Osallistu huikeaan arvontaan! 3-kertainen mahdollisuus voittaa!!

Kaupallinen yhteistyö: Via Naturale

nokkos-kalkki-inkivaari

Jes jes jes! Tästä ei päivä enää paremmaksi muutu, sillä nyt käynnistyy loistava luontaistuotearvonta! Tässä tripla-arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi valitsemiasi luuston, nivelten ja lihasten hyvinvointia tukevia luontaistuotteita. Palkinnot tarjoaa Via Naturale.

Voit osallistua jokaisen tuotteen arvontaan, joilloin sinulla on kolminkertainen mahdollisuus voittaa. Tutustu palkintoihin ja valitse minkä tai mitkä niistä haluaisit itsellesi. Kommentoi Nivele / Nokkos-Kalkki-Inkivääri / MagnesiumSitraatti ja olet mukana niiden tuotteiden arvonnassa, jotka valitsit.

NOKKOS-KALKKI-INKIVÄÄRI+VIHERSIMPUKKA (Makeuttamaton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä maidon eikä kotimaisten viljojen ainesosia, laktoositon ja gluteeniton)

via naturale arvonta
Jotkut saattavatkin muistaa, että poksautin polveni muutama vuosi takaperin ja jouduin polvileikkaukseen. Sisempi kierukka sanoi naps ja polvesta löytyi yllärinä myös iso rustovaurio. Leikkauksen jälkeen toipuminen lähti hitaasti liikkeelle. Aivan liian hitaasti omaan makuuni ja odotuksiini kuntoutuksista huolimatta. Tässä vaiheessa otin käyttööni Nokkos-Kalkki-Inkivääri+vihersimpukka-valmisteen edistämään paranemista ja tukemaan nivelten sekä luuston hyvinvointia.

Nivelten kulumat ovat valitettavasti usein sellaisia, että ne huomaa vasta siinä vaiheessa, kun ongelmia ilmenee. Näitä ikäviä yllätyksiä välttääkseen kannattaa tarjota luustolle rakennusaineita, sillä se elää ja uudistuu jatkuvasti. Nokkos – kalkki – inkivääri+Vihersimpukka on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen. Itse aloitin valmisteen vahvemmalla versiolla ja noin kuukauden kuluttua siirryin tavalliseen ylläpitävään valmisteeseen, joka nyt on arvonnassa.

NIVELE – Glukosamiini – Kollageeni + C-vitamiini (makeuttamaton, gluteeniton, laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia.)

nivele
Nivele on vahva ravintolisä nivelille, rustoille ja sidekudoksille. Itse käytän valmistetta eritoten revenneet nivelsiteet mielessäni pitäen (lisää postauksessa: Auts, kepeillä mennään taas!). Mm. Glukosamiinin määrä vähenee iän myötä nivelissä sekä rustoissa ja niiden rappeutumisen ehkäisemiseen sekä hoitoon on järkevää käyttää glukosamiinivalmistetta. Sillä voidaan hidastaa mm. nivelrikkojen etenemistä ja korjata jo syntyneitä vaurioita.
ida jemina arvonta
Nivele:n sisältämä kollageeni taas tukee luustoa, rustoja, jänteitä sekä ihokudosta. Sen muodostuminen vähenee iän myötä, jolloin ravintolisää voidaan käyttää myös ihon ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä sekä veltostumista vastaan. Tuotteessa on lisäksi runsaasti C-vitamiinia, joka edistää kudoskollageenin muodostumista.

MAGNESIUMSITRAATTI + SELEENI, B6- JA D-VITAMIINI (Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä säilöntä- eikä väriaineita.)

magnesium-sitraatti

Tässä on magnesiumvalmiste, jota liputan! Joskus kun olen seissyt jaloillani paljon, lihaksiani särkee (eritoten pohkeita), jolloin pureskelen yhden tällaisen tabletin. Hetken kuluttua särky on täysin tiessään ja se tepsii joka kerta! Valmiste toimii erinomaisesti myös lieventämään treenin aiheuttamia lihaskipuja. Tämä purutabletti on helposti imeytyvässä sitraattimuodossa ja kaiken lisäksi hyvänmakuinen!

Luuston ja nivelten hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta jo ennen kuin mitään sattuu ja tarjota niille kaikki mahdollinen rakennusaine lujina sekä terveinä pysymiseen. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa näitä erityisesti urheileville tärkeitä Via Naturalen lisäravinteita.

Mistä tuotteesta kiinnostuit eniten? Voit osallistua jokaisen haluamasi tuotteen arvontaan kommentoimalla tuotteen nimen: Nokkos-Kalkki-Inkivääri / Nivele/ MagnesiumSitraatti. Olet mukana niiden ravintolisien arvonnassa, jotka mainitset kommenteissa. Jokainen tuote arvotaan erikseen, jolloin sinulla on halutessasi jopa kolminkertainen mahdollisuus voittaa!

Voittajat julkaistaan blogissa ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi osallistuessasi, niin voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta. Sähköposti ei näy muille, mikäli jätät sen sille osoitettuun kenttään.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 31.1.2016 klo 09.00 asti. Arvonta alkaa nyt! Paljon onnea!!!

Kurkkaa edellisestä postauksesta: Näin tiedät, milloin on hyvä aika nostaa painoja.

Kommentit (290)
  1. Ehottomasti kaikki tuotteet kiinnostavat! Nokkos-Kalkki-Inkivääri / Nivele/ MagnesiumSitraatti 😀

  2. Nivele, sillä mulla on nivelreuma. Tällähetkellä onneksi oireeton 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *