OSTANKO ENÄÄ UUDELLEEN?! TUOTTEET PIINAPENKISSÄ!

Sis. mainoslinkkejä

Olen kuluttanut loppuun kuusi erilaista kauneustuotetta, joista osaa en aio enää uudelleen hankkia ja osaa taas ehdottomasti aion! Ei kun tuotteet piinapenkkiin ja aloitetaan!

1. Urban Decay Chill Makeup Setting Spray 

KYLLÄ! Tämä pullo kesti yllättävän pitkään ja sopi kuivalle iholle tosi hyvin. Hieman hintavampi se on kuin jotkut toiset käyttämäni setting sprayt, mutta mielestäni sen arvoinen.

2. Automatic Lip Liner – Beige

KYLLÄ! Tämä on ollut suosikki huultenrajauskynäni vuosia. Se on vahamaisen pehmeä ja sopii niin monen eri huulipunan sekä -kiillon kanssa, että tartun lähes päivittäin siihen. 

3. NYX Setting Spray Matte 


EI! Miksi ei? Koska se kiristää naamaani ja saa sen myös näyttämään kuivalta. Se imee viimeisetkin elonrippeet kasvoiltani 😀 Luulenpa, että hieman rasvaisemmalla iholla tämä voisi toimia paremmin, mutta minun aavikkoihoni on pysyttävä tästä kaukana.

4. NYX Setting Spray Dewy

KYLLÄ! Sen sijaan saman merkin Dewy Finish toimii itselläni hyvin. Se onkin hyvä vaihtoehto edulliseksi meikinasettajaksi. 

5. Nourishing Shower Oil Care

KYLLÄ! Ehdottomasti aion taas hankkia uuden putelin suihkuöljyä, mutta vaihtelun vuoksi eri tuoksuisena. Tämä suihkuöljy on tuntunut niin hyvältä kuivahkolla iholla, että en aio siitä luopua.

6. NYX Soft Matte Lip Cream

KYLLÄ! Näistä olen tykännyt tosi paljon! Värilempparina tämä! Se on luonnollisen kaunis huulilla ja sopii viimeistelemään meikin kuin meikin. Voin myös suositella saman merkin huulikiiltoja, joita käytän yleensä yhdessä näiden matte lip creamien kanssa. Tähän väliin on vielä mainittava toinenkin lemppari, joka ei kylläkään vielä ole loppu. Eli NYX:n Liquid Suedeista tämä sävy. Niin kaunis väri ja mikä parasta – saa hampaat aina näyttämään tosi valkoisilta! Tässä alla olevassa kuvassa, on huulissa sitä.

Ja tuon kyseisen postauksen, jossa kerron kaikki tuotteet mitä käytän meikkipohjaani voit tsekata tästä: TÄYDELLINEN MEIKKIPOHJA – NÄITÄ TUOTTEITA KÄYTÄN

Ei kun oikein ihanaa kauneuslauantaita muruset! Olette mielessä!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PELOTTAVIN ASIA JONKA OLEN TEHNYT ELÄMÄSSÄNI

Kommentit (4)
  1. Kiitos, kun jaoit kokemuksesi. Pitääpä laittaa tuo UD:n setting spray testiin joku päivä! Onko sulla pysynyt NYX huulipunat hyvin huulilla? Laitatko jotain pohjalle ennen niitä? Thanks.
    Hyvää Pääsiäistä!
    Nora / https://dreamerachiever.com

    1. Eipä mitään Nora! Tuo UD:n setting spray on kyllä ollut lemppari! Nyx:n punat on pysyneet ihan hyvin huulilla, erityisesti liquid suede. En ole laittanut pohjalle muuta kun joskus huulirasvaa. Ainoa miinus sanoisin olevan se että nuo lip creamit tuntuvat kuluvan/loppuvan aika nopsaan. Liquid suede sen sijaan on kestänyt pidempään. Ihanaa pääsiäistä sullekin! ❤️❤️

  2. Megaiso kiitos tästä!! Nyxin matte viimestelysuihkeeseen en itsekään ole kovin tykästynyt, saa naaman näyttämään peräti vanhemmalta 😀 Kiva kuulla että tuo nyxin dewy finish on parempi kuivalle iholle… Tosin nyt tekisi mieli sijoittaa UD:n vastaavaan.. siitähän taitaa olla matkakokokin, voisi ottaa ensin testiin💖

    1. Kiva jos tästä oli apua! 🙂 Sama vaikutus täällä tuolla Matte-suihkeella! Dewy ja erityisesti UD:n Chill ovat olleet parempia kuivalle iholle. Ja kyllä! Tietääkseni UD:n spraysta on myös minikokoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *