Oudon oudot tapani – onko kellään muulla samoja?

Sis. mainoslinkkejä

never-a-setback

Eilen minulta kysyttiin outoja tapoja ja kerroin niistä kaksi. Todellisuudessa niitä on vielä enemmän! Onko joillakin samanlaisia vai kenties vieläkin oudompi tapoja?

KOUKKUJALAT

Istun aina jalat koukussa tuolilla. Jos olen vierailla syömässä tai esimerkiksi ravintolassa, on ihan hirvittävän vaikea pitää jalkoja siellä pöydän alla. Tekisi mieli edes toinen jalka nostaa penkille. Olen huomannut, että näin myös jaksaa syödä enemmän hah!

HAMMASTAHNAKERÄILIJÄ

Tämän osa jo tietääkin, mutta kerään lähes tyhjiä hammastahnatuubeja. En siis mitenkään fanita näitä tuubeja ja käy niitä kiillottelemassa vaan avaan aina uuden, kun edellisestä on vaikea saada tahnaa puristettua. Lopputuloksena on se, että peilikaappi on täynnä lähes tyhjiä hammastahnoja.

YÖVESIEN HAMSTRAAJA

Keräilystä puheen ollen, yöpöytäni on täynnä vesiä. Yöksi on oltava vesilasi aina lähettyvillä, joten iltaisin kiikutan sinne aina uuden veden, mutta aamulla en muista viedä sitä pois. Nyt pöytä alkaa olemaan jo niin täynnä, että iltaisin joudun järkkäilemään laseja niin että uudelle vedelle tulee tilaa.

TAIKARIPSET

Jos huomaan, että minulta irtoaa ripsi, puhallan sen ilmaan ja esitän toiveen. Samoin jos huomaan jollakin toisella tyypillä ripsen poskella, tarraan siitä kiinni ja pakotan nekin puhaltamaan sekä toivomaan.

NOITAPIIRI

Naapurit saattavat ihmetellä kun juoksen Urhon kanssa olohuoneen pöytää ympäri huutaen samalla noitamaisella äänellä: ”Nyt minä sinut nappaan, nyyyyt minä sinut nappaan!”. Se on yksi lempileikeistämme.

JUOMISEN VAIKEUS

En pysty juomaan samaan aikaan, kun liikun ellei se tapahdu pillistä. Jos olemme esimerkiksi kävelyllä, pysähdyn aina joka huikalla paikoilleen.

NENÄN MUOTOILU

Jos painan nenääni tai jonkun toisen nenää lyttyyn, minun pakko ”muokata” se takaisin entiselleen. Eli lyttäämisen jälkeen nostan sitä ylöspäin ja tämän jälkeen vielä painan sivuilta yhteen. Samaten jos nostan nenää ylöspäin, on se pakko muovata taas ennalleen, ettei se mielikuvituksessani jää possun nenäksi.

never-a-setbackk
Toppi täältä / Trikoot täältä / Kassi täältä / Lenkkarit täältä

Sitten niitä omia outoja tapoja kertomaan! Niitä on hauska lukea! Ja hei, kommentteja on taas tullut kivasti moniin postauksiin, vastailen niihin taas tuota pikaa! 🙂

Edellisessä postauksessa: The Blog Awards Finland – huh mikä ilta! 

 

Kommentit (18)
  1. Siis tuo koukkujalka on iha sama mulla! Ja oon huomannu että kun menee leffaan niin on melkeempä ihan mahotonta istua jalat normaalisti, eteenkin kun pari tuntia pitäis istua… 😀

  2. haha! 😀 hyvä postaus, täällä toinen jolla samoja tapoja nenän muokkaamisen suhteen,taikaripsien,vedenjuonnin paikollaan ja jalkojen penkillä pitämisen suhteen. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *