Päivä jolloin minusta tuli toppahousujuntti

Sis. mainoslinkkejähigh-heels-and-sore-muscles

Hei parhaat! Ajattelin alkaa tekemään joka kuukausi sellaisen postauksen, jossa kerron mitkä ovat olleet sen tai edeltävän kuukauden parhaita juttuja. Nämä ovat asioita maan ja taivaan väliltä, jotka ovat nousseet ylitse muiden. Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea postauksiin päätyy, mutta tässä kuussa listalta löytyy niin vaatteita, kauneustuotteita kuin myös vanhoja joulukortteja.

Aloitetaan!

1. Vedenpitävät Adidas talvikengät

bootsit

En ole omistanut kunnon talvikenkiä pitkään aikaan ja nyt olen huomannut todella tarvitsevani niitä. Omistamani perusmokkatossut eivät ole enää kylmillä säillä olleet riittävät. Koiran kanssa ulkona tulee oltua väkisinkin pitkiä aikoja ja puistossa värjötellessä varpaat ovat aina jossain kohtaa jäätyneet. Viimeinen niin sanottu niitti olivat nämä kelit, jotka saivat teiden pinnat jäätymään peiliksi. Minulle on sattunut haavereita jalkojen kanssa tässä viimeisinä vuosina sen verran, että kunnollinen pito kengissä ei olisi pahitteeksi. Niinpä hankin ihka oikeat talvikengät ja voi vitsit mikä ero on entiseen tuolla ulkona talsiessa! Ei ole kylmä ja pohja pitää. Mielestäni nämä kenkulit ovat vielä kivan näköisetkin. Malli on tämä ja itse otin pikkaisen isompana kuin normaalisti.

2. Toppahousut

toppahousujuntti

Pidän tämän viikon ajan Fitfashionin snappia (löytyy nimellä: fitfashionfi, sinne seuraamaan!) ja siellä paljastinkin, että minusta on tullut toppahousujuntti! Ai että ja vieläpä ylpeä sellainen! Kahina sen kun käy, kun meikäläinen viilettää kaduilla Urhon kanssa, mutta eipähän tule kylmä. Kerrankin on varustus kohdillaan, omani ovat tällaiset lasketteluhousut. Kysyin tuolla snapissa, että onko siellä muita toppahousujuntteja vai ovatko ne totaalinen no no. Arvaatkaas mitä sieltä vastattiin? 100% kannatti toppahousuja! Tervetuloa siis kerhoon kaikki! Tänne saa liittyä jos lahkeet kahisee ja puntit suhisee!

3. Pikakaunistaja

vaahtoa

Seuraava hitti on ollut pikakaunistaja. Tämä ihanuus on kaikkien kuivaihoisten ystävä. Erityisesti nyt talvella haalin kaikki ihon kuntoa parantavat niksit ja tämä on yksi niistä. Pikakaunistajaa voi käyttää sellaisenaan, päivävoiteen kanssa taikka meikkivoiteeseen sekoitettuna. Itse laitan sitä yhden pumppauksen verran meikkivoiteeseen, jolloin se saa kasvot näyttämään heleämmiltä ja kosteutetummilta kuin normaalisti. Lopputulos on nuorekkaampi ja kuulaampi eikä niin tunkkainen. Tämä on siis todellakin tullut jäädäkseen enkä voisi enää kuvitella meikkivoidetta ilman sitä. Tuote ei ole ihan halvimmasta päästä, mutta se kannattaakin aina bongata alesta kun mahdollista. Nyt se on 24,90€ (normaalisti 48,90€).

4. Vanhat joulukortit

joulukortti
Hyödynnän usein vanhoja saamiani joulukortteja seuraavan vuoden korttiaskarteluissa ja niin tein myös tässä kuussa. Jos sinulla on vielä vanhoja joulukortteja tallella, näitä voi hyödyntää omissa korteissa. Leikkaa niistä jokin tietty kuva taikka teksti irti normaaleilla tai kuviosaksilla. Liimaa se tyhjään korttipohjaan ja koristele vielä halutessasi muilla koristeilla. Näistä tulee tosi nättejä ja vanhat kortit saavat uuden elämän. Jos saat joulupostia tänä vuonna, muista säästää ne ensi vuoteen!

Nämä neljä ovat tämän kuun suosikkejani! Toivottavasti pidit uuden postaussarjan alkamisesta! Leppoisaa joulua edeltävää viikkoa kaikille!

Edellisessä postauksessa: 3 loistavaa olkapääliikettä joita en ole koskaan aiemmin näyttänyt

Kommentit (19)
  1. Susta tuli toppahousujuntti täydelliseen aikaan! Oon just toivomassa joululahjaksi lahjakorttia johonkin urheiluliikkeeseen, jotta voin ostaa lasketteluhousut kevään laskuhommia varten, mutta taidampa tilata nuo ja käyttää lahjakortin johokin ihan muihin kuteisiin 🙂 suurkiitos!

    1. Ihana! 😄 ihan mahtavaa jos mun toppahousufiilistelyt osui hyvää saumaan!💃😊

  2. Mistä oot ostanu / tilannut nuo adidaksen talvikengät? Upeat, ja tulis niin tarpeeseen! 🙂

    1. Moikka Maikkis! Eikö ookin! Täältä löytyy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *