OLKAPÄIHIN PYÖREYTTÄ – KATSO TEHOKAS TREENI!

Sis. mainoslinkkejä

§
Jee! Toivoitte kovasti treenivideota, joten nyt sellainen on luvassa! Tänään pääsette mukaan olkapäätreeneihini. Tiedossa on kokonaisvaltainen ja hypertrofiapainotteinen jumppa olkapäille!

Mahtavia katseluhetkiä ja peukuta jos toivot lisää uusia treenivideoita! 🙂 Muista pistää myös Tube-kanava tilaukseen, sillä uusia videoita on tulossa! Toiveita eri treeneistä ja aiheista voi heittää niin tänne kuin videon kommentteihinkin!

Trikoot täältä / Paita H&M

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KALOREIDEN LASKEMINEN

Kommentit (23)
  1. Jee kiitos..oot huippu ! Niin hyvä video ja tuosta saa jotenki niin paljon paremmin irti kuin kuvista..tekniikkaa. Ja kiitos muuten bootyohjelmasta tuhannesti, jonka ostin sulta loppusyksyllä,sitä on vedetty täysillä ja edelleen… tulokset näkyy selvästi. Pakara/ jalkatreeni video ois ihan mieletön. Ihanaa keväänodotusta sinulle!

    1. Samoin, jalka-/pakaratreeni videota odottaisin innolla!! Huikeita vinkkejä oli tälläkin videolla, kahta liikettä testasin jo tänään olkapäätreenissä! =) Kiitos!

    2. Kiitos MK! Mahtavaa että tykkäsit ja ihan huikeeta kuulla sun upeista booty-tuloksista!!🍑💪 Niin sitä pitää! Ihanaa kevään odotusta sullekin! <3

    3. Loistavaa Meri ja kiitos toiveista! 🙂

  2. Superkiva postaus, tälläsia ehdottomasti lisää! Selkätreeni videona olis ainaki kiva😊

    1. Tosi kiva kuulla T! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *