OUDOT TAVAT JULKI – ONKO SULLA SAMOJA?

Outona olo on mukavaa! Mahtavaa, kun voi toteuttaa just niitä omia persoonallisia juttuja, jotka ei ehkä aina ole niitä kaikista perinteisempiä! Tänään viikonlopun kunniaksi lähtee jakoon kasa outoja tapojani! Onko jollakulla samanlaisia vai kenties vieläkin oudompia tapoja?

OUDOT TAVAT

NUKUN VÄÄRIN PÄIN SÄNGYSSÄ

Ostin kivan ja nätin sängynpäädyn, mutta nukun jumatsuikka jalat siihen päin! Eli just väärin päin! Eihän se näytä yhtään niin kivalta, kun tyynytkin on väärässä päädyssä. Tää tapa alkoi siitä, kun Sisu nukkuu lattialla meidän (entisessä) jalkopäässä ja Urho taas sängyn vieressä. Tuntui, että Sisu joutuu hengaamaan ihan yksin koko yön (seuranaan vain meidän jalkapohjat), niin käännyttiin sitten päät häneen päin ja nukutaan vähän hassulla tavalla.

ISTUN HARVOIN NÄTISTI

Istun aina jalat koukussa tuolilla. Jos olen vierailla syömässä tai esimerkiksi ravintolassa, on ihan hirvittävän vaikea pitää jalkoja siellä pöydän alla. Tekisi mieli edes toinen jalka nostaa penkille. Olen huomannut, että näin myös jaksaa syödä enemmän hah! Äidin sanat kaikuu vieläkin mun päässä lapsuusajoilta! ”Ida, jalat alas!”

EN VOI OLLA TOTEUTTAMATTA TAIKAUSKOSÄÄNTÖJÄ

Jos huomaan, että minulta irtoaa ripsi, puhallan sen ilmaan ja esitän toiveen. Samoin jos huomaan jollakin toisella tyypillä ripsen poskella, tarraan siitä kiinni ja pakotan nekin puhaltamaan sekä toivomaan. Eihän sitä nyt niin hyvää tsäänssiä kannata missata! Puun koputtaminen on täällä myös ihan arkipäivää, jos ”nuolaisen ennen kuin tipahtaa”. Samoin jos kissa menee tien yli, alan sylkemään olkapään yli. Musta tai ei, otan varman päälle! Koskaan en myöskään kävele tikkaiden alta epäonnen pelossa tai kulje kaverin kanssa eri puolilta tolppaa, ettei vaan välillemme tulisi kitkaa. Jep that’s me! Onko sulla jotain taikauskosääntöjä, joita et vaan kerta kaikkiaan voi jättää toteuttamatta?

oudot tavat

PANTA KORVILLA KESÄT TALVET

Heti kun lämpötilat tippuu alle kahteenkymppiin ja kävelen ulkona, mun korvia alkaa vihloa.

SYÖN MELKEIN AINA SOHVALLA

Onhan se nyt hyvänen aika mukavaa!

ALOIN JUOMAAN KAHVIA VASTA 25 VUOTIAANA

Myrkyltähän se aluksi maistui, mutta tulipahan opittua.

HYRÄILEN YMPÄRI VUODEN PETTERI PUNAKUONOA

Miksi? En tiedä! Se soi vain koko ajan päässä! Alkutunnari lähtee kaikumaan täällä tasaiseen tahtiin.

OUTO TREENITAPANI

Eristäviä olka- tai käsiliikkeitä, kuten vaikkapa vipunostoja seisten tehdessäni saatan yhtäkkiä nostaa toisen jalan ilmaan. Kutsun tätä riikinkukko-asennoksi. Yksi jalka ilmassa jatkan vipareiden tekoa ja joskus tätä tapahtuu myös puolihuomaamatta,  mutta miksi ihmeessä? Ei suinkaan taiteellisen asennon vuoksi taikka hämmästelevien katseiden toivossa vaan siksi, että pyrin keskittymään työskenteleviin lihaksiin mahdollisimman paljon. Joskus pieni jalan nostaminen varmistaa, ettei liikkeeseen tule otettua voimaa jaloista pakottaen yläraajojen hoitamaan homman omillaan. En nyt ehkä varsinaiseksi treenivinkiksi tituleeraisi, mutta tätä tulee tehtyä.

EN PYSTY JUOMAAN JA KÄVELEMÄÄN SAMAAN AIKAAN

En pysty juomaan samaan aikaan, kun liikun ellei se tapahdu pillistä. Jos olemme esimerkiksi kävelyllä, pysähdyn aina joka huikalla paikoilleen.

NENÄN MUOTOILU

Jos painan nenääni tai jonkun toisen nenää lyttyyn, minun pakko ”muokata” se takaisin entiselleen. Eli lyttäämisen jälkeen nostan sitä ylöspäin ja tämän jälkeen vielä painan sivuilta yhteen. Samaten jos nostan nenää ylöspäin, on se pakko muovata taas ennalleen, ettei se mielikuvituksessani jää possun nenäksi.

MUSIIKKI ON HERKKÄÄ

Tämän sanoi mieheni, kun kysyin häneltä, mitä outoja tapoja mulla on. En kuulemma pysty kuuntelemaan sekuntiakaan jotain biisiä mistä en tykkää tai jos se ei sovi sen hetkiseen tunnelmaan. Ja jos taskuparkkeeraan autoa, musiikki on laitettava pois. HAH sanon minä, vaikka ihan tottahan tuo puhuu!

oudot tavat

Kertokaahan tekin jotain random juttuja itsestänne! Niitä on hauska lueskella! Mahtavaa viikonloppua murut!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HERKULLINEN MUNATON KOKKELI! NÄIN SEN TEET!

 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (8)
  1. Aika moni noista täsmää myös muhun. 😀 Sohvalla syöminen on ihan parasta (netflix pyörii toki samaan aikaan), aloitin about samaan aikaan juomaan kahvia kuin sääkin (maistui yhtäkkiä hyvältä vaikka aiemmin ihan hirveää kuraa?), tyyliin aina meinaan tukehtua siihen juotavaan jos kävelen samaan aikaan kun juon, kehonosat on pakko aina muotoilla uudelleen kun niihin on koskettu, enkä kerta kaikkiaan kykene kuuntelemaan radiosta vaan yhtä kanavaa, koska aina on pakko löytää SE täydellinen biisi juuri siihen nimenomaiseen hetkeen ja fiilikseen. 😀 Mutten siis käsitä, miten kukaan jaksaa kuunnella HUONOA musiikkia kun kanavanvaihtonäppäin on ihan siinä ulottuvilla??

    Tuli tosta nenän muotoilusta mieleen, tää pakkomielle on ollu mulla koko ikäni: jos esimerkiksi kastelen mun toisen käden, toinenkin on pakko kastella. Tai jos raavin toista jalkaa, toistakin täytyy raapia, koska haluun saman ”tuntuman” molempiin raajoihin ja tää pitää molemmat puolet mun kehosta tasapainossa :DD Älä kysy.

    1. HAHA parasta!!😂👏 en kestä kuinka moni asia meillä täsmää!!😂👌 ymmärrettäis toisiamme siis erinomaisesti näissä tilanteissa😘 ja vitsit tuo sun viimeinen lisäys hahaa, oot kyllä aikamoinen! Tottahan se on tasapaino säilytettävä😄

  2. Hei, mistä toi paita on viimeisessä kuvassa? Ihanan näköinen.

    1. Moi Annika! 🙂 se on fashionnovasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *