Opas täydelliseen rusketukseen

tanstore kokemuksiaTerveen, kauniin ja luonnollisen värinen iho ympäri vuoden? You got it! Olen tässä pienen ikäni aikana kolunnut läpi erilaisia itseruskettavia niin hyvillä kuin vähemmänkin hyvillä kokemuksilla. Vaatimukseni täydelliselle itseruskettavalle ovat aika kovat, mutta niinhän niiden pitääkin ollakin. Iho näyttelee niin suurta roolia koko olemuksessa, että haluan sen näyttävän aina freshille.

Mitä itseruskettavalta vaadin:

1. luonnollista väriä

2. ei yhtään oranssihtavaa lopputulosta – pois se minusta!

3. väriä, joka ei kuoriudu iholta rumasti

4. helppoa ja nopeaa levitystapaa

5. pikaista imeytymistä

6. hajuttomuutta tai miellyttävää tuoksua

7. opasväriä, jotta näen heti mihin olen rusketusta levittänyt

Pitkä lista, joka karsii monet purkit pois mittelöistä. Tykkään pitää silmät auki mahdollisille uusille suosikeille ja niinpä testailenkin aina säännöllisin väliajoin eri tuotteita. Nyt olen kolmen viime viikon ajan testannut For All My Eternity-sarjaa ja pidemmittä puheitta täytyy sanoa, että uusi voittaja on löytynyt.

Vaikka vaatimukset ovat kovat, tämä mousse täytti ne kaikki ja onnistui jopa niiden ylikin yllättämään positiivisesti. Värin levitys oli todella helppoa levityshanskalla ja sen ansiosta värin sai kauniisti feidattua kohtiin, johon halusin vähemmän väriä (kuten nilkkoihin ja ranteisiin). Vaahto kuivui levityksen jälkeen nopeasti eikä sitä tarvinnut odotella. Pidin myös siitä, että rusketuksen näkee heti. Näin välttyy laikuilta ja saa kauniin tasaisen värin. Tuote on myös pelastanut minut päiviltä, jolloin olen tarvinnut rusketuksen heti samantien. Mistä päästäänkin vaatimukseen numero 6. Olen hyvin voinut lähteä levityksen jälkeen ihmisten ilmoille normaalisti, eikä ole tarvinnut haista kilometrien päähän hassulle.

Sitten onkin melkein kaikki vaatimukset täytetty, mutta jännityksen paikka nousee, kun katsotaan mitä värille kävi muutaman päivän päästä levityksestä. Ei mitään! Ei kertakaikkisen mitään. Tämä on juuri sitä mitä itseruskettavalta odotankin. Siinä missä olen viimeistään viikon päästä saanut usein karvaasti pettyä laikukkaaseen ja kuoriutuneeseen monsteri-ihoon, tämä väri oli ja möllötti edelleen tasaisesti ihollani. Täydet pisteet!
vertailukuvaEnsimmäisessä kuvassa käsivarsi on ilman rusketusta, toisessa heti levityksen jälkeen ja kolmannessa seuraavana päivänä. Tuote kehittyy 3-4 tunnin ajan ja muodostaa brunan, joka kestää jopa 7 päivää.

Tämä itseruskettava on siis For All My Eternity – Tanning Mousse ja levitykseen käytin pehmeää vaahtohanskaa. Voin lämpimästi suositella.

Loppuun vielä pari vinkkiä:

– Ennen rusketusta kosteuta iho niiltä alueilta, joihin haluat vähemmän rusketusta ja niiltä missä iho on kuiva. Älä rasvaa koko kroppaa ellei se ole rutikuiva. Kosteutukseen käytin tähän tarkoitukseen sopivaa saman sarjan Sweet Satsuma Body Butteria. Levitin sitä kyynärpäihin, kyynärtaipeisiin, polviin, polvitaipeisiin, varpaisiin ja huuliin. Suosittelen kosteuttamaan ihoa myös aina suihkun jälkeen. Erityisesti kuivalle iholle tämä kosteusvoide on pelastus.

for-all-my-eternity

– Aloita rusketuksen levittäminen alhaalta jaloista ja siirry sieltä kohta kerrallaan ylöspäin. Levitä moussea pyörivin liikkein ja käytä pehmeää vaahtohanskaa. Häivytä väri nilkkoja ja ranteita kohti niin, että niihin tulee vähemmän väriä. Hanskan ja moussen ansiosta tämä on helppoa.

– Älä unohda kasvoja, tuote sopii myös niille.

Kenelle suosittelen? Kaikille laatua kaipaaville, jotka haluavat luonnollisen ja tasaisen medium-dark –sävyisen rusketuksen, joka kestää pitkään ilman kuoriutumista. Helppoutensa ansiosta tuote sopii myös vasta-alkajille.

itseruskettava

Edellisessä postauksessa: 3 tipsiä parempaan olkapäätreeniin

 

Kommentit (15)
  1. Moikka! En tiiä onko sulta useasti tällasta toivottu, mutta musta olis kiva tietää miten toimit/toimisit jos pääsee flunssa tai muu tauti iskemään? Kuinka nopeasti takas salille? Muuta liikuntaa? Ravinto kipeänä ollessa? Kiitos😘

    1. Moikka Sara! Itseasiassa olenkin kirjoitellut siitä oman postauksensa 🙂 Kurkkaa: Miten toimin salin suhteen kun flunssa yllättää?

  2. ei vitsit miten hyödyllinen postaus! ! Kiitos! oon pitkään kammoksunu kaikkia itseruskettavia välttyäkseni julkiselta nolaukselta. Silti oon aina varsinkin talvisin todella vaalean värinen ja se on ärsyttävää.. Olisko tässä vihdoin ratkaisu ongelmaan :’) kauan toi väri sit kestää yhellä levityksellä ja riittääkö purkista useampaan kertaan? 🙂

    1. Mahtavaa kuulla Tuija! Suosittelen testaamaan! Itse pidän tästä tosi paljon 🙂 Kestää suunnilleen sen viikon ja riittää toki useampaan kertaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *