Ida Jemina
Ida Jemina

OSTIN VENEEN!

Sis. mainoslinkkejä
Ekaa-kertaa-omalla-veneella

Uusi veneen omistaja täällä hei! Superhassua!

Viime vuosina ja erityisesti tänä kesänä olen päässyt mukaan veneilemään ystävä- ja lähipiirin veneisiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Olisipa oma pikku paatti, jolla pistää menemään.

Aloin sitten katsomaan, että minkäslaisia veneitä sitä oikein olisi tarjolla. Mitään jahtia en tosissaan ollut etsimässä vaan joko avovenettä tai sitten sellaista missä olisi pieni sisätila. Ihastuin ensisilmäyksellä oikeaan 80-luvun klassiseen helmeen. Oli nahkapenkit ja kaikki. Kyllä kelpaa.
Bella

Saman päivän aikana, kun veneen bongasin, tuo pikku kiitäjä sai sitten uuden onnellisen omistajan. Jos jotakin, niin tunnelmaa tästä löytyy. Se on paljon pienempi kuin tuttujeni veneet, mutta siellä se viilettää mukavasti muiden mukana. Vielä pitää hieman pestä ja puunata pintoja sekä muutamia hankintoja hankkia. Esimerkiksi sellainen matto tuohon lattialle olisi aika kiva juttu. Muuten kaikki liivit ja muut härpäkkeet ovat hanskassa. Jos näette joskus merellä muijan heilumassa vaahtosammuttimen kanssa moottori liekeissä, niin se olen sitten luultavasti minä. No ei, mutta esim. sammutin piti lain edellyttämänä hankkia. Toivottavasti sitä ei joudu koskaan tositilanteessa käyttämään!

En voi vieläkään uskoa, että tuossa se vene nyt sitten on. Ihan hassu ajatus, mutta erittäin toivottu. Olen huomannut, että kaikki on merellä aina hyvillä mielin ja tietynlainen yhteishenki on aika leppoisa. Moikkaillaan ja vaihdetaan kuulumisia vaikka tavattaisiin ensimmäistä kertaa. Varmasti kaikenlaisia tyyppejä löytyy, mutta tähän mennessä kaikki kokemukset ovat olleet mukavia.

Tänään onkin itseasiassa syntymäpäiväni ja sitä olisi tarkoitus tästä nyt lähteä viettämään dinnerin merkeissä. Mukavaa päivää kaikille!

musta-toppi-hame
Offshoulder paita täältä / Hame täältä / Kaulakoru täältä / Laukku Ellokselta / Kengät muistaakseni H&M:stä..?

Edellisessä postauksessa: Kuinka kauan samaa treeniohjelmaa voi noudattaa?

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (22)

 1. Andi

  Vautsi!!! On kyllä makee!
  Onneksi olkoon uudelle omistajalle!
  Minne ajattelit cruisailla?
  Olisi hauska lukea että kokonaisuudessaan paljonko veneelle tuli hintaa? Ja paljonko talviteloilla pitäminen yms kustantaa?

  • Ida Jemina

   Kiitos Andi! 🙂 kunhan ympäriinsä kruisailen lähinnä saaristoajoa 🙂 Veneelle tuli hintaa sellaiset 3 tonttua kaikkine varusteineen. Talvisäilytys maksaa about 400e pukkeineen. Venepaikkamaksut hieman vaihtelevat veneen koon ja seuran/kaupungin hintojen mukaan 🙂

 2. Oona

  Mullakin on tänään synttärit! Onnea me 😀 ja aika magee paatti!

 3. Jasmina

  Paljon onnea vaan! 😀 Veneestä ja synttäreistä 🙂

 4. Suski

  Hyvää synttäriä ja paljon onnea!!!

 5. Liisa

  Onnea veneen omistajalle ja Hyvää Synttäriä myös!

 6. Dora

  Wow oot niin upea! Ihanaa synttäriä sulle! Vietä ihana päivä 🙂 ps. Tuo paatti on kans aika ihana!!
  x Dora Marie // doramarien.blogspot.com

 7. Tia

  Onnea uudesta veneestä ! T. Tämän päivän synttärityttö 😍

 8. Jani-75

  Myöhästyneet onnitelt aika seksikäs asu huh! t.Jani-75

 9. Minä

  Satuitko ostaan tän pirkanmaalta? Onko tää mikä malli?

 10. Ja niinhän se vene upposi – Ida Jemina

  […] vaahtosammuttimen kanssa moottori liekeissä, niin se olen sitten luultavasti minä. (Postauksessa: Ostin veneen!) No vaahtosammutinta ei tarvittu, sillä tulipalon sijaan meri otti ja hotkasi […]

 11. LEIKKAUS..KOSINTA.. – Ida Jemina

  […] OSTIN VENEEN! […]

Kommentoi »

Vastaa