Oma kuva Fit-lehden etusivulle

Fitnessfriday on täällä taas ja viikonloppu ihan aluillaan! Toivottavasti kaikilla on mukava fiilis! Ainakin ulkona on täällä kiva keli ja aurinko paistaa, ihan kuin ois kesä 😉

Osallistuin juuri Fit-lehden järjestämään kilpailuun, jossa voi voittaa osallistumisen Naisten Kympille. Kilpailuun pääsi laittamalla hashtagin #fitfi instagram-kuvaansa ja nyt sitä sitten komeillaan lehden nettisivuilla. 

Kyseistä lehteä on itsekin tullut luettua jo pitkään ja olen joskus vuosia sitten toiminut heidän mallinaan. Oli muuten rankka treeni tämä kyseinen allijumppa puistossa. Siinä sai kyllä tyttö kyytiä, kun liikkeissä piti pysyä kuvan ottamisen ajan staattisessa asennossa välttäen lihasten tärinää hymy huulilla 😀 mutta hauskaa oli!

Fitillä on tällä hetkellä loistava tarjous, jossa puolen vuoden lehdet saa hintaan 21,90€! (Normaalisti 34,90€)  En tiedä kauan tarjous on voimassa, joten kannattaa toimia nopeasti. Se on aina iloinen päivä, kun uusi tuore lehti pujahtaa postilaatikosta 🙂

Kaupan päälle saa vielä valita lahjatuotteita, kuten vaikka ihanan mineraalimeikkisetin ja samalla osallistuu 35 000 euron arvontaan.

Tästä Fit-lehden erikoistarjoukseen. 

 
Tänään onkin sitten vuorossa yläkroppapäivä salilla. Eilen rökitettiin jalkoja ja niin kuin vähän ennustin, niin tänään tuntuu. 

Eilisestä treenistä pääset lukemaan täältä: 100 kyykyn jalkatreeni

 

 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *