OSTANKO ENÄÄ? NO EN NÄITÄ!

Kaikki tuotteet ei vaan toimi, vaikka kuinka olisi toivonut. Jotkut näistä ovat olleet ihan totaalisia floppeja. Yleensä jaan kaikkia hyviksi koettuja juttuja, mutta yhtä tärkeää on jakaa niitäkin, jotka eivät ole toimineet. Luvassa on siis kosmetikkatuotteita, jotka tuottivat pettymyksen.

Jos sulla on joku näistä ja pidät siitä, niin älä suutu. Ne voivat todellakin toimia sulla hyvin. Erilaisia tässä nimittäin jokainen ollaan. Nämä pettymykset perustuvatkin omiin kokemuksiin ja havaintoihin. Paremminkin olisi voinut mennä niin sanotusti. Näytän myös samalla vaihtoehtoja, jotka taas ovat toimineet, niin ei mene täysin angstaamiseksi.

Ja mikä siinä on, että vaikka tuote olisi ollut aivan sukka, en vaan pysty heittämään sitä roskiin vaan naama irvessä käytän loppuun saakka..

MISS BEAUTY RIPSIVÄRI


Bongasin Prismasta ja olin ihan hämmentynyt, että voiko tämä oikeasti maksaa kaksi euroa? Niin se vain oli ja sitä sain mitä tilasin. Tää ei tehnyt mitään ripsilleni ja väri ei meinannut edes tarttua niihin vaikka kuinka yritin. Ainoa tapa miten sitä sai edes vähän tarttumaan oli töpsöttämällä ripsivärin päällä sitä ripsiin ja harjaamalla sen jälkeen tasaiseksi. Ei. Ei kiitos. En ole edes mitenkään kovin vaativa ripsareiden suhteen, joten tää oli floppi.

NYX RETRACTABLE LIP LINER

Pettymys. Näytin kerran snapissa kaikki meikit mitä olin laittanut sen päiväiseen lookiin (lisää snäpissä idajemina!) ja tämä oli ainoa tuote mitä en voinut suositella. Kun huomasin, että jengi ottaa screenshotteja kaikista näyttämistäni tuotteista, oli vielä pakko tulla erikseen varoittamaan, että tätä en suosittele. Sinällään mitään katastrofaalista siitä ei tapahdu vaan yksinkertaisesti se ei pysy huulilla ja jälki on haaleaa. En myöskään pidä siitä, että lopputulos on hieman hohtava, ei matta. Odotukset olivat korkealla, mutta lopputulos oli pliisu eikä pysyvä.

NYX:ltä suosittelen kyllä taas sitten tätä alla olevaa perinteisempää kynää, joka toimii kuin unelma. Pysyy tosi hyvin huulilla ja on pigmenttinen sekä helppokäyttöinen. Love it!

URTEKRAM DEODORANTTI

Haluatko hikiset kainalot? Ota tämä! Tää dödö on ollut kaapissani jo useita kuukausia, kun olen halunnut säästää sen tätä postausta varten. Ei vaan toimi. Ei kuivu ja tuntuu koko ajan märiltä kainaloissa. Tuoksukaan ei ole miellyttävä. Käytin silti loppuun. Kerran kysyin teiltä apua erilaisiin kysymyksiin, joita olen täällä pohtinut ja yksi kyssäri oli hyvän luonnollisen dödön löytäminen. Sieltä moni silloin huusikin, ettei tämä ei ollut toiminut teilläkään ja yhdellä taas just oli (tosin eri tuoksuisena). Riippuu siis varmaan vähän ihmisestä. Jos haluut nähdä lukijoiden suosituksia erilaisiin kysymyksiin, mitä pohdin, katso: AUTTAKAA! TIEDÄTKÖ VASTAUKSEN?

No sitten jatketaan!

MILANIN LIQUID EYELINER

Patchy as hell

Tää pistää vihaksi, sillä oon niin pitänyt muista Milanin tuotteista. Lupaustensa mukaisesti tämä on matta, mutta koostumus ei ole hyvä, sillä jälki jää usein epäsiistiksi ja alta saattaa paljastua ihoa. Yksittäiset vedot näkee eikä sen niin pitäisi olla. Se näyttää rumalta. Levityspää tässä on tosi hyvä, sillä sitä on todella helppo käyttää. Jälki vaan on huonoa. Ei hyvä. Käytän silti loppuun.

Se mitä taas suosittelen tuon sijaan on NYX Matte Liquid Liner Black, joka tekee upeeta jälkeä ja on vielä todella edullinen valinta. Tällä saa luotua ohuen tarkkoja kissamaisia mattarajauksia.

Vaikka tuo Milanin eyeliner pettymys olikin, suosittelen Milanilta kuitenkin ehdottomasti tätä meikkivoidetta, joka on hintaansa nähden aivan huippu! Peittää kaikki epätasaisuudet, mutta jälki ei silti ole tunkkainen. Koostumus on paksuhkoa, joten sitä kuluu vain vähän käytössä. Ehdottomasti paras edullisemman hintaluokan meikkivoide.

Toinen mitä ilman en pärjää on Make It Dewy Setting Spray, joka on aivan superhyvä kaunistaja. Etenkin jos kärsii kuivasta ihosta tai meikki näyttää muuten tunkkaiselta, tämä saa kasvot hehkumaan samantien. Kuin ne olisivat juoneet vettä. En suosittele öljyiselle iholle, sillä tämä kama on just nimenomaan öljyistä. Mun naaman pelastus! Aivan jäätävä ero olenko laittanut tätä vai en. Se sulauttaa nätisti kaiken meikin yhteen niin, että lopputulos on pehmeä. Suihkupää tässä on huono eikä niin hienovarainen, mutta sen kestää, koska lopputulos on niin kaunis.

Huh! Onneksi päästiin loppuun! Kamalaa puhua inhokeista, mutta toisaalta siitä voi olla just teille murusille apua. Siinä oli kaikki hudit mitä tässä on tullut ostettua ja huonoiksi todettua. Aina ei mene putkeen. Jos haluat nähdä lisää kosmetiikkainhokkejani, tsekkaa: KOSMETIIKKA-INHOKKINI – EI ENÄÄ KOSKAAN!

Huppari TÄÄLTÄ / Farkut TÄÄLTÄ

Energiaa maanantaihin parhaat!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUINKA KAUAN SAMAA TREENIOHJELMAA VOI NOUDATTAA?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

t%253Fa%253D1189215193%2526amp%253Bas%253D1076692458%2526amp%253Bt%253D1%2526amp%253Btk%253D1%2526amp%253Bi%253D1

<3

t%253Fa%253D1208348182%2526amp%253Bas%253D1076692458%2526amp%253Bt%253D1%2526amp%253Btk%253D1%2526amp%253Bi%253D1

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *