Ida Jemina
Ida Jemina

Paras silmänympärysvoide ikinä!

Sis. mainoslinkkejäIMG_0281

Tätä kauneuspostauksen aihetta ei kauaa tarvinnut miettiä. Omistan muutamia silmänympärysvoiteita enkä ole aiemmin kiintynyt mihinkään yhteen tiettyyn tuotteeseen. Olenkin siis ikään kuin etsiskellyt sitä, joka nousisi ylitse muiden ja jäisi selväksi suosikiksi.

Nyt tuo maaginen hetki on tapahtunut ja ihan yllättäen. Yllättäen siinä mielessä, että en oikeastaan edes tiennyt tarkkaan mitä silmänympärysvoiteelta toivon. Sitä kun ei tiedä paremmasta, ennen kuin kokeilee jotakin uutta. Ja joskus silloinkin mennään metsään, mutta ei onneksi tällä kertaa.

Tämä on siis ensimmäinen silmänympärysvoide, josta huomaan selvää eroa entiseen. Ei tarvitse toivoa vaikutuksia, kun ne näkee heti omalla silmällä. Kyse on Origins:n silmänympärysvoiteesta.img_1508img_1514
Voide on paksumpaa kuin aiemmin käyttämäni ja se on yksi syy miksi pidän siitä. Silmänympärykset saavat kosteutta ja tämän myötä myös meikki näyttää paremmalta tällä alueella. Parasta voiteessa on kuitenkin se, mitä se tekee turvonneille silmäpusseille ja kuinka se kirkastaa samantien katsetta. Se heijastaa valoa jotenkin tosi upeasti, jota en ole muiden käyttämieni voiten kohdalla huomannut yhtään. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä plussana on sen riittoisuus. Käytin pelkästään korkkiin tarttunutta voidetta varmaankin pari viikkoa. Tämän kanssa ei todellakaan tarvitse lotrata – pieni määrä riittää.

Voide tuli siis jäädäkseen. Levitän sitä silmänympäryksiin aina aamuisin. Energistä lauantaita ja terkkuja silmäpusseiltani teidän silmäpussukoille! 😀 

kirjavashortsit
Toppi täältä / Shortsit täältä 

Edellisessä postauksessa: Mitkä ovat parhaat liikkeet olkapäille? Testaa 4 suosikkiani!

Kommentit (5)

 1. Korkeavyötäröiset treenihousut – parasta pitkään aikaan – Ida Jemina

  […] Edellisessä postauksessa: Paras silmänympärysvoide ikinä! […]

 2. r

  Tuossa ekassa kuvassa ei ainakaan ole mikään voide tehnyt taikojaan vaan snapchatin filtteri, joka kasvojen blurraamisen lisäksi myös mm. kaventaa nenää ja suurentaa silmiä :D! Kaikki eivät ehkä hoksaa näiden hienovaraisempien filttereiden käyttöä, joten siitä olisi hyvä olla maininta.

  • Ida Jemina

   Hei hyvä huomio! Tuon autokuvan ei tosissaan ole tarkoitus olla mikään demokuva. Se on otettu jo aikaa ennen koko voiteen omistamista.

 3. Emilia

  Mistä olet ostanut? Saako tuota jostain Suomen kaupasta?

Kommentoi »

Vastaa