OUDOT SALINIKSIT – NÄMÄKÖ PITÄISI TIETÄÄ?

Voi pyhä sylvi sentäs! Multa on mitä ilmeisemmin mennyt moni oivallinen gym hack – eli saliniksi aivan ohi! Nää on kaikki sellaisia, joita en ole koskaan käyttänyt vaikka salin lattiaa onkin tullut usein kulutettua. Oonko jäänyt jostain aivan loistavasta paitsi? Osa näistä saa väkisinkin miettimään, että ihan oikeastiko? Really? Ja osa taas kuulostaa siltä, että voisi ehkä toimiakin. Mutta mene ja tiedä, kun en ole kokeillut! Mitä te sanotte?

TEEPUSSEJA TREENIKASSIIN

Teepussien tarkoituksena on imeä epämiellyttäviä hajuja itseensä. Toiset vinkkaavat, että niitä voisi laittaa myös salikenkien sisään. Kuulostaa järkevältä! Ootko kokeillut toimiiko?

PAKASTA TREENIHANSKAT

Tätäkään en ole kokeillut, mutta kuulostaa loogiselta! Ajatuksena vaan ehkä vähän ällö tunkea pakkaseen hikisiä hanskoja mustikoiden viereen, mutta jos se toimii niin hei why not. Yhdet jos toisetkin salihanskat pesemällä pilanneena kaikki niksit otetaan vastaan.


RUOKASOODAA SALIKENKIIN

Kengät voi myös freesata ruokasoodalla! Tähän oon nähnyt pari eri tapaa, kuten kaatamalla ruokasoodaa suoraan kenkään tai vaihtoehtoisesti laittamalla sitä ensin johonkin pussukkaan/sukkaan ja tunkemalla sen jälkeen kengän sisään.

PIKKUHOUSUNSUOJIA RINTSIKOIHIN

Oikeastiko? Nyt kuulostaa kyllä vähän kaukaa haetulta. Ideana on, että rinsikat säästyisivät hikoilulta tai paita tissihieltä. Whaat? Eikö sinne salille olla nimeomaan tultu hikoilemaan? Kyllä se saa näkyä.


PUHDISTUSPYYHKEITÄ DEODORANTTI-JÄLKIIN

Baby wipesit kehiin! Kun salilla hoksaa paidassaan deodoranttiraitoja, on niitä hyvä olla käsillä.

TIC TAC – RASIAAN PONNAREITA JA PINNEJÄ

Pinnit ja ponnari aina kateissa just kun niitä salilla tarvitsi? Tic tac-rasia on kikka, johon olen törmännyt parikin kertaa. Mutta kuka muistaa täyttää sen tic tac-rasian sitten kun se tyhjenee? Mun tapauksessa se lojuis loppupeleissä niin varmasti siellä treenikassin pohjalla tyhjänä ja haikeana muistelisin syötyjä namuja.

SILMÄLASIKOTELO MEIKKIPUSSIKSI SALIKASSIIN

Tässäkin hetken mietin, että hmmm.. ymmärrän idean, mutta miksei olisi vaan sitten pientä meikkipussia mukana? Ideana on, että silmälasikoteloon mahtuu just ne tärkeimmät jutut mitä tarvitsee eikä se vie paljon tilaa. Mutta eihän sinne mahdu edes pientä peiliä!

LAITA KORVAKORUT NAPPIEN LÄPI

Ja taas mennään nikseihin, joista mietin, että toteuttaako näitä joku oikeasti? Idea on, että jos sulla on korvakorut korvissa salille mentäessä, mutta et halua treenata niiden kanssa, niin ota ne pois korvista ja laita nappien läpi. Eli kiinnitä nappeihin. Miksi pirskatissa? Jotta ne ei häviäisi sulta niin helposti..🤔

Saumattomat trikoot TÄÄLTÄ (-40% alessa) / Toppi TÄÄLTÄ (-30% alessa) Treenitakki TÄÄLTÄ (-50% alessa)

Pikkuhousunsuojista, tic tac-rasioihin, teepusseista ja beibiwaipseihin! Kyllä sitä saa kaikkeen varautua, kun salille hilpaisee! Vaikka näistä en ole mitään (vielä) kokeillutkaan, niin niksejä löytyy omasta takaa yksi jos toinenkin, joita käytän ihan oikeasti. Tsekkaa:

GYM HACKS – NIKSIT JOTKA KANNATTAA TIETÄÄ!

JA TÄMÄ: 10 RANDOM SALIVINKKIÄ – NAPPAA TALTEEN!

Ei kun päheitä treenejä toivotellen,
IJ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: ATERIA URHEILEVALLE! NÄIN ONNISTUN SAFKOISSANI AINA!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *