Ida Jemina
Ida Jemina

Oudon oudot tapani – onko kellään muulla samoja?

Sis. mainoslinkkejä

never-a-setback

Eilen minulta kysyttiin outoja tapoja ja kerroin niistä kaksi. Todellisuudessa niitä on vielä enemmän! Onko joillakin samanlaisia vai kenties vieläkin oudompi tapoja?

KOUKKUJALAT

Istun aina jalat koukussa tuolilla. Jos olen vierailla syömässä tai esimerkiksi ravintolassa, on ihan hirvittävän vaikea pitää jalkoja siellä pöydän alla. Tekisi mieli edes toinen jalka nostaa penkille. Olen huomannut, että näin myös jaksaa syödä enemmän hah!

HAMMASTAHNAKERÄILIJÄ

Tämän osa jo tietääkin, mutta kerään lähes tyhjiä hammastahnatuubeja. En siis mitenkään fanita näitä tuubeja ja käy niitä kiillottelemassa vaan avaan aina uuden, kun edellisestä on vaikea saada tahnaa puristettua. Lopputuloksena on se, että peilikaappi on täynnä lähes tyhjiä hammastahnoja.

YÖVESIEN HAMSTRAAJA

Keräilystä puheen ollen, yöpöytäni on täynnä vesiä. Yöksi on oltava vesilasi aina lähettyvillä, joten iltaisin kiikutan sinne aina uuden veden, mutta aamulla en muista viedä sitä pois. Nyt pöytä alkaa olemaan jo niin täynnä, että iltaisin joudun järkkäilemään laseja niin että uudelle vedelle tulee tilaa.

TAIKARIPSET

Jos huomaan, että minulta irtoaa ripsi, puhallan sen ilmaan ja esitän toiveen. Samoin jos huomaan jollakin toisella tyypillä ripsen poskella, tarraan siitä kiinni ja pakotan nekin puhaltamaan sekä toivomaan.

NOITAPIIRI

Naapurit saattavat ihmetellä kun juoksen Urhon kanssa olohuoneen pöytää ympäri huutaen samalla noitamaisella äänellä: ”Nyt minä sinut nappaan, nyyyyt minä sinut nappaan!”. Se on yksi lempileikeistämme.

JUOMISEN VAIKEUS

En pysty juomaan samaan aikaan, kun liikun ellei se tapahdu pillistä. Jos olemme esimerkiksi kävelyllä, pysähdyn aina joka huikalla paikoilleen.

NENÄN MUOTOILU

Jos painan nenääni tai jonkun toisen nenää lyttyyn, minun pakko ”muokata” se takaisin entiselleen. Eli lyttäämisen jälkeen nostan sitä ylöspäin ja tämän jälkeen vielä painan sivuilta yhteen. Samaten jos nostan nenää ylöspäin, on se pakko muovata taas ennalleen, ettei se mielikuvituksessani jää possun nenäksi.

never-a-setbackk
Toppi täältä / Trikoot täältä / Kassi täältä / Lenkkarit täältä

Sitten niitä omia outoja tapoja kertomaan! Niitä on hauska lukea! Ja hei, kommentteja on taas tullut kivasti moniin postauksiin, vastailen niihin taas tuota pikaa! 🙂

Edellisessä postauksessa: The Blog Awards Finland – huh mikä ilta! 

Kommentit (18)

 1. Kristiina

  Siis tuo koukkujalka on iha sama mulla! Ja oon huomannu että kun menee leffaan niin on melkeempä ihan mahotonta istua jalat normaalisti, eteenkin kun pari tuntia pitäis istua… 😀

 2. neea

  haha! 😀 hyvä postaus, täällä toinen jolla samoja tapoja nenän muokkaamisen suhteen,taikaripsien,vedenjuonnin paikollaan ja jalkojen penkillä pitämisen suhteen. ;D

 3. Lissunrn

  Täällä ilmoittautuu myös yksi koukkujalka joka hamstraa yövesiä joka ei myöskään kykene vauhdissa juomiseen! Omilla ripsillä en toivo mutta laitan muut toivomaan heidän poskipäille tippuneilla ripsillään :’D muutoin en kylläkään ole taikauskoinen. Yksi oudoista tavoistani on kuulemma mun tyynyt joilla nukun. Niitähän on siis 3, jotka ovat kaikki erilaisia ja jotka asettelen milloin mitenkin optimaalisen nukahtamisasennon saavuttaakseni. Joskus haluttaa uppoutua ihanaan untuvatyynyyt jolloin 1 lentää sängystä pois ja toinen tulee selän taakse, sillä muuten pyörin öisin. Joskus taas jämy kylkinukkujan tyyny on parasta mitä tiedän, milloin mitenkin fiiliksen mukaan 😀 Nukkumiseen liittyen raajat eivät saa koskaan olla ”yli laidan” ja varpaiden täytyy olla tiukasti peiton alla.

 4. Ansku

  Ihana lukea välillä vähän ”kevyempää” tekstiä 🙂 mulla itellä on tapana istua ns.sammakkoasennossa aina silloin kun istun lattialla, en vain osaa istua normaalisti jalat suorana tai vaikka ristissä:D ja en tiedä onko tämä niinkään outoa mutta rakastan laittaa paahdettujen ruisleipien päälle banaanimössöä ja raejuustoa, niin hyvänmakuista 😛

 5. Ann

  Koukkujalka täälläkin 😀
  Ei liikkuessa voi juoda! Vesi on rinnuksilla kuitenkin.

 6. ninna

  mun on aina pakko katsoa kelloaika ku menen vessaan en tiiä miks.metrolehdenaloitan aina lukea takasivuilta.näpräilen sormuksia kädessä siksi en niitä pidä.äidille vastaan puhelimes aina hallou.kerään littlestpetshoppeja 90luvulta ja spicegirls kamaa.

 7. Hansu

  Nyt oli pakko vastata! Mun on pakko kans muotoilla nenä sen jälkeen jos joku on painanu sen lyttyyn. Luulin et oon ainut! Kotona syön aina jalat risti-istunnassa penkillä. Eli samoja outouksia löytyy 🙂

 8. Muodostelmaluistelija

  Autossa kun tulee musiikkia mun on pakko laskea jotai aina joko kaheksaan tai neljään esim. valotolppia tai valoja, ikkunoita jne.

 9. Emmi

  Mun aina aamusin pakko laittaa sydän kaulanoru ja rannekello, muuten tulee samanlainen fiilis kun alastomana. Ei vaan pysty olee niistä erossa yötä pidempään! Enkä myöskään pysty käymään nukkumaan ilman, että sanon jollekkin hyvää yötä ja usein osoitan ne sanat edesmenneelle koirallemme sen lisäksi, että sanon ne ihan eläville ihmisille (vanhemmilleni). Koulussa kokeet teen aina lyijykynällä jonka varressa on pöllöjä, muulloin käytän lyijytäytekyniä.

 10. Norpp1s

  Koukkujalat ja taikaripset samat itellä! Tykkään syödä myös kyykyssä, ja siihen ei ole ollut nyt mahdollisuutta kun polvea operoitiin. Mitäköhän muita outoja tapoja ois.. Näitä oiskii ihan hauska miettiä 😀

 11. Julie

  Hei Ida! Ois kiva jos tekisit postauksen ulkoiluvaatteista! Et millassii sä tykkäät käyttää treenatessa ulkona nyt kun ilmat viilenee !
  Sulla on paras blogi!

 12. SS

  Siis en ehkä kestä.. oli pakko ekaa kertaa kommentoida koska mulla on täysin noi kaikki samat oudot tavat pois lukien hammastahnatuubien keräily ja noitapiiri! Hahaha, jotenkin oon aina luullut että oon yksin tapojeni kanssa 😀

 13. Oona

  Koukkujalat on kyllä myös oma hyvä huono tapa.. 😀 Pienempänä aina mama jaksoi huomauttaa että nyt ne polvet alas ruokapöydässä. Sitte ku meni kylään tai ulos syömään niin stuggle was real ku pitiki istua ”normaalisti”.
  Toinen on tuo ripsi asia. Sillä joskus pienempänä opetettiin että se tuo onnea kun puhaltaa ripsen ja toivoo jotain, niin se tapa on sitte jääny tähänkin päivään ja juuu myös ne kavereiden ripset poimitaan ja pakotetaan toivomaan 😀
  Muita outoja tapoja on esim. kirjoitan listoja aivan mistä ikinä niitä voikaan kirjoittaa, on kauppalistaa, to do listaa, treeni liike lista, must have lista ja siis listat lähes mistä ikinä voikaan olla.
  Tämä ei oo tapa mutta mulla on aina pakko olla pompula tai kaksi ranteessa. Ja ne siis kulkevat siinä koko ajan mukana, mikäli pompula puuttuu niin tulee sellanen ahistus kun ei olekkaan sitä mahdollisuutta laittaa hiuksia pompulalle mikäli tulee sellanen fiilis.

 14. Kata

  Meidän naapurit taas varmaan ihmettelee kun meiän vanhat höperöt chihuahuat välillä haukkuu jos joku tulee kotiin ja komennan perään, että ”lähetän teidät kohta meetwurstitehtaalle” tai ”susta tehdään kohta 1.8 kiloa mehevää meetwurstia jos ei haukkuminen nyt lopu”. Ja perinteinen ”myyn teidät kohta mustalaisille, ne tulee ja hakee teidät pois!”
  En malta odottaa että saan lapsia! :’D

 15. Outi Karita

  Koukkujalka myös täällä 😀

 16. Vähäsokeristen proteiinipatukoiden makuvertailu! – Ida Jemina

  […] Iisiä päivää! Kurkkaa edellisestä postauksesta: Oudon oudot tapani – Onko kellään muulla samoja? […]

 17. Jenni

  Mul on semmone outo tapa, että en osaa syödä paikallaan istuen 😅 Kävelen ruokalautasen kanssa pitkin kämppää samalla, kun syön. :’D Sit ennen nukkumaanmenoo tarkistan, ettei missään huoneessa oo ketään ja et lapsi ei oo lähteny hiippailee minnekkää pinniksestä😅 Ja joka kerta ku lähen kotoo vedän kaikki töpselit irti seinästä.

 18. OMITUISET TREENITAPANI – MUITA WEIRDOJA? – Ida Jemina

  […] Oudon oudot tapani – onko kellään muulla samoja? […]

Kommentoi »

Vastaa