä hetkellä likka tuottaa sisältöä vain kakkoskanavalleen, joten kurkkaa myös se!

Daily Dose Of Internet – Nämä videot on kultaa. Ne kestävät yleensä vain noin kolmisen minuuttia, mutta piristävät päivää samantien. Ota seurantaan. En ole ikinä nähnyt mitään niin söpöä, kuin tuo uusimman videon baby-sarvikuono!! En kestä.

Tunika TÄÄLTÄ / Legginsit TÄÄLTÄ

 

Oliko yhtään tuttua kasvoa? Toivottavasti näistä joistan on iloa myös sun päivään!

Älä myöskään missaa näitä, jotka jaoin aiemmin: PARHAAT TUBETTAJAT – ÄLÄ MISSAA NÄITÄ!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: ARIANA GRANDEN TREENI TEHTY!! NÄIN SE MENEE!

🔥🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *